Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 14.10.2012 12:33:35
|
|
|
|
LuLu
|
Kuhinjo sem zglancala do nule. Vse kote, pa tak so radiatorji in neke deske ob stenah, da komaj pridem zraven. Ampak spucala sem, lupinic nikjer nisem več našla. Sem pa tri muhe zjutraj še onesposobla. Zaenkrat je mir, ampak zdaj bom pa jaz pocrkala od vseh strupov, ki so v kuhinji
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 14.10.2012 14:19:25
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Muhe pridejo ven iz take lupine črno-rjave, ki je kot milimeter večja od riža? Ker eno tako prazno sem našla pri kanti za smeti. Kje pa je potem ostalih 30 lupin? A to taka velika pride ven? To bi pa znal biti mišji drek. Vidiš, ¨problem muha¨ rešen!!! Naj kar letajo. Lulu mora zdaj mišolovke nabavit. In že odpira novo temo: Strup vs. lepilo vs. pasti ... mal mi je dolgčas, pa cajt mam
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 14.10.2012 14:23:44
|
|
|
|
mateyka
|
malamravljica mora zgleda zamenjat celo streho, da bojo te muhe šle stran..
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 14.10.2012 14:48:10
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH To bi pa znal biti mišji drek. Vidiš, ¨problem muha¨ rešen!!! Naj kar letajo. Lulu mora zdaj mišolovke nabavit. In že odpira novo temo: Strup vs. lepilo vs. pasti ... mal mi je dolgčas, pa cajt mam Ti si mišji drek Kaj miši kakajo votle kakece? Mater so genijalne Ej, tebi pa če je dolgčas, pa imam eno dobro idejo, kaj bi delala
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 14.10.2012 19:42:40
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Ti si mišji drek Kaj miši kakajo votle kakece? Mater so genijalne Ej, tebi pa če je dolgčas, pa imam eno dobro idejo, kaj bi delala Kakšen postaran mišji kakec, je verjetno že lahko napol votel.....
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 14.10.2012 21:12:48
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Kakšen postaran mišji kakec, je verjetno že lahko napol votel..... Felixov skok, hrenovka za večerjo in ta tvoj post... vse imam v grlu. Prej bo šlo ven, kot po grlu dol. BLJAK!!
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 14.10.2012 22:31:41
|
|
|
|
liliana
|
Tudi, če je BLJAK....lahko pogledaš s svetle plati na svoje probleme.....vsaj shujšala boš......
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 15.10.2012 8:00:38
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: HHH To bi pa znal biti mišji drek. Vidiš, ¨problem muha¨ rešen!!! Naj kar letajo. Lulu mora zdaj mišolovke nabavit. In že odpira novo temo: Strup vs. lepilo vs. pasti ... mal mi je dolgčas, pa cajt mam Ti si mišji drek Kaj miši kakajo votle kakece? Mater so genijalne Ej, tebi pa če je dolgčas, pa imam eno dobro idejo, kaj bi delala Jap, kadar so sestradane. Priznaj, da jih bolj švoh futraš, ker vse sama poješ. In ne hvala za tvoje ideje. Se mi kar zdi za kaj bi me ponucala. Mi muholovec nekako ne sede v roko.
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 15.10.2012 12:48:12
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Tudi, če je BLJAK....lahko pogledaš s svetle plati na svoje probleme.....vsaj shujšala boš...... Ne hujšam jaz več. Že dolgo ne. Boli me za kile... tak da.. ja, ni svetle plati Sta danes bile samo 2. Mogoče sem jih pa uničla. Ko sem na eni net strani prebrala, da je lahko 250.000 ličink... mati moja... izselitev je edina rešitev.
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 15.10.2012 12:56:23
|
|
|
|
mateyka
|
lahk da jih je pajk pojedu - pusti vse pajke na miru, pa to jih še ene 20 prinesi, da pospravijo zalego.
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 15.10.2012 18:11:09
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Sta danes bile samo 2. Mogoče sem jih pa uničla. Ko sem na eni net strani prebrala, da je lahko 250.000 ličink... mati moja... izselitev je edina rešitev. Jaz pa mislim, da je vseeno bil razlog ta, ki ga je Felicita navedla na prvi strani.... IZVIRNO SPOROČILO: Felicita Danes je precej nizek pristisk, precej vlažno je pa še ohladilo se je in so idealni pogoji da vse kar je zuni še živega, pritisne noter (na suho in toplo). Jest sm danes ubila dva komarja, kar je več kot čez celo poletje še kak teden mraza pa bo mir. Tisti dan sem namreč tudi jaz opazila rahlo povečan naval muh....ki sem jih pobila in jih danes praktično več ni.....
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 15.10.2012 19:04:13
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz pa mislim, da je vseeno bil razlog ta, ki ga je Felicita navedla na prvi strani.... Tisti dan sem namreč tudi jaz opazila rahlo povečan naval muh....ki sem jih pobila in jih danes praktično več ni..... To vse razumem... ampak fizikalno mi ne gre v glavo, kako so prišle noter, ker dobro vem, da so bila vsa okna zaprta. Verjemi, da sem tuhtala, kot zmešana od kje so prišle, preden sem na RR vprašala. To je bilo še zadnje upanje, da dobim kakršenkoli odgovor
|
|
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 16.10.2012 13:55:39
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz pa mislim, da je vseeno bil razlog ta, ki ga je Felicita navedla na prvi strani.... Tisti dan sem namreč tudi jaz opazila rahlo povečan naval muh....ki sem jih pobila in jih danes praktično več ni..... To vse razumem... ampak fizikalno mi ne gre v glavo, kako so prišle noter, ker dobro vem, da so bila vsa okna zaprta. Verjemi, da sem tuhtala, kot zmešana od kje so prišle, preden sem na RR vprašala. To je bilo še zadnje upanje, da dobim kakršenkoli odgovor čez raufnk? maš kamin? pr nas so pa vinske mušice...matr miljaužnt jih je res pa da smo delal jabolčni kis
< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 16.10.2012 13:56:53 >
|
|
RE: ZF vprašanje - muhe!!! 16.10.2012 19:22:41
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz pa mislim, da je vseeno bil razlog ta, ki ga je Felicita navedla na prvi strani.... Tisti dan sem namreč tudi jaz opazila rahlo povečan naval muh....ki sem jih pobila in jih danes praktično več ni..... To vse razumem... ampak fizikalno mi ne gre v glavo, kako so prišle noter, ker dobro vem, da so bila vsa okna zaprta. Verjemi, da sem tuhtala, kot zmešana od kje so prišle, preden sem na RR vprašala. To je bilo še zadnje upanje, da dobim kakršenkoli odgovor Pač od nekod pridejo....kot komar in mušica.....jaz živim na vasi, sosed mi je kmet, ki ima krave in prašiče.....že ko odprem vhodna vrata in so tisti "čudni" dnevi, idealni za muhe jih najmanj 5 zleti noter v tisti sekundi, ko se jaz bašem skozi vrata.....pa mrcin zunaj nikjer ni videti, šele na hodniku jih potem zagledam, ko že zaprem vrata.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?