Anonimen -> RE: "podtaknjena" nosečnost (29.9.2012 21:49:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imam eno vprašanje, mogoče malo smešno, ampak pravijo, da ni greh vprašat. Moj brat ima dobre 3 leta punco, se dobro razumeta, meni je všeč, ampak brat mi že par mesecev jamra, da mu tečnari, da si želi otroka (mi res vse pove, sva si blizu). On pa si zaenkrat še ne želi otrok, ker sta še mlada (ona 21, on 24) in še oba končujeta faks, živita pri njenih starših. No in zdaj sta noseča. Ravnokar sta izvedela. Brat se sicer ne izmika odgovornosti, sem 100% da bo skrbel zanj in da otroku ne bo nič manjkalo. Se mu pa poraja vprašanje, saj mi zatrjuje, da vedno ampak res vedno uporablja kondom. Pravi tudi da mu ni počil, da ni nor, da ne bi vedel. Zdaj pa k vprašanju. Sumi namreč, da je punca iz kondoma z "injekcijo" vzela spermo in si jo vbrizgala not. Zanima me, TEORETIČNO, je možno da ti spermiji preživijo tako dolgo, da bi dejansko lahko tako zanosila? Vem da je neumno, ne morem verjeti da bi bilo kaj takega možno, ampak brat pravi, da enostavno druge razlage ne vidi. Eh brezveze to komentirat,ker ta zveza itak ni to kar bi morala bit.In se bo tudi kmalu končala,pa še oba bosta trpela v tej zvezi,par let bosta vztrajala samo zaradi otroka,otrok bo trpel itn
|
|
|
|