|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: diplomirati - do kdaj? POMOC, PROSIM!
14.5.2013 21:52:31   
nananaja
Zdaj pa jaz nečesa ne razumem... ti si oddala vlogo za štipendijo in otroški dodatek za otroka ali si menila, da pripada tudi tebi otroški dodatek, ker si še imela status (to namreč ni res, ker nisi več živela s starši)? Da te je odslovila za otroški dodatek za otroka, malo verjamem, če pa je res, se pa za take stvari pritoži vsaj direktorju CSDja osebno, če ne še kam višje! Poleg tega tebi ni potrebno čakati eno leto, da oddaš novo vlogo, če ti nimaš veljavne odločbe.

Sicer pa CSD že vsaj deset let izdaja potrdila o oddanih vlogah, torej, če ti oddaš vlogo za otroški dodatek, prejmeš potrdilo, v izogib izsiljevanja zamujenih vlog. Enako vlogo pa igra potrdilo o priporočeni pošti.

Če imaš tehtne pritožbe, kot so klici in nesprejemanje vlog, potem zahtevaj (recimo od direktorja csd), da vas obravnava drug referent.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: diplomirati - do kdaj? POMOC, PROSIM!
14.5.2013 21:58:03   
nananaja

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Csd pa res nima kaj težit?? Kvečjemu zavod. Pa še to sam za tisti letnik, ki ga nisi postimala.



Tam okoli leta 2006 (ne vem natančno) se je republiško štipendiranje preselilo iz zavoda na CSD, pa tudi zoisove štipendije se zdaj dodeljujejo malce drugače, kot so se do takrat.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: diplomirati - do kdaj? POMOC, PROSIM!
14.5.2013 22:19:02   
bubu_bibi
nananaja - ne, septembra 2011 sem oddala vlogo za štipendijo za absolventa in hkrati za OD za mojega otroka, rojenega julija 2011, a vloge za OD ni želela sprejeti, ker sem prejemala starševsko nadomestilo (namesto porodniške). Zdaj vem, da bi jo mogla kljub temu poslati, ker mi je OD pripadal, ampak od vseh podatkov (3 vloge skoraj naenkrat) in nasprotujočih si informacij sem se pač pustila okrog prenesti. Rada bi, da se to ne ponovi spet.

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: diplomirati - do kdaj? POMOC, PROSIM!
15.5.2013 0:00:07   
nananaja
Vredu, upam, da sedaj prejemate otroški dodatek za otroka, če vam ta pripada glede na cenzuse.

Kljub temu pa so pomembne vse odločbe za štipendijo, ne le zadnja, za katero razlagaš, da je bila tako ali tako razveljavljena, čeprav spet z ZUJF ti je ne morejo razveljaviti za čas, pred uveljavitvijo ZUJFa, ki pa je bil lani med letom, ti pa si imela dodeljeno od 1.10.2011 do 30.9.2012, lahko le od 31.5.2012 do 30.9.2012. ampak to si tako ali tako že reševala lani.

Dokler nimaš rešene pritožbe za štipendijo za absolventski staž, ne moreš dobiti nobenega poziva k poravnavi štipendije za pretekle letnike, saj je dodelitev za naslednji letnik priznanje poravnave obveznosti za preteklo prejemanje štipendije, vsaj včasih je bilo tako. Torej, če te gospa še kdaj pokliče, ali ti pošlje vabilo na sestanek, ti enostavno najprej zahtevaj pridobitev rešitve pritožbe na razveljavitev dodeljene štipendije. Ko boš to imela pravnomočno, pa oni lahko sprožijo poravnave. Vsekakor pa zavrni vsakršno klicanje po telefonu.

Pa še to. Na tem forumu nas je veliko več tistih, ki smo republiške štipendije prejemali še iz zavoda za zaposlovanje, kjer je bil postopek pridobivanja štipendije precej drugačen kot na csdjih, pa tudi odnos očitno. Sploh pa se tam do leta 2003 ali 2004 sploh niso ukvarjali z izterjavo ob nedokončanih študijih...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?