RE: II pricakujemo NOVEMBRA (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

babkaa -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (24.10.2012 18:47:49)

še jaz.... 7.11. bi naj (naj nebi) dobila menstruacijo, zadnja je bila 7.10, vzela sem najdaljši cikel 30 dni... to je 5. krog, upam da bo kaj, sem prve tri mesce čist nora delala teste pred zaostankom, seveda je pokazalo minus, čez par dni sem jo pa dobila, prejšnji mesec sem zdržala, je čist brezveze me samo zbedira, cikle mam na 27, 28 dni lahko tudi 30, delala bom test če je 31. dan nebo, sem si obljubla, niti nimam nič testov doma, ker če ga kupim ga tak naredim, pa to že kaki 25 dan, groza...

Radenska_ -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (25.10.2012 6:05:54)

Ojla :)

Mene lahko daste med navijačice, ne vem če se vam bom novembra pridružila, ker imava reša.

Decembra pa sigurno!

študentka86 -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (25.10.2012 8:17:52)

Živjo punce :) Sicer je ne pričakujem oktobra, ampak če bo zamujala, bom delala test itak novembra :) Tako da se bom kar tukaj priključila, in recimo, bom delala test 2.nov in takrat bom zagledala [sm=rozacrtici.gif] :) Držim pesti da rata vsem, in naj bo to en lep roza mesec :)))) Lp

Penny -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (25.10.2012 10:04:42)

Midva pa kar neki štrajkava že od nedelje. Sva oba malo obremenjena s službo te dni in se očitno pozna tudi v spalnici [sm=smiley13.gif]. Ampak glede na to, da naj bi imela O šele 29.10., imava še dovolj časa :) .

Iskrica 86 -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (25.10.2012 10:31:50)

Mene pa že ene 4 dni neki občasno špika v jajčnikih, tud bradavice me 2 dni bolijo. pustimo se presenetit, čeprav upamo na [sm=modricrtici.gif] ali pa [sm=rozacrtici.gif].

_saskia_ -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (25.10.2012 11:13:11)

Hej hej babuške[sm=smiley36.gif]
No tako, se še jaz pridružim, tokrat verjetno samo pri navijanju, kajti dvomim da dobim ta mesec[sm=hudicek1.gif] zaradi mojih doolgih ciklov. Komaj čakam pregled novembra, da vidimo kaj bomo, saj je ta mesec že najin 9. krog po SS[sm=smiley13.gif]. Se mi zdi, da že prihajajoča lunca mal vpliva na moje počutje, me zopet mal depresira tole vse[sm=smiley19.gif] Pa še moj dragi ta mesec odhaja na službeno pot za en mesec grrrr[sm=smiley13.gif] Ma bo že, če ne prej ko luna mine[sm=smiley36.gif].
Bodite pridne, mejte se rade in veliko ter uspešno [sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].
Pa še en koš [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]za vse.

Anonimen -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (25.10.2012 11:56:21)

[img]http://www.familylobby.com/common/tt9038125fltt.gif[/img]

PRIČAKUJEMO [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]& [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]

[sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]

1.11.
brioš (4. krog)
MeGi20 (1.krog)

2.11.
študentka86

4.11.
Iskrica 86 (5. krog)

5.11.
Martyna83
mamica deklicam (9. krog)

7.11.
lokvanj22
*viva* (2. krog)
babkaa (5. krog)

9.11.
S* (12. krog)

11.11.
ta*mala (3. krog)
GregUr (3. krog)

13.11.
Penny (1. krog)
anonimna[sm=smiley8.gif]
kaatkaa (3. krog)

18.11.
Nikki34 (1. krog s Klomifenom)

20.11.
pika555

21.11.
smeška83

30.11.
tara.81 (12. krog)

x.11.
witch (1. krog po THL)
LittleSun
anonimna [sm=racka.gif]

[sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]

SKUPAJ NAS JE: 22

[image]http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/pregnant-woman-123.gif[/image]NOSEČKE:

[sm=smiley32.gif]USPEŠNOST: %[sm=smiley32.gif]

[image]http://www.smiley-lol.com/smiley/sport/coupe-bravo/supp02.gif[/image] NAVIJAČICE::[image]http://www.smiley-lol.com/smiley/sport/coupe-bravo/supp02.gif[/image]
niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_

