ursonok -> RE: Junijke 2013 (18.10.2012 11:36:18)
|
Dan, jaz na istem kot vedno - slabosti itd. Tudi ponoči mi je slabo in odkar sem bruhala, imam čisto uničen želodec [sm=smiley19.gif] Kakšno imate kaj kožo? Jaz grozno, polno mozoljev in vsega. Fuj. V drugi N je bilo podobno, a se je ob koncu prvega trimestra vse popravilo. Upam, da bo tudi zdaj tako. Saša33 jaz sem prvega rodila med pisanjem doktorata, ko sem se zagovarjala, sem bila pa že noseča z drugim. Tudi zdaj, z dvema, se mi zdi, da življenje kar teče, sploh če so zdravi in lahko hodijo v varstvo. Si bolj utrujen (zbujanje ponoči itd.), ampak se da. Zdi pa se mi, da se bo s tretjim cel lajf končal [sm=smiley19.gif]. Grozen filing. Ne vem, ampak res si nikoli nisem zamišljala sebe s tremi ... Iz česa pa delaš dr? Jaz ga imam iz slavistike [sm=smajl.gif] Vozički - tiste, ki smo jih imeli oziroma jih imamo, so obrnjeni naprej. Naši otroci so živčni, če morajo gledati mamico [sm=smiley36.gif]. Je svet veliko bolj zanimiv. Včeraj smo bili v vrtcu pri Abelu, je bil sestanek z vzgojiteljicama in starši. Malčkov je osem, a so zdaj baje kar trije bolani - nepojasnjena enotedenska vročina, vnetje ušes itd. Groza. Sem zadnič bentila, ker je za vikend Abel dva dni kuhal in bil tečen za znoret, a sem se včeraj kar malo pomirila. Če bo šlo vedno samo s kakšnim dnem vročine skoz, bom prav srečna [sm=jezicek.gif] Smo pa ful zadovoljni z jaslimi, vzgojiteljici sta super, ful imata radi otročke, Abel je strašno navdušen, ko ga peljemo tja, baje jim ful pojejo in poslušajo muziko, tako da mali zdaj vedno, ko zasliši glasbo, začne ploskat [sm=smiley36.gif]. Pa kar zanimiv program imajo, tudi za take malčke. Res sem vesela, da smo imeli pri obeh tako srečo z vrtci. KO berem na raznih forumih, kako tamali nočejo v vrtec, kakšne bitke so zjutraj, kakšne travme doživljajo ... Grozno. Pri nas pa tastarejša za vikend, v nedeljo, včasih že kar sprašuje, kdaj gre spet v vrtec [sm=smiley36.gif] Bodite v cvetju!
|
|
|
|