|
RE: KD Življenje, vzajemni skladi itd... 4.10.2012 12:24:19
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Odvisno kakšen telefon je na pumpi za 40 EUR. Sodobni pameten telefon sigurno ne. In če uporabljaš telefon le za govor in SMS, se zagotovo najde zate zelo ugoden paket pri vseh treh oziroma štirih ponudnikih brez vezave. Nateg bi bil, če bi ti ponujal sodoben pameten telefon, dobila bi pa tega s pumpe. Mobilna telefonija je ratala pri nas izredno poceni, sam kaj čmo, vi bi telefoniral zastonj. Mobilna telefonija je pri nas poceni samo za tiste, ki jo res veliko koristijo. Jaz nisem za telefon nikoli porabila več kot 10 € na mesec (mi je pač telefon zadnja briga), pa sedaj plačujem za "ugoden" paket 17 € na mesec. Za mene je to čista izguba. Če bi želela sedaj pameten telefon, bi bila mesečna naročnina minimalno 25 €, ker pač nimam X00 € za telefon. tako da, meni je predrago in ostajam na starem mobiju. Če bi želela - ali ga pa potrebuješ? Ker ravno to je keč tistega, kar govori Kalbo. Želi povedat, da bi vsi imeli smart phone za 600€, po ceni 1€, kar brez naročnine. Meni je vseeno, ali bi mela mobi čukca , če bi za pogovore mesečno dala ziher čez 50€. Tako pa vzamem paket, kjer imam zakupljene minute (ok, tudi smse, pa čeprav pošljem cca 20-30smsov na mesec) in kar je meni pomembno - zakupljen imam prenos podatkov. In zame je telefon praktično zastonj, torej za 1€ - ker to koristim. In bi koristila, ali bi imela osnovni telefon, ki zaradi moje službe mora imeti povezavo z internetom - kjerkoli, ali pa imam smart telefon. Mogoče se zaradi tega ne obnašam do telefona, kot da bi bil sveto tele, ampak je pa pripomoček, ki mi marsikaj olajša. Ampak mi na hiter način omogoča vse to, za kar sem prej mogla vlačit za sabo laptop (in pri nas na firmi so nam dali laptope z 17inčnimi zasloni, da si ja tovoril, tako kot norec, samo za to, da si bil dosegljiv na službeni mail).
|
|
|