Neposredna vkjučitev v postopek (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

rosse -> Neposredna vkjučitev v postopek (18.10.2012 19:23:58)

Pozdravljene,

prvič grem neposredno v postopek. Danes sem dobila menstruacijo. Moram jutri na ultrazvok ali gre lahko partner samo po gonal in se po telefonu naročim za ultrazvočni pregled?
Prosim za pomoč.

Hvala!

maltezanka -> RE: Neposredna vkjučitev v postopek (18.10.2012 19:59:46)

Živjo,
jaz sem imela kratek postopek z gonalom. Bilo je tako: ko sem dobila menstruacijo sem poklicala na GKLJ in so mi dali datum za prevzem gonala. Šla sva z možem tja, podpiala papirje, vse izvide sva imela s sabo in pri nasledni menstruaciji sem začela s pikanjem.

Ne vem kaj so tebi rekli, jaz sem imela tako. UZ je pa sedmi dan po menstruaciji se pravi 6 dan po pikanju

Upam, da sem pomagala

Želim ti veliko sreče in dobre volje [sm=bravo.gif]
m

rosse -> RE: Neposredna vkjučitev v postopek (18.10.2012 20:13:19)

Hvala za odg. Sama naj bi šla s to menstruacijo v postopek. Kaj naj naredim?

rosse -> RE: Neposredna vkjučitev v postopek (18.10.2012 20:15:01)

Maltežanka,

čisto sem zmedena. Če se mi je danes zvečer začela menstruacija, potem gre lahko mož po gonal, sama imam pa 7 dan ultrazvok? Sem prav razumela??????

SILVA -> RE: Neposredna vkjučitev v postopek (18.10.2012 20:20:28)

Kje pa si v postopku ?

rosse -> RE: Neposredna vkjučitev v postopek (18.10.2012 20:22:20)

V Mariboru. To je moj drugi postopek. Prvi postopek je bil dolg, sedaj imam pa neposredno vključitev.

SILVA -> RE: Neposredna vkjučitev v postopek (18.10.2012 20:27:08)

To ti bodo pa punce pomagale, ki so v postopku v MB[sm=smiley1.gif]
Jaz sem v Lj in je tako kot je rekla maltežanka[sm=smiley1.gif]

A vama na kliniki niso dali nobenih navodil, če ne pa navsezgodaj jutri poklicat pa ti bodo vse lepo razložili.

rosse -> RE: Neposredna vkjučitev v postopek (18.10.2012 20:33:18)

Silva, hvala za pomoč.

ninocka26 -> RE: Neposredna vkjučitev v postopek (18.10.2012 22:16:38)

Drugi dan menstruacije imaš v MB UZ, vsaj jaz sem ga vedno imela. Imela sem pa neposredno vključitev, s to razliko, da je bil dolgi postopek. UZ pa delajo zato, da vidijo, če se ti je maternica že dovolj sčistila, da lahko začneš z Gonalom. Jaz bi šla na tvojem mestu sama tja, saj veš za vsak slučaj.

Stran: [1]