|
RE: CSD - napake, napačne informacije, zavaj... 6.10.2012 12:09:24
|
|
|
|
blaža
|
Nisem vsega prebrala, ... pa še moja cvetka. zadnjega avgusta sem dala novo vlogo, glede na to, da mi z 1. septembrom preneha nadomestilo na zavodu, za otroški dodatek, za vrtec, in za subvencijo malice za starejšega. Slučajno je bil lih petek, sem pa oddala priporočeno. nakar po dveh tednih dobim novo odločbo, kjer piše, da sem 3. septembra sporočila spremembo, ter, da se mi znižanje vrtca, subvencija za malico, ter zviša otroški dodatek in sicer z 1.10. 2012!! Še dobro, da sem podrobno prebrala odločbo. Ko sem klicala na CSD, vprašala, kateri datum se gleda, al uni, ko sem poslala, al tisti, katerega dne je ona pošto odprla,.. je rekla, da samo moment, da preveri, se na kratko opravičila, ter, da bo popravla. Če ne bi opazla, bi me dobesedno okradli za okoli 150e, al celo malo več. Ne štekam, da ena delavka, ki sprejme na ponedeljek pošto, ne preveri datuma pravilno, sej ji je jasno, da to ni moglo bit poslano na ponedeljek. Sej ne gre iz njenega žepa.
|