|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober-november IVF/ICSI 2012
13.11.2012 18:44:50   
espérer
No jaz pa sem danes vsa vesela... Bila sem na prvem UZ pri Reševi in zvedla, da v meni rasteta user posted image user posted image .

Punce pa ne smete skoz negativno razmišljat!!!!! Treba je optimistično v boj za naše male user posted image !!!!! Pesimizem naredi več škode kot koristi, tako da......

Tudi meni ni uspelo v prvo, pa sem se držala vseh mogočih in nemogočih diet in priporočil.... To jesen mi je šlo pa vse narobe, od tega da sem zelela v postopek že septembra pa sem mogla prestavit zaradi službe potem sem hotla na dopust pa se je moj poškodoval in je tud to v vodo padlo, v postopku sem pa še hipeco fasala..... ampak očitno tudi stres malo pomaga user posted image ....

Lepo se imejte pa veliko sreče in novih user posted image vam želim, jaz pa vas bom od sedaj naprej bolj kot ne samo še malo spremljala!!!!

(odgovor članu miley)
Neposredna povezava do sporočila: 851
13.11.2012 18:50:06   
Cari
esperer user posted image user posted image

Cari

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 852
13.11.2012 18:50:22   
pupa82
Cari, zakon si! Da lahko zdržiš toliko časa do testa, jaz sem ga delala že 9.dan od ETuser posted image

Mami26, vse se bo dobro izteklo, boš videla! Držim pesti in mislim nate!

Pommaranca, kdaj pa ti delaš test??

Seveda tudi na vse ostale, da gremo skupaj v boje z našimi user posted image user posted image

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 853
13.11.2012 19:07:54   
mami 26
espéreruser posted image user posted image za dva srčka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image
pupa82 hvala!! vse bo vredu JAAA!!user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 854
13.11.2012 19:07:54   
Pommaranca
pupa82 jaz delam test jutri ob 06:00h user posted image upam na najboljše, kljub temu, da danes nekaj čutim v trebuhu, ne znam opisati, kot kakšni rahli krčiuser posted image Me nič ne boli, niti ni izcedka, samo tak občutek, kot bi me nekaj prav nežno stiskalo v trebuhu user posted image No kakor koli, samo da bo zjutraj +

Bravo esperer, kako sem vesela zate in res za vsako, ki sporoči da je uspelo user posted image

user posted image za srečo za vse nas!

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 855
13.11.2012 19:22:34   
Cari
Pommaranca, potem bova pa skupaj lulali. Jaz se vsako jutro zbudim mal čez pet in me toolk lulat. Samo še teskta najdem user posted image

Cari

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 856
13.11.2012 19:22:40   
Adelle

IZVIRNO SPOROČILO: Anem

Adele ne skrbi koliko celični so saj so ravno te zelo dobri borci! Boš videla, da ko boš videla plus, takrat boš pozabila na to, koliko celični so bili user posted image

Uh, k bi vsaj res vidla plusek čez 14 dni... Res močno upam...

malipiki nisi nč pisala glede punkcije kako si jo doživela? Kolk celic maš? Srečno v četrtek!

espérer čestitke, verjamem da ni lepšega kot vidt dva srčka na monitorju....user posted image user posted image

Pommaranca držim pesti za zjutri!!! Sej bo plusek, boš vidla!!!

Jaz sem malo bolje po tem k sva z mojim pogledala 4 filme danes user posted image user posted image user posted image

No, napenja me ful neki, že cel dan in vetrove mam. Božam pikico in ji govorim naj ostane pri meni.

Sem razmišljala glede testa... madona, najboljš počakat 14 dni. Vem da me bo mikal fuuul že po enem tednu, sam ne upam pogledat minus na CB... če bo lažni plusek bom še tok več razočarana. Ma, po mojem bom kr čakala do uradnega testa.

Kdaj se pa lahko najprej nardi test če je ET bil 3 dan?

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 857
13.11.2012 19:27:07   
malipiki
... Oj to je moj tretji ICSI postopek, v prevem sem imela eno celico, v drugem dve, v tretjem deset user posted image
Punkcija me ni bolela, bolj me je bolelo pri prejšnjih postopkih, po ET sem se odločila da bom doma od četrtka do ponedeljka 4 dni user posted image

Komaj čakam četrtek user posted image Ti pa samo počivaj pa čimmanj skrbet adelle...

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 858
13.11.2012 19:31:21   
Pommaranca
Adelle jaz sem imela ET drugi dan, pa bom delala test jutri, ko bo 10 dan od ETja, in potem bom do uradnega testa, ki je v nedeljo naredila še ene 2, da bo ziher user posted image
pupa82 no potem pa le poišči test, jaz imam lonček in test že pripravljen in ga med obiskom kopalnice prepričujem naj bo jutri priden in pokaže user posted image Srečno jutri, saj bo!!! Mora bit!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.11.2012 19:31:36   
Adelle
Kako to da te ni nč bolel? BLagor tebi... jaz sm umrla user posted image

(odgovor članu malipiki)
Neposredna povezava do sporočila: 860
13.11.2012 19:33:22   
limonca*
IZVIRNO SPOROČILO: miley

limonca* sem na GK ja. jaz sem imela ET 8.11.2012.

Tudi jaz. user posted image   Katera si bila ti? Jaz sem bila tista, ki ji niso hotli delat ETja.

(odgovor članu miley)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.11.2012 19:35:13   
limonca*
IZVIRNO SPOROČILO: Pommaranca

Adelle jaz sem imela ET drugi dan, pa bom delala test jutri, ko bo 10 dan od ETja, in potem bom do uradnega testa, ki je v nedeljo naredila še ene 2, da bo ziher user posted image
pupa82 no potem pa le poišči test, jaz imam lonček in test že pripravljen in ga med obiskom kopalnice prepričujem naj bo jutri priden in pokaže user posted image Srečno jutri, saj bo!!! Mora bit!

Se pravi, da boš jutri komaj 7 dan po ET.. je čisto možno, da še ne bo dovolj hormona..

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 862
13.11.2012 19:35:45   
Adelle

IZVIRNO SPOROČILO: Pommaranca

Uh me boš prepričala da ga delam na 10 dan user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 863
13.11.2012 19:35:55   
malipiki
Uf nevem user posted image vem da sm bila čist na trnih pred punkcijo user posted image
Pri prejšnjih postopkih sm res zgubila voljo ker mi je na punkciji rekel da imam premalo celic zaradi odvečnih kil user posted image
Pol me je pomoje bolj to bolel kot karkol druzga user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 864
13.11.2012 19:38:09   
Anem
pomaranca in cari, komaj čakam, da nam jutri obe sporočita plusekkkkk user posted image

esperer punca mojaaaaa!!! Dva??? Srečnica tiiiii! To je moja želja imeti dvojčka... čestitam dvojno!!!

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.11.2012 19:40:08   
Adelle

IZVIRNO SPOROČILO: malipiki

Uf nevem user posted image vem da sm bila čist na trnih pred punkcijo user posted image
Pri prejšnjih postopkih sm res zgubila voljo ker mi je na punkciji rekel da imam premalo celic zaradi odvečnih kil user posted image
Pol me je pomoje bolj to bolel kot karkol druzga user posted image

Uh meni to ponavlja VSAKIČ ko pridem k njemu... pa danes mi je tudi njegova hčerka to rekla user posted image je moj vprašu kaj lahko midva nardiva da so celice boljše pa prav ona: ja, gospa bi lahko mal shujšala če nč druzga... user posted image

(odgovor članu malipiki)
Neposredna povezava do sporočila: 866
13.11.2012 19:40:58   
malipiki
Ja sam res esperer user posted image user posted image user posted image srečka ti user posted image čestitam to je tudi moja želja user posted image sploh pa da bi vsem nam ki tok trpimo ratal čimprej user posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 867
13.11.2012 19:41:34   
Adelle
Aja pa punce, jaz ne morem cel dan ležat na trebuhu in na desnem boku, znorim user posted image Dons sm se kr obračala in po mal migala po stanovanju... upam da bo kul vse user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 868
13.11.2012 19:42:56   
malipiki
adelle takrat bi jim res eno okrog kepe prlimala user posted image kaj naj ženska še naredi ...

(odgovor članu malipiki)
Neposredna povezava do sporočila: 869
13.11.2012 19:48:47   
Pommaranca
limonca* jutri bo 10 dan od ETja, v nedeljo bo pa 14 dan. Mislim, da na 10 dan bi pa že moralo kaj konkretnega pokazati user posted image
Anem hvalaaa
Adelle boš videla kako hitro bo 10 dni mimo, čimbolj se čuvaj in sproščaj, saj se da! Se kar navadiš. Jaz sem na bolniški od punkcije naprej in sploh nimam slabe vesti, ker v 10 letih delovne dobe nimam niti ene minute bolniške, sem si pa zdej privoščla, ko gre za user posted image

Kako pa ostale, ali doma počivate? Pa kako potem naprej, ko se pokaže user posted image

pa vse do prvega Uzja? Bolniška?

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 870
13.11.2012 19:52:13   
Adelle
Pommaranca jaz sem tudi na bolniški in sicer od prve špike. Imam pač težko fizično delo, tko daa če bo plusek pri meni jaz bom na bolniški...

Ej, jaz se pa bojim da vse kar delam vsakdanje stvari pa to, da bom nekak škodila user posted image Da preveč al premal počivam, da preveč razmišlajm o tem in podobne reči... Sej vem, neumna baba pač user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 871
13.11.2012 19:53:47   
Anem
punce moje jaz imam tudi nekaj viška kil pa sem vsakič pridelala 16 celic!!! Ma ta Reš je pa res poseben... jaz če bi šla k njemu bi se takoj skregala user posted image to mi e pa tako razkuri... Meni je tudi moj vsakič ko sem prišla na pregled rekel: Aja, pa shujšat, ne? hehehe... sem se mu vsakič zlagala, da delam na tem in da sem nekaj že zgubila in to samo zaradi tega, da me na miru pusti!

adele nič hudega ni, če sem in tja hodiš... Upam, da si šla na kalamare? Jaz sem ležala doma, ko sem prišla ampak bolj zaradi tega, ker sem bila utrujena, ker sem čakala štiri ure in pol na transfer...

Neposredna povezava do sporočila: 872
13.11.2012 19:55:30   
Adelle
Nisem šla na kalamare Anem, se mi ni danes nič dal user posted image user posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.11.2012 19:57:09   
Anem
ti ti ti! Bi te kar kregala hehehe... nič hudega... malo sem vraževerna ratala... jaz sem se prav silila z njimi čeprav mi je šlo na bruhanje, k mi sploh niso pasal... in evo user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.11.2012 20:00:25   
Adelle
A jih lahk jutr? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.