Tutan
|
Mateyka, jaz kupujem GAPove puloverje in trenirkice, občasno kaj novega preko njihove strani, večinoma pa prek ebaya. So vzdržljive zadeve. Enako Adidas - bolj kot pereš, isto je - čeprav Adidas kupujem v večini nov, ker je pri nas lažje dosegljiv (tudi cenovno). Načeloma vse kar kupim, kupim z zavestjo, da je možno, da zadevo uniči. Zato ni šans, da dam recimo za zgornji del 40€ - ker ne dam, to je tako, kot bi imela sama sebe za norca, ker bo po Murphyu to taprvo uničil (če pa bo imel taisti dan za zunaj gor staro majčko, bo prišel domov čist in nestrgan ). Rada pa kupim kvaliteto - ker vem, da se bo to pri nas kar naprej pralo - in ne, tudi jaz ne razumem, kako je možno, da nekateri lahko otroka 2 dni enako oblečejo (pa ne zaradi modnih kapric, ampak zaradi tega, ker pri nas ni šans, če kaj drugega ne, si nateguje vsaj en rokav, pa po kolenih gazi). Zadnjič sem prišla po njega v šolo in sem ga dobesedno potegnila iz blata - pa ravno naš mora biti do komolcev v blatu (ker se gospod na cca 200m2 ograjenega igrišča ni imel kje drugje igrat, kot pa v blatni luži in to tako rit, da je mel blato še za gatami, resno :S). Pri nas imamo na sezono jesen/pomlad po 2 windstopperja - zakaj? Ker bo en po 2 dneh tako umazan (rajše rečem usran ), da ga moram dat prat. In tu raje kupim kvaliteto - ker vem, da akr naprej peremo in da vsaj nekaj časa ostane lepo in nesprano - tule moram pohvalit Mckinley windstopperje, pa tisti iz BCja so tudi vzdržljiv, pa HHjevi tudi. Zame TOP nakupi, ki se vedno izplačajo : - H&M bombažne majice na dol ali kratek rokav po 4.50€ (vzdržljivo, pa lahko pereš in pereš, pa je lepo, dokler ne preraste) - H&M LOGG za otroke - sploh enobarve, po možnosti temnomodre ali črne - spodobno zgledajo vsaj par ur , po pranju pa so vedno mehke - H&M 2pack majčk na dolge rokave - nikoli ne vzet tiste, ki ima zraven belo - nima smisla - Gapove trenirke, bombaž s 15% elastana - zelo vzdržljiva zadeva - Adidas trenirke - adiFIT, kakrkoli, kar ima zraven bombaža en mal elastana, vzamem pa tudi poliesterske z membrano (climawarm, climacool recimo) - 16,90€ spodnji del v Adidasu v Klagenfurtu, prek ebaya še manj - NEXT 2pack spodnji deli trenirk - vzdržljivi - NEXT 2 ali 3 pack zgornji delov - vzdržljivi - ZARA trenirkice - zadovoljivo - H&M hlače na patent (kavbojke, lan, karkoli drugega, samo da so na patent) - OK, pomembno je, da ima not gumbe, da se pas zooža - NEXT hlače na patent - No added shugar - majčke - odlične, se perejo pa perejo, pomembno je samo, da niso bele - Soliver kids - super, čepav imajo bolj šmeksi stvari, pa tu pa tam rabimo kakšno srajčko - najraje kupim tam - Okaidi - spodnji deli so OK - kombinezončki, bunde - trenutno smo na Icepeak, pa mislim, da bomo tam tudi ostali Kar ne kupim nikoli več: - TAKKO (karkoli :S, ker ali ne štimajo rame, ali je predolgo v eni dimenziji - recimo rokavi, pa je dolžina kratka oziroma obratno) - KIK (se obupno spere, za dojenčke imajo še OK, vse ostalo je pa TOP SHIT) - Etirel bundice, kombinezončki (Intersport - hitro premočijo, nimajo dovolj vodnega stolpca)
< Sporočilo je popravil Tutan -- 22.10.2012 10:10:20 >
|