ronja
|
Punce, a ste že kdaj uporabljale lateks rokavice, ki niso bile prav počene, je pa še vedno šla voda not, ko ste dale roke v vodo? So bile not pač mikro luknjice, ki jih ne moreš videt s prostim očesom? To se lahko zgodi pri kondomih, kakor se lahko pri tabletki zgodi, da kljub pravilni uporabi, tudi če vsak dan ob isti uri vzameš in nikoli ne pozabiš vzet, še vedno obstaja možnsot,da zanosiš. Nobena metoda ni 100%, sta pa obe 98-99%. In ja, sprijaznit se moramo, da obstaja možnost, da zanosimo kljub vestni uporabi kontracepcije, to je pač riziko seksa. Meni se zdi rizziko sprejemljiv, glede na to, kaj nudi . Sicer pa ko govorite o pregledu kondomov - ali ste potem vsaki vsak kondom napihnili in tako potrdili, da nikjer ni niti malo puščal? Ne poznam NIKOGAR, ki bi to delal. Se zgodi, sploh če recimo kondome nosiš po denarnici, jih imaš v avtu, ki se ful segreje itd... Kljub vsemu so ob vestni uporabi zelo zaneljivi, ravno tako kot tabletke. Še dobro, da punca ni jemala tabletk, ker bi jo brat gotovo obtožil, da jih je nehala jemat, ne da bi mu povedala... a pa je brat vprašal punco kako si ona razlaga to nosečnost, če je VEDNO uporabil kondom od začetka do konca? mene bi res prizadelo, če bi me partner sumil, da sem mu podtaknila nosečnost brez, da bi se z mano pogovoril o tem... vsekakor bi zahtevala test očetovstva, da me ne bi partner vedno potihem obtoževal, da otrok sploh ni njegov... mogoče je pa bolje, če gresta narazen in brat pač skrbi za otroka... js vem, da ne bi prenesla tega občutka, da me moj sumi neke hude prevare... Podpis. Sama sem zanosila tudi 1 dan predno bi morala dobit m. s predsemensko (očitno), pa če bi me lubi sumil ne vem česa in se to menil z bratom, namesto z mano, bi ga nekam poslala. Naj se brat pogovori z njo, pa saj valjda ni neumen, da ne bi ugotovil po reakciji, a je kaj zadaj ali ne. Če pa ga tako matra, če ga je prevarala, naj pač naredi test dna. Če je njegov, bo stran vrgle 300€ ali kolikor pač je, ampak vsaj nekih dvomov o očetovstvu ne bo. Čeprav če jo sumi, da si je z injekcijo vbrizgala njegovo spermo, ki jo je vzela iz kondoma, ki ga je izbrskala iz smeti (ker pravi, da ga je sam vsakič preveril in pospravil)... potem itak ne bo kaj dosti pomagalo... Ma, meni je to čudno.