GregUr -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (30.10.2012 9:09:44)
|
ta*mala ovulacija po moje ne more nč bol bolet kot vse ostale. če se zamisliš, itak je ovulacija "samostojni" trenutek, ko se sprosti jajček, ki pa itak nima pojma al bo oplojen al ne [sm=smiley36.gif] oploditve pa itak ne moreš čutit... lahk da maš pač ta mesec bolj bolečo, bog si ga vedi zakaj... ko sem jst pušenjaku pisala zaradi medcikličnih krvavitev, mi je odgovoril, da se v ženskih telesih naenkrat dogaja takoooo veliko procesov, da padeš dol, in da tudi ogromno teh procesov vpliva na ovulacijo, krvavitve... to so recimo raven hormonov, stres, neprespanost,... in da v naših 40 letih reproduktivne dobe moramo pač pričakovati vse živo, ker pač nismo stroji, ampak živa bitja. tko da po moje nima veze, da se poglabljaš v take zadeve, ampak pač čimveč [sm=sloncek.gif], pa čakaš kdaj bosta padla v tistih 25% [sm=smiley36.gif] mene pa je danes zmedla temperatura. tko včeri vsa "vesela" naznanim da očitno je konec, ker se dviguje, ampak je danes spet 36,0 [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] kaj naj bi to pomenlo? pa un voden izcedek mam še vedno. očtino jo lahk pričakujem danes al kaj? očtino je tempirana na koledar [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|