Nikki34 -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (25.10.2012 15:15:44)

Js sm sred [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in me še vedno boli,, špika.... ne vem kaj bo, ko bom začela še klomifen jest. Sej me bo razgnalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].... Upam, da ste ostale kaj bolj "stabilne" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in, da že pridno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] :)

brioš -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (25.10.2012 21:06:13)

No mene lahko prestavite na 25.11.12. Ker se mi je vse malo zmedlo. Sedaj imam[sm=hudicek1.gif] ampak zelo malo[sm=zmeden.gif] Uglavnem zmeda...ampak ta mesec bomo zagledali[sm=rozacrtici.gif][sm=smiley1.gif]

savanah -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (26.10.2012 8:45:22)

dobro jutro damice,
končno se lahko še jaz javim za seznamček[sm=smiley36.gif], ne pričakujem je 5.11.(+,- en dan).. oktobra je sploh ni bilo[sm=smiley13.gif]. joj res je malo zoprno tole ko imaš neurejene in dolge cikle, nevem a se to kdaj uredi al bo kr skos tkole[sm=smiley13.gif]?? malo sem opazovala sluz ta mesec, nevem no...pri meni je skoz isto, nobene vlečljive in prozorne sluzi..nobenega špikanja v jajčnikih (mogoče malo špikne pa potem nič več v času "izračunane" ovulacije)..kaj pa vem no, mogoče je pa moja O dobra in mi prizanaša pri bolečinah[sm=smiley1.gif]!

navijam za vse in komaj čakam da se pokažejo prvi [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

Nessika18 -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (26.10.2012 9:52:41)

Hej hej, evo mene tudi pri vas, je moja [sm=hudicek1.gif] prišla v polni meri torej naslednje [sm=hudicek1.gif] ne pričakujem 23.11 in je to najin recimo da 8.krog [sm=smiley1.gif], dajte me pa prosim tudi med navijačice.

Držim pesti da bo novembra čim več [sm=rozacrtici.gif]

Anonimen -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (26.10.2012 10:01:08)

Midva z mojim sva tudi kar aktivna[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/img], je čas plodnih dni....stiskamo pestke, da bomo proti sredini novembra zagledali [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/img]
Pa še petek je....bom čez vikend malo bolj na easy, ker sem crknjena kot pes
anonimna[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley8.gif[/img]

telly -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (26.10.2012 10:51:07)

Živjo!

Savanah
...iz mojih izkušenj ti lahko povem, da je možno, da O ne čutiš. Jaz nikoli nisem vedela kdaj imam O - nikoli nisem imela špikanja v jajčnikih ter vlečljive in prozorne sluzi. Pa sem vseeno zanosila, a se je žal po 2 mesecih nesrečno končalo [sm=smiley19.gif]. Če nimaš bolečin, ne pomeni da nimaš O... Upam da sem te kaj potolažila! [sm=smiley1.gif]

Polivam vse z roza!!!

študentka86 -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (26.10.2012 11:46:38)

No, mene lahko kar prestavite na 23.11., in takrat bom jaz zagledala [sm=rozacrtici.gif] (to bo letošnje darilo meni za rd [sm=smiley36.gif]).
Punce saj smo zmenjene a ne, ta mesec je cel roza? [sm=smiley1.gif]
Aja pa mene tudi med navijačice prosim [sm=smiley1.gif]

GregUr -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (26.10.2012 14:19:17)

no punce, pa se seznam daaaaljša [sm=bravo.gif] dobrodošle vse nove, želim vam, tako kot tudi itak vsem ostalim, da se čimprej spokamo na one forume, "v pričakovanju [sm=duda.gif]" [sm=smiley1.gif]

in, kako ste kaj na take turobne dni? pri nama se je izkazalo, da nama bo čist brez problemov uspelo [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif], čeprav je moj v službi - ne bo ravno cele dni in bo šlo. glede na mojo BT ovulacije še ni blo, po izračunih koledarčka naj bi bla v ponedeljek ali torek. bomo vidli kolk bo to res.

