|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober-november IVF/ICSI 2012
14.11.2012 16:39:21   
mami 26
Adelle tudi jaz nimam izkušenj z aspirinom.. vem pa da za prekrvavitev maternice pomaga namakajne noge v toplo vodo.. (bajeuser posted image )

jaz sem si namakal potem sem pa prosila mojga da mi jih je še malo zmasiral... to sva počela že pred ET no in potem skoraj vsaki dan po ET zdaj mi je pa kar v navadi tako da tudi zdaj kdaj pa kdaj to prakticirava user posted image user posted image
glej samo, da boš imela vedno tople noge... user posted image user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 901
14.11.2012 16:52:30   
malipiki
Sj to pa za tople noge sm že slišala tako da imam skoz dvojne štumfe :) Aspirin pa nevem baje nehaš ko zagledaš plus ali minus in da se ga jemlje od punkcije naprej ...
Mislim pa da to ni glih ok za telo in da je najbolj čimbolj naravno vse poskusit .. moj je čist jezen ker res spremljam vse in sprobam vse user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 902
14.11.2012 16:53:35   
malipiki
Pommaranca žal mi je user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 903
14.11.2012 16:56:28   
Adelle
Ja, se kr strinjam z vami punce... zato sem se dokončno odločila da aspirina ne jemljem. Upam da mi ne bo žal na koncu user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 904
14.11.2012 16:58:56   
mami 26
Adelle jaz ga nisem uzela.. tako da naj ti nebo nić žal...user posted image
hitro svojemu nogice naj ti jih greje in maira user posted image user posted image in pa božat in pogovarjat z pikico!user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 905
14.11.2012 17:02:48   
espérer
Jaz sem dobila Aspirin 100, ko sem imela hiperstimulacijo ( posledica nabiranja vode, ki prehaja iz žil in je bila kri zelo gosta) in mislim enako kot pupa82, da ni preveč dobro prakticiranje zdravil v nosečnosti. Začela sem ga pa jemati, ko se je že zdavnaj prijelo ( en teden po ET)!

Pa tudi ležala nisem po ET, in tudi ko sem imela hiperstimulacijo sem se prepričevala, da se je dobro čim več gibat ( sicer počasi in stežka zaradi bolečin ampak je šlo)

Jejte čim več proteinov, sadja in zelenjave pa ma vrag, da se enkrat prime!!!!

(odgovor članu malipiki)
Neposredna povezava do sporočila: 906
14.11.2012 18:14:36   
malipiki
jas sem to sedaj dvakrat po punkciji in po ET takoj šla delat ... zdej sm rekla da si bom bolj v izi vzela... sicer pr men je zdej čist ok počutje in bi lahko komot vse delala user posted image

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 907
15.11.2012 8:57:51   
Adelle
Malipiki, srecno danes pa sporoci nam kok pikic si dobila v varstvu!

(odgovor članu malipiki)
Neposredna povezava do sporočila: 908
15.11.2012 9:13:57   
Adelle
P.S. pri meni so se včeraj zvečer začele rahle bolečine v spodnjem delu trebuha... kot pred menstro, ampak čist rahle.. in danes jih spet imam. Sem pa 2 dan po ETja. user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 909
15.11.2012 9:30:21   
valy25
Cari user posted image user posted image Hm, ampak na tvojem mestu bi vseeno še kakšen dan jemala Prometrium. Držim, držim pesti.
Pomaranča user posted image user posted image

Vesela sem, da ste tako pozitivne. Punce, res je, nikoli ne smemo obupati. Čeprav je boj z neplodnostjo naporen, ob njem postajamo močnejše in trdnejše... Ne vem, jaz odkar vem, da ne moreva spočeti novega življenja, veliko bolj cenim samo življenje user posted image In veste kaj, super, super mamice bomo, tako da bodo tudi naši otroci mali srečkoti, ane? user posted image

Včeraj sem imela prvi ultrazvok (sva v drugem postopku ICSI-ja). Sicer se vidi kar nekaj foliklov, ampak je vodilni velik komaj 11mm... Se tolažim s pregovorom, da se počasi daleč pride user posted image Naslednji ultrazvok imam v nedeljo...

