mateyka -> RE: Delitev stroškov! (15.10.2012 20:45:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Vem da obstajajo ljudje, ki so bolj popolni od mene, ki se znajo vedno brzdati, so vedno vljudni.....samo jaz "padam" pač bolj na tiste direktne, "ta balkanske" pa čeprav kdaj koga v p.ič.ko mat.erino pošljejo (ali kot se ti bolj kulturno izraziš, v tri krasne pošljejo).... Me pa veseli, da je tvoj partner našel v tebi žensko, ki mu ustreza.....[sm=smiley1.gif] da ne boš mislila - se trudim, pa še vedno trdi da sem/smo (z vso slovensko-balkansko rajo) klingoni [sm=jezicek.gif] pa sej to ni tok bed - klingoni so impulzivni in spontano izrazijo frustracijo, majo pa tudi honour in srce, pojejo opere, jejo surovo meso (tatarski anyone?) in pojejo junaške pesmi kjer tečejo reke krvi; mix balkana in Valhale [sm=smiley36.gif] http://www.youtube.com/watch?v=nNTVzwjEyb4 tako nekako pojejo: Borimo se, ljubimo in potem ubijamo. Naše življenje gori kratko in bleščeče. Potem častno umremo in se pridružiimo svojim Očetom v Črni floti, kjer se večno Bojujemo v Neskončni Bitki. [sm=smiley36.gif] mogoče mal preveč krvoločni, a bi bili totalno podobni, a? [sm=smiley4.gif]
|
|
|
|