|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zavod za zaposlovanje
3.10.2012 22:06:54   
nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

... po drugi strani pa hodijo na razgovore za službe ljudje in ti podajo listek, ki potrjuje, da so na razgovoru bili, potem ti pa naštejejo tisoč in en razlog, zakaj pa oni tega ne bi oz. ne morjo delat. ni samo enostransko tole, no.

Ja, to je tudi res, ampak če bi ti vedela, na kakšna del. mesta so mene vse pošiljali - so se še delodajalci spraševali, kaj sploh iščem tam ... ja, kaj neki, štempelj, a ne, ker ga pač moram pridobiti.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.10.2012 22:37:11   
nejcko
Pa šenekaj bi dodala na temo relacije iskalec zaposlitve-delodajalec-zavod za zaposlovanje. VSAK ima pravico, da dela v skaldu s svojimi interesi, VSAK, torej tudi iskalec zaposlitve.
Najbolj mi gre na jetra, da so danes iskalci zaposlitve tretirani kot neka nižja kasta, kot lenuhi, ki ne poberejo vsega, kar jim pade pod noge, in ne pristanejo na vse pogoje, kis o jim dani. A ne pozabimo, tudi iskalci zaposlitve so ljudje, ljudje s posebnimi interesi, posebnimi življenjskimi situacijami, posebnimi željami, pričakovanji, težavami, ... In zahtevati od njih, da psistanejo čisto na vse samo zato, da ne bodo ispadli lenuhi ali kaj jaz vem, je sila krivično.

Sama sem se skoraj ti leta vozila v totalno vukojebino, po cesti, na kateri sem vsak dan, vsak prekleti dan, sploh pa zimski, zgubljala minute svojega življenja, pravzaprav nosila življenje na prodaj, medtem ko sta me doma čakala dva, kasneje pa trije otroci. Nekomu morda taista cesta ne bi predtsavljala nobenega problema, mnogim, ki se od tam vozijo kontra na delo, verjetno ne, meni pa pač je. In to tako močno, da sem pozimi zvečer jokala ob oknu, sprašujoče se, kako bom naslednji dan prišla na delo. Pa sem prišla, a že na delo utrujena, zmozgana, v totalnem stresu; pa dnevi, ko sem se mogla v temi voziti s šihta po uni cesti ...
In danes je ni službe in ne denarja, da bi sprejela spet kakšno tako službo, tako oddaljeno, do katere vodi taka pot. Ni šans.
Bi šla tja na razgovor zaradi reda radi, seveda s faco, na kateri bi mi pisalo - tukaj nočem delati.
Lena?
As you wish.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.10.2012 18:58:56   
Colt
Glede te teme se bom vzdržal komentarja.

< Sporočilo je popravil Colt -- 4.10.2012 18:59:33 >

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.10.2012 10:18:55   
pridna_janja
user posted image user posted image user posted image user posted image če ne dobite nobene nadomestile ali vam ne iščejo službo ali kaj takega zakaj rabite bit na zavoduser posted image zavod za zaposlovanje obstaja zato ker so nekateri vpisani tam ampak ne vem zakaj le nič ne pomagajo se izpiši te in ne bojo imeli stranke

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.10.2012 23:22:10   
nejcko
No, imate zdaj ve, ki ste tako zagovarjale zavod, kakšen pameten komentar v njihov zagovor? Če so samo za lastne riti skrbeli, kje so imeli čas za brezposelne?

Aja, saj res, brezposelni si morajo pomagati sami user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.10.2012 6:40:56   
tamiflu

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

No, imate zdaj ve, ki ste tako zagovarjale zavod, kakšen pameten komentar v njihov zagovor? Če so samo za lastne riti skrbeli, kje so imeli čas za brezposelne?

se strinjam s tabo

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.10.2012 8:08:37   
alda

IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

se strinjam s tabo

jaz tudi!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu tamiflu)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.10.2012 8:50:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

se strinjam s tabo

jaz tudi!!

Podpis

(odgovor članu alda)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.10.2012 9:18:40   
pridna_janja
na zavod moraš imet veze user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.10.2012 10:12:06   
Anonimen
evo, situacija je taka
Nism mela dost delovne dobe za nadomestilo. Je pa se zgodil, da ko sem se šla prijavit je bla za zaposlitveni načrt moja referentka zasedena in so me poslali k eni drugi. Una mi je zrihtala "začetni tečaj nemščine". Sicer smo pol vsi ki hodimo na tečaj ugotovili, da to ni začetni tečaj nemščine ampak specializiran tečaj nemščine za iskalce zaposlitve v Avstriji, kar pomeni da smo bli tam skoraj vsi brez KAKRŠNEGA KOLI ZNANJA NEMŠČINE, še pozdravt komi da smo znal, na tečaju pa nam je predaval v nemškem jeziki, kako napisat prošnjo in življenjepis. Torej tečaj ki mi ne bo nič pomagu, če ne vem kaj pišem in ubistvu tut ne vem kaj mi un govori! Kot smo ugotovil na uvodni uri na tečaju tut referentke nimajo pojma kakšen tečaj je, čeprov je organiziran prov za ljudi prijavljene na zavodu! Hvala bogu, da sm vmes dobila službo in si bom lahko sama financirala pravi tečaj nemščine.
Tko da ja ... zavod je za en k... Tut to službo k sm dobila, mi zavod ni nič pomagu, še obvestila da je razpis mi niso poslal, pa čeprov je točno za moj poklic in oni kao pošiljajo obvestila.

(odgovor članu pridna_janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?