Hehe, mami 26, koristna navada tole z masažami. Bom tudi mojega začela navajati. Kopel za noge sva pa ravno v tem postopku začela občasno prakticirati. Namakava noge v lavorju kot dva prava upokojenca user posted image

Res je fino, ker ste tako aktivne na tem forumu. Vas že cel mesec spremljam in upam z vami

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 910
15.11.2012 10:12:20   
pupa82
Adlle, to da te špika je čisto normalno. Nekje sem brala, da je Reš rekel, da je to super. Mene je obakrat tudi kar fajn špikalo. In obakrat prišla do pluska... Tako da, nekaj pa je na tem. Saj bo! Držim pesti teh 14 dni, ki je peklenskih...

valy25, če si imela sedaj 11 mm velik folikel, se nikar ne sekiraj, ker bo sedaj do nedelje zrasel sigurno do 20 ali več mm. Kar je odlično!! In to si imela šele 1.uz, če se ne motim. Jaz sem imela tudi ponavadi nekje take velikosti, potem so pa pridno rasli. Veliko jajč moraš jest, menda pomaga user posted image user posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 911
15.11.2012 10:26:11   
Adelle
valy25, jajčke jest pa pirčka pit user posted image Jaz sem vsak dan pila po en pirček, jedla jajca k zmešana... pa sm hitr prišla do punkcije.

pupa82, ne vem če je to špikanje user posted image mam pač nek pritisk tam dol, ne znam pojasnt... kot pred menstro, ampak ne ful močno user posted image No, upam da je to dobr znak..

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 912
15.11.2012 10:30:09   
pupa82
Adelle, je, to špikanje je enako kot pred menstro, ampak bo hmal zginlo, potem te bo pa na vsake toliko časa štihnlo. Mene je bolelo iz 2. na 3. dan po ET (se pravi cel dan). Verjetno je bila vgnezditvena. Drugače si ne znam razlagat... Držim pesti, da bo tvoja pikica sedaj pri tebi nadaljnih 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 913
15.11.2012 10:49:28   
Adelle
Uh kok bi bla vesela! Upam da maš prav, res user posted image

Jaz ji govorim vsak dan, kažem ji slikice zarodkov, da taka mora bit in tako lepo napredovat... sem zmešana ane user posted image

Pri meni je sicer še zgodi za vgnezditev ker sem imela tranfer 3. dan. Joj upam da se dogaja kej lepega v meni, čeprav včasih kr dvomim user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 914
15.11.2012 11:09:35   
saramiska
Adelle - jaz sem imela take občutke (tiščanje oz. blagi krči) od ET naprej vsak dan in sem zanosila. V prejšnjih poskusih, ko sem imela ET, pa tega ni bilo, tako da mislim, da je to dober znak! Evo, pujska za srečo! user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 915
15.11.2012 11:14:47   
valy25
Adelle tudi jaz mislim, da špikanje ni nič slabega. Maternica se pripravlja na nosečnost in sprejema malo pikico. user posted image Držim pesti!!!!

Malo me zanima kaj zagovarjate v dneh po ET? Počitek ali normalno življenje? Mene je dr. Reš kar prepričal. Po prvem ET-ju sem počivala le prvi dan, potem sem bila pa zaposlena še bolj kot ponavadi, da so mi dnevi hitreje minili... Za tokrat pa se še nisem odločila kako bom... Ker prejšnjič se je mali lepo ugnezdil, ampak je šlo potem naprej v splav... user posted image

Hehe, ja, jem jajčka na tisoč in en način, zvečer si pa privoščim pol piva. Mi prav paše. Zadnjič mi je moj kupil pšeničega z dodatkom b vitamina- njamsi user posted image

(odgovor članu saramiska)
Neposredna povezava do sporočila: 916
15.11.2012 11:15:40   
Adelle
saramiska, vse na tem svetu bi dala sam da mate prav in da bo res tako ispadlo... ah...zjokala sm se...

Neposredna povezava do sporočila: 917
15.11.2012 11:16:53   
Lin33
Jezna sem k pes. Rekla sem, da bom jutri delala test, ker je 10 dan po ET in sem ga šla kupit. Pa nisem zdržala in sem ga kljub temu naredila danes. Pričakal me je en velik grd minus. Žalostna sem, ker predvidevam, da je to to. Se mi zdi, da sem ostala čisto brez upanja. Prsi me že dva dni ne bolijo, pojavil se je tudi rahel rjav izcedek, tako da samo čakam, kdaj se bo ulilo.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 918
15.11.2012 11:20:26   
mami 26
Adelle brez panike bodi čimbolj sproščena in čim manj išči znake.. ker nemoreš nič spremenit,če se obremenjiješ in jokaš...pikica to čuti..vem da je teško to,sem dala velikokrat to skozi... Samo sprosti se,ker ne bo nič drugače in ne misli na nič slabega,božaj,čuvaj pikico! user posted image
Krči so pa normalni. user posted image user posted image user posted image user posted image
saramiska jaz odštevam ko nora do 27.11. kaj gre počasi... user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 919
15.11.2012 11:23:15   
Adelle
valy25 iz tvojih ust v Božja ušeša, res!!!! user posted image

Drgač pa jaz sm 2 dni po ETju pa sm doma, počivam.. ležim, sedm mal za računalnikom, in to je to... mal sprehod čez dan in tko.. ne vem no, jaz se bojim za vsako malenkost user posted image

Lin33 upam da ni to to... user posted image

(odgovor članu Lin33)
Neposredna povezava do sporočila: 920
15.11.2012 11:33:20   
saramiska
Lin33 - na kateri dan pa si imela ET? Ne grizi se, kar bo pa bo, mogoče je še prezgodaj, o (ne)bolečih prsih in raznoraznih izcedkih pa smo že tolikokrat diplomirale, pa to še vedno ni postala zanesljiva znanost. Počakaj še kak dan, jaz pa močno držim pesti zate! user posted image

mami 26 - jaz bom znorela do 27.11... Vsak dan imam malo krvavega izcedka pa občasno kar močne krče. Poskušam bit optimistična, ampak koliko si pa lahko optimističen, ko znova in znova gledaš kri na vložku. Grrr... user posted image A ti si zdaj v redu, ni bilo več krvi? user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 921
15.11.2012 11:40:02   
mami 26
saramiska jaz bom tudi znorela,ko bi lahko zaspala do 27.11. joooj grozno je a ne to čakanje.

Zaenkrat ni nič več krvi nič krčev, mogoče malo ampak res malo...to je pa vse. je pa veliko strahu,ampak pozitivno gremo naprej zame je VEEELIK napredek da sem zanosila (jaz sploh še nisem dojela) user posted image
kaj moramo vse dat čez a, meni se en dan zdi kot tri dni user posted image user posted image
ja ti si pa prov bogica pa veliko krvaviš? še jemleš utrogastan?? zakaj se to dogaja???user posted image user posted image

za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 922
15.11.2012 11:55:16   
malipiki
Za mene je danes najbolj žalost dan ... nisem prišla do ET, od 10 celic 7 je bilo zrelih nobena se ni oplodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 923
15.11.2012 11:56:00   
Lin33
saramiska ET sem imela na 3 dan. Tudi jaz držim pesti za vaju z mami26. Tole čakanje je res grozno in upam, da se nam bo vsem splačalo.

Neposredna povezava do sporočila: 924
15.11.2012 12:10:22   
Adelle
malipiki neee noo user posted image user posted image user posted image pa pi*** kako je to možno! Mi je prav žal, res, tok sm navijala zate, prav žalostna sm zdej!!! To ni fer user posted image Drži se, probaj prebolet to.. če boš kej rabila, veš kje me najdt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lin33)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.