Anonimen -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (16.10.2012 14:26:29)
|
SILVA ne obupaj prehitro.Men so v prvem in drugem postopku rekl da imam prečudovita zarodka,pa se nista prijela.Ko sem šla po sedaj po zamrznjenčka sem pa tak rekla da nimam nobene možnosti,ker zamrznjenčki imajo manj možnosti da se razvijajo.Sem še podvomila da se bodo lepo odmrznili.Sem bla tuk živčna na dan transferja,ker sem morala do 11:00 počakat,od 7:30 zjutraj,katastrofa.Ko pa sem prišla iz tiste sobe,pa nisem morala zadržati solz.je še moj reku da se naj mal skuliram,da me vsi gledajo.Kaj želim povedat:biologinja mi je dala tako upanje,je zelo pohvalila oba zarodka in sama sem se potem nekako prepričala da ne smem bit negativna in da so mi že preveč obljubili v obeh postopkih.Piko na i je pa potem še dodala sestra v LJ z blond lasmi,ne vem imena,ko mi je dala še eno stopko,za podporo,jo dobiš sam če imaš zamrznjenčke,je rekla:imamo zelo veliko uspešnih postopkov z zamrznjenčki in to inekcijo.Ona me je še dodatno spodbudila ,da sem ostala obtimistična.Če imaš možnost pojdi na ocvrte lignje,men jih je ena priporočila in sem sedaj tud to probala,pa vsak dan veliko zelenjavnih in sadnih sokov si naredi doma.Ne vem če je men to pomagal,vendar test je pokazal pozitivno.Seveda naj ti ne manjka vsak dan dobre volje. Optimistično naprej,pa boš vidla da bo .Sporoči ko bo kaj novega. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|