maltezanka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (16.10.2012 19:37:50)
|
Živjo punce, fullllllllsem vesela za vse pluske, za vse, ki se špikate. JAz čakam, da dobim [sm=hudicek1.gif]. Po izračunih bi jo morala dobiti danes, ampak očitno ne bo. Ta mesec sem imela prvič v življenju ovulacijsko krvavitev 5.10. tako je rekla zdravnica, ko sem jo poklicala, ker me je zmedlo, ko sem 14 dni po menstruaciji spet zagledla krvavitev. Trajala je 2 dni. In sedaj nevem , če se ni kaj zmešalo. Že pri 1 postopku me je zadnja menstruacija zezala, sedaj pa isto. Ali je imela katera tak primer? Pri prvem postopku sem jo dobila zjutraj in sem čez dan toliko krvavela, da sem vedela, da se lahko naslednji dan začnem špikat. Zdaj me je pa strah če jo dobim npr. ob 10 zvečer; ali se lahko to upošteva kot 1 dan ali ne. Jaz sicer mislim ,da ne, da moraš počakati da se fajn vlije in potem začneš. Danes me malo daje, sem že v pričakovanju špikanja in komaj čakam, da se začne. Ko pa berem vse te vaše lepe besede, se pa pomirim. Drage moje, vse ki se špikate, ki se še boste in vse ki ste na poti pluska želim veliko veselja in sreče. Lep večer še naprej M
|
|
|
|