saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (20.11.2012 13:40:09)
|
mami 26 - moja beta je bila 439 in imam enega [sm=smiley27.gif]. maltezanka - jaz bi jemala zdravila, dokler se RES ne ulije, je pa bilo pri meni različno, enkrat sem dobila prepričljivo M v enem dnevu, drugič se je vleklo par dni. Ampak ne obupuj, dokler ne veš, pri čem si! Pa absolutno test z jutranjim urinom! Kako je danes?? Držim pesti zate! [sm=pujs.gif] Anonimna, ki je imela v soboto ET - mnogo prezgodaj za menstruacijo in ravno prav za začetek nosečnosti! [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] Anem - čestitam!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pupa82 - lepa številka, čestitam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sova1111 - kot ti je že mami 26 povedala, je številka koncentracija nosečniškega hormona v krvi, vendar tiste, ki smo pri Rešu, ne delamo krvnega testa oz. nam ne pripada na zavarovanje. CB meri isti hormon v urinu. Za Reša je dovolj, da je CB pozitiven. Lahko pa greš na dan, ko bi delala CB ali kak dan prej v Adrialab in si sama plačaš krvni test, stane okoli 15 eur (pozabila sem točen znesek, mislim, da je še malo manj). Stane le malo več, kot CB in vsaj točno veš, pri čem si. Rezultat je isti dan.
|
|
|
|