|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
11.2.2013 12:05:11   
pika89
Živjo souser posted image

Včeraj je bil kar naporen dan...no ja vsaj zame...Ker sem bolj okorna (nosečnost me fizično precej izčrpa) user posted image Zjutraj sva s fantom skidala sneg okol bajte (ga je kar narukalo čez noč....zdaj ga imamo skoraj dober meter user posted image ). Mi je prav všeč tale zima, saj ni premrzla, pa sneg je konstantno -belo povsod. Sicer za cestne razmere to ni ok, mi je pa lepši pogled na belo naravo kot pa na zmrznjeno in gnilo travo... Ko sva skidala, pa sva se odpravila na krajši, 40 minutni sprehod po okolici. Je prav pasalo, pa vmes sva kaj debatirala user posted image . Popoldne po kosilu pa je moj zopet predlagal, da greva še na eno "šetnjo" ker je bil ravno en lep sonček user posted image Vsake toliko časa sem na sprehodu naredila en predklon (da sem si razmigala hrbtenico, ker me tačne vmes bolet) in me je moj začel oponašat user posted image . Je rekel: bokvekaj si stare mamce na oknu mislijo, ko se priklanjava user posted image (res je zgledalo smešno, ampak kaj pa naj če mi je potem bolje).

Glede staršev: Jaz živim že 4 leta pri fantu, zadnje leto živiva skupaj z njegovimi v istem štuku, isto gospodinjstvo, ker tastari obnavljajo spodnji štuk, kamor se bodo preselili v roku enega leta, mi2 pa bova obnovila zgornje nadstropje. Čeprav so njegovi zelo ustrežljivi in oh in sploh prjazni, verjamem, da moraš imeti zasebnost. Že zdaj vidim, pri meni, ko me obravnavajo kot majhno punčko: grem ven, pa tašča pravi: veš je zunaj mrzlo, vzemi dežnik, rokavice,user posted image itd...Saj vem!, ponavadi preslišim in grem brez besed..kot da ne znam skrbeti sama zase, čeprav to dela recimo z dobrim namenom, je pa zame precej nadležno. user posted image In to bo tudi pri tamalemu user posted image gotovo, samo živce bom mogla met, pa povedat da me to moti. Saj moj mi pri tem ful pomaga, saj jima z mirnim tonom in naglas pove da zdaj pa dovolj, da že sama veva in naj se ne vtikata... Tok da moj je res zlat user posted image . Seveda pa komaj čakam da greva v zgornji štuk in mava svoj vhod in se lahko vsaj večji del dneva oz. kolkr nam bo pasalo odmaknemo user posted image . Tako da ja, mislim da vse punce, brez izjeme, vemo da je bolje biti na svojem, samo če ne gre drugače....

Danes sem prišla v 24. teden jupii user posted image Zaenkrat vse BP.V petek imam test za sladkorno user posted image upam na najboljše, 25. pa naslednji pregled pri G user posted image . user posted image me je včeraj zvečer okol 22h precej preboksal, z nogami in rokami naenkrat -na obeh straneh trebuha user posted image . Pa enkrat ponoči se je tut razživel in pa zjutraj ob sedmih je bilo tudi precej pestro user posted image . Drugače pa vmes, čez dan, čutim bolj nežne brcike na vsaki dve uri ali pa celo vsako uro.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.2.2013 12:12:51   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Natalija...HB,da poveš kaj misliš in prav je tako...Stvari je treba reševati sproti.........

Fajn bi jih bilo sproti reševati ja, ampak imam problem, ker naletim na gluha ušesa. Ona svoje trmari in konec! Ona ima VEDNO prav in VEDNO zadnjo besedo. Saj zato prihaja do konfliktov, ker se pri vzoji svojih otrok ne bom pustila diktirati in je jezna, da ji nasprotujeva. Ona pravi, da ji hočeva nadvladati. Ni navajena, da bi ji kdo ugovarjal, saj ji po večini raje dajejo prav, da imajo mir pred njo! se zdaj ne pogovarja z mano in sem ji danes rekla, da nima smisla, da se tak obnaša zdaj. Pol pa sva imeli neko debato, brez konca. Sem ugotovila, da sploh ne ve zakaj smo se skregali. Ona pravi, da ne smemo biti jezni, če kdaj reče, da naj malemu bundo oblečemo. Pa sem ji povedala, da ni bilo to jabolko spora, ampak vtikovanje v najino vzgojo. Pa ona s5 svojo goni... Pol mi je pa še naznanla, da ko bomo šli gor tudi ne bosta pustila, da se otroci derejo cele dneve (govori kot da maltretiram Matija - po njeno ga sploh ne bi smela kaznovati). Ja ne - kaj pa bo naredila??? Pa sem ji rekla, če želi, da kar sedaj greva in se sploh ne seliva gor. Pa pravi, da to pa ne. Pa s tastom sta sedaj ugotovila kaj lahko pričakujeta na stara leta od naju kako bova skrbela zanju. SKRATKA, popizd....
No, jaz sem odločena, da pod isto streho ne bo za živeti in bo treba drugo alternativo najt. Bom pozabial 60 jurjev, ki sva jih vložila not... Mater, se je zdaj sranja nabralo v 3 tednih! BO ŽE!

Meni se je pa včeraj lotil strah pred drugim porodom!

ursika_ursi - držim pesti, da se bo z babico vse uredilo. Kar se pa tiče Bibike pa si ne očitaj, da zadnji dan nisi bila veliko z njo. Kaj pa dnevi, ko si se ji popolnoma posvečala? Vedi, da je Bibika čutila, da jo imaš neizmerno rada!

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.2.2013 12:18:08   
pika89
aja ursika_ursi tudi od mene en user posted image in user posted image ...pa saj bo.. To leto za nekatere res ni posuto z rožicami user posted image . Pri nas pravijo, da ko ima hudič mlade, jih ima veliko user posted image . (prometna nesreča, babica, dihurka) Upam, da jih je imel pri tebi že dovolj!!. Drži se, vse ostalo mora biti od sedaj naprej samo še super! user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.2.2013 12:22:39   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: sover

Natalija, kako sem se nasmejala vražam tvoje tašče! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa saj ne more res verjet v te stvari... Ali pač? Kkaor je rekla ursonok, bolje reševati sproti, kot pustiti, da se nabere, ker potem eksplodira ena velika bomba.

Draga sover, to je le nekaj vraž s katerimi me je zabavala. user posted image  Pa verjame vanje. Z Matijem sem vsako jutro hodila na dolge sprehode, ki mi jih je ob slabem (oblačnem) vremenu hotla preprečit. Itak, da sem po svoje naredila. 2x je prišla z avtom mi nasproti, ko je nebo že bilo res črno (mi2 pa 500 m od doma) sem ga mogla v avto spokat.user posted image  Prvih nekaj obiskov na katere sva šla, sva bila kregana, ker ga po temi voziva okoli... Moja tašča je ZELO vraževerna. Ono sem vam napisala, da če ima samo en čevelj obut (ker si je drugega sezul), da ga bo glava bolela? Po moje ni vraže, ki je moja tašča ne obvlada. Aja, pa cotik mi ni pustila prat in zunaj vesit 1 mesec prej, češ, da bodo ljudje mislila, da sem že rodila