sem pa zdejle nardila tako super fino fajno sočno lazanjo [sm=smiley1.gif] za kosilo, pa naročila sem si knjige, baje da so čist [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] - petdeset_ odtenkov sive in petdeset_ odtenkov teme... za predigro [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

no punce, povejte kaj, da se ne bo samo to pisalo kdaj je katera ne pričakuje... [sm=smiley36.gif]

Nessika18 -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (26.10.2012 14:43:26)

GregUr maš prav, da se ne bo pisalo samo o tem [sm=bravo.gif], ti povem za knjige, imam obe doma, obe prebrani [sm=smiley20.gif], komaj čakam še 3 del, sicer ti priporočam da ne pričakuješ preveč, manj pričakuješ od knjige bolj boš zadovoljna, več boš pričakovala manj boš zadovoljna..Vglavnem poročaj kak sta se ti zdele [sm=smiley1.gif] če ti bota fain pa če želiš me lahko kontaktiraš, da ti dam naslove še kakih zanimivih podobnih knjig [sm=smiley36.gif][sm=sloncek.gif]

GregUr -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (26.10.2012 15:07:12)

woohoo Nessika, po moje ne bo nobena jezna če kar javno razglasiš katere knjige so fajne... se bliža tak čas, k bo branje ful sedlo ob takih čudnih popoldnevih [sm=smiley1.gif]

drugače sem ljubiteljica romanov - ne zgodovinskih ampak ljubezenskih, resničnih zgodb,... No, če katero to zanima, se mi je vtisnila v spomin knjiga, k sem jo brala kakih 5 let nazaj, pa jo bom še enkrat ko bo filing [sm=smiley1.gif] in to je knjiga Pozabita na hčer od Sandre Gregory. po resničnih dogodkih, res tako napisana, da jo požreš! [sm=smiley36.gif] po njej je bila posneta tudi serija na Discovery - Banged up abroad.

moj predragi pa prisega na zdravniške romane [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] tko da Konsalik mora bit v najini vitrini [sm=smiley36.gif] pozna katera še kakšnega pisatelja k piše take romane? Pač alla House MD varianta s platnicami [sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif]

witch -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (27.10.2012 8:43:16)

Evo še enega knjigožera [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Jaz pa sem zdaj končno prišla do knjige jej ljubi moli. Sem gledala film, ampak knjigo pa moram brati [sm=smiley36.gif] Drugače pa zelooo priporočam Tisoč veličastnih sonc. To pa je ena knjiga, ki me je totalno očarala. Doma me že čaka od istega pisatelja Tek za zmajem, ki naj bi ji bila kar podobna in komaj čakam [sm=smiley36.gif] Drugače pa moj naslednji nakup je V morju so krokodili. Pravijo, da je isto dobra kot ti dve. In komaj čakam [sm=smiley36.gif]
Vajine naslove pa imam že zapisane [sm=bravo.gif]

GregUr -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (27.10.2012 9:35:57)

[sm=bravo.gif] no super da mamo še eno tako knjigožerko tuki zraven [sm=smiley20.gif]
witch kakšna zvrst pa so ti dve - Tisoč veličastnih sonc in V morju so krokodili? [sm=smiley1.gif]

no, jst sm imela pa danes BT za 0,2 stopinje nižjo kot prejšnje dni, kar lahko v nekaterih primerih napoveduje O. s tem da imam tudi takšen sluzast izcedek, ampak ne jajčni beljak, ampak eno fazo (upam da) pred tem [sm=smiley36.gif] tko da bomo videli kaj to vse skupi pomen. Ima katera izkušnje s to bazalno temperaturo?

Nessika18 -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (27.10.2012 9:39:15)

O super, da nas je toliko ki rade beremo, jaz sem lih včeraj težila mojemu [sm=smiley27.gif] da nimam nobene knjiga, bova kar mogla it v knjižnico [sm=smiley36.gif] . Sem si pa vajine naslove tudi zapisala.
Zdaj pa tak, če katera rada bere zgodovinske romane priporočam: Pompeji, Enigma, Čarovnica z griča (vsi deli), Marija Antoinetta... (to so moji 4je top naslovi)
Če katera rada bere enostavno romane (kakršne koli): Gospodinja da te kap, Strastna zapravljivka, Dnevnik prostitutke z Manhattna ([sm=smiley20.gif]) in romane Melisse P.
Erotika pa seveda globlja kot v 50 odtenkov sive: Lulu - erotična izpoved neke ženske, Milfa, Vlažne cone, Spi z menoj,...
imam poln seznam knjig, ki sem jih prebrala in ki se mi zdijo fain, to je samo nekaj naslovov, torej želim vam veselo branje [sm=smiley36.gif]

witch -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (27.10.2012 9:52:47)

Te knjige so ljubezenski romani. Verjetno bi lahko tako rekla [sm=smiley1.gif] Pomešana ljubezen, afganistan, vojna. Tisoč veličastnih sonc je bil tak. Mešanica vsega. Trpljenja, sreče, ljubezni. In rada jo priporočam naprej. Ostali dve pa pravijo da sta na podoben način napisani. Zato se že prav veselim.
Aja pa pod Marmornim nebom je fajn knjiga. Obožujem Indijo in sem zato v knjigi prav uživala.
Pa pride ženska k zdravniku. Na čase je bil kar hudo brati. Je pa zgodba o življenju z diagnozo rak, poslavljanju od majhne hčerkice in smrti.

witch -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (27.10.2012 10:32:08)

Delam, pa so prišle stranke [sm=smiley1.gif] Tak da lahko nadaljujem.
Jaaa si bom zapisala vse te knjige, potem pa v akcijo [sm=bravo.gif] Drugače pa jaz sem tak čudak, da obožujem police s knjigami. Zato ogromno denarja zapravim za njih. Skoraj vse, ki sem jih prebrala jih imam doma. Čeprav obožujem vonj zelooo stare že prav fajn obdelane knjige, in jo še rajši berem, ampak potem ne more biti na moji polici. In mi je zanimivo, da tistih nekaj knjig, ki sem si jih izposodila in prebrala sploh ne vem kakšne so bile, enostavno ni jih več v glavi.

GregUr sama sem si skoraj eno leto merila BT. Vsak mesec je šla gor in dol. Tak da je bila prav lepo vidno, kdaj naj bi bila O. Ampak po pregledih v neplodnostni pa je moja diagnoza, nimam svojih O. Tak da si je ne merim več in ne vem če naj zaupam tej metodi ali ne. Držim pa pesti, da bo pri tebi kmalu prišla naslednja faza [sm=smiley1.gif]

GregUr -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (27.10.2012 10:47:32)

ja tudi sama imam rada svoje knjige. [sm=smiley1.gif] sem jih kar nekaj kupila tudi prek bolhe, sploh tiste, ki so že stare in jih ne prodajajo več [sm=smiley1.gif]

še eno vprašanje, namreč, malo sem pozabila te stvari [sm=smiley9.gif] Koliko časa pred ovulacijo se pojavi ta izcedek ki spominja na jajčni beljak?

namreč wooohooooo [sm=bravo.gif] spet sem ga zaznala prejle na wc-ju, tko da očitno obstaja faza II pri meni [sm=jezicek.gif] [sm=smiley20.gif] tko da sem ful vesela, ker prejšnja 2 cikla tega ni bilo.

ja glede BT pa vem da velja mislim da samo za 1/3 žensk - da pač napove pravilno. ampak itak ne stane nič, po parih dnevih sem se že tako zverzirala, da vse skupaj opravim skoraj v spanju [sm=smiley1.gif]

tamala86 -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (27.10.2012 13:35:26)

ČAO!

Se vam pridružujem v čakanju na + novembra. sva v 2. postopku IVF in danes sva imela transfer dveh pikic. upam da se obdržita 9 mesecev...in to kar obe:)
Test delam 10.11.!
Da bomo vse naslednji mesec zagledale ++++++!
Roza pozdravčki!;)

GregUr -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (27.10.2012 17:08:06)

tamala86 [sm=bravo.gif] za pikicee! [sm=smiley1.gif] upam da bo vse tko kot mora biti in da bo novembra +! [sm=smiley1.gif]

no, moj prozoren vlečljiv izcedek se je nadaljeval, sva tudi že [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] [sm=jezicek.gif] zdej me pa zanima kakšna bo BT jutri zjutraj... ker jutri nama pa verjetno ne bo uspelo... upam, da sva ujela ta prav tajming, če pa ovulacije še ni blo, pa naj počaka do ponedeljka [sm=jezicek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>