espérer -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (19.11.2012 7:36:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pommaranca Dobro jutro punce! [sm=bravo.gif] za vse, ki ste dočakale + in [sm=smiley31.gif] za vse, ki še trepetate! maltežanka, držim pesti! sova111 bravooo! Punce, neki bi vas pa vseeno vprašala, rabim več mnenj, in sicer; Ko sem klicala Reša, da se ni pijelo, je rekel, da naj potem pridem čez 3 mesece, tam nekje marca, aprila??[sm=zmeden.gif] Tko je rekel. Zdaj me pa zanima, kaj si vi mislite? Jaz ne bi toooolikoooo časa čakala, do aprila je še celo večnost. Po 1. postopku, ko je bila minimalna doza in ni prišlo do ET, je rekel, dve [sm=hudicek1.gif] počakat, ko bo tretja pa zopet začnemo. In mislim, da ker sedaj v drugem postopku nisem odreagirala čisto nič (1 dober in 2 premala folikla) se mi zdi da bi ravno tako lahko šla ponovno v postopek (tretji) z tretjo menstro. Moje mnenje je tako, da bom šla skupaj z 3 menstro k njemu, da začnemo postopek v upanju, da gre v tretje rado, v nasprotnem primeru, pa naredim malo daljšo pavzo. Če bo pa rekel, da je prekmalu, bom pa pač počakala. Čeprav mislim, da ne bo tega rekel. Kaj mislite punce, kako bi ve naredile? Jaz bi sigurno tako naredila kot si rekla..... pa saj on ima itak tolk velik strank, da si ne zapomni kdaj je komu rekel naj pride....Jaz bi se naročila enkrat konec februarja, začetek marca pa je to to..... Upam, da ti uspe!!!!!
|
|
|
|