mateyka -> RE: Delitev stroškov! (15.10.2012 10:11:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana ..ker gre za starše in otroke, ki so vedno skulirani, ker delajo ogromno na sebi, ki se še v prepiru držijo lepih manir, ki nikoli ne povejo česar ne mislijo, ki so do vsakega vedno in povsod spoštljivi (če pa recimo že situacija nanese, da zakolnejo, pa verjetno zakolnejo v angleškem jeziku, ker je tako bolj fensi in se lepše sliši "šit" kot pa "sranje"....ali pa "pised of" kot pa "razpi.čkan").....skratka jaz sem kar z odprtimi usti brala nekatere poste in se zamislila o pomanjkanju svoje lastne popolnosti.....jaz namreč včasih koga pošljem kar v p. materino...... ja, res, kako čudno [sm=smiley36.gif] obstaja en "balkanski" filing - vsaj možu sem tako razložila (drugač ne znam [sm=smiley36.gif] ) - da pošlješ koga v tri krasne, verdar samo une skrajne težake (pa sorry lilana, ne delam tega bližnjim; frendov nimam takih, ker - dejstvo je da ne bi bli dolg frendi, ne?), ki delajo štale in za katere presodiš, da bo didaktično in praktično koristno, da jih pošlješ vulgarno nekam. za implementacijo tega filinga v bistvu ne izhajam iz sebe, ampak iz osebe, ki "rabi" tak tretma, oz. reagira na tak tretma. zdej, to je težko definirat v teoriji in je odvisno od situacije in posameznika (za presojo uporabe treh p. materinih that is). in je recimo 90% uspešno. zakaj to omenjam - ker recimo švedi nimajo tega tako "prirojenega", kot liliana recimo [sm=jezicek.gif] njemu to ni jasno in mu tud ni sprejemljivo. tok da boš vedela (seveda liliana [sm=smiley2.gif] ), da je možno, da obstajajo ljudje na svetu, ki so bolj "popolni" - torej je možno in obstaja. heh, mogoče je celo možno, da jih je tukaj tudi nekaj komadov gor - what do we know, eh? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|