rozilu -> RE: kaj naj kupim (8.10.2012 11:26:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotkla Pomembno: FANTKOM NIKOLI NE KUPUJ OBLAČIL [sm=smiley36.gif]. Si prepričana? [sm=smiley36.gif] Moj nečak je bil tako navdušen, ko je dobil spiderman kapo in škornje pa neke hlače Hot wheels... OK, če ma tega ful, pol mu je brezveze, če pa so druga oblačila obična, mu je pa to kul. Sicer je bil takrat še manjši, ma po mojem glih ene 4 leta. Sicer se s prijatelji ne obdarujemo za NL, tudi otrok ne. Do zdaj sem kupla moji pa nečakom, nečakinjam... ma zdej se je familija nekam razmnožila in... bom vidla kako bom letos. Aja, lekcija zame od lani (pa še ena na temo "nehvaležnih" obdarovancev): nečaku (lani 7 let) sem kupla eno ful kul knjigo (meni se je zdela) s pošastmi (neke postavljanke, zavihki, pa še malo teksta, ma ta ni bil tako bistven - če se ti ne da brat). Ker sem ga vidla šele po NL, je to darilo pač dobil zadnje in odpre.... in se začne dret, pa prave krokodilje solze tečt... da ŠE ENO KNJIGO, da on Dedku Mrazu sploh ni pisal za knjigo, pa je 3 dobil... Ja groza, nisem vedla al bi se smejala (ful mi je šlo na smeh), al jokala (res se mi je zasmilil, ker je tako prepričljivo jokal [sm=smiley36.gif])... Da zdej bo pa MORAL še to knjigo brat (je tudi bolj divjak, pa raje ne bi vadil branja). Sem mu rekla, da sej ni treba, lahko jo samo gleda.... pa ne: MAMA bo hotla, da jo berem... [sm=smiley1.gif] Sej pol je mislim ugotovil, da je fajna knjiga... sam prva reakcija pa ni bla fajn [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|