malaMravljica
|
Mateyka, ne tisto mi ne pomaga. Smo nabavili te zadeve, sicer ne take, ki se spustijo tako dol, kot na tvoji sliki ampak vseeno so nam premerili vsa okna in naredili po meri, placali smo se in se denarja za te zadeve ampak to je za ljudi, ki sploh nimajo problemov z muhami. Meni so muhe prisle med mrezo in sipo in pol ni bilo druge resitve, kot da sem okno odprla in so mi muhe notri prsle. Takrat vem, da sem znorela in se sem klicala moza, naj poklice to firmo, ki so nam delal ins em tako tulila v telefn, da me niti razumel ni. No, pa tudi te mreze niso bila neka ceska kvaliteta ampak vse made in germany, Germany kvaliteta, ok da smo si na jasnem, ker meni res ni vec jasno v mojem problemu koliko je 1 + 1 aja, tiste mreze so mi fajn sam poleti proti komarjem. Tudi ni mozno, da imam kje v kleti ali kje zunaj kaksen ostanek kaksnega cloveka. To z 99,9 % izkljucujem. Imamo pa soseda, ki je kmet in ima svoje zivali zunaj, to je pa res. Sam mi je pa tudi zadnjic en razlagal, da imajo letos blazen problem z muhami in oni so tudi na dezeli. Mi smo na 700 m visine in mozno da to kaj pomaga. Nama v glavnem ni nic vec jasno, sva imela na obisku tislarja, ki se spozna tudi na okna in sva mu pokazala, kje nama hodijo notri, tudi njemu nic jasno. Tudi v samem oknu je ena luknjica, i moj je z nasmeskom ugotovil, da to je to in jo je zadihtal z neko super truper mrezico, ki s estoji na svojem mestu, sam to muh cist nic ne moti. Skratka, komaj cakam zimo in -25 st, da bodo te muhe spremenile stanje in bo mir. No, sej pozimi tudi ni cist 100 % mir., sam ni tako kot sedaj jeseni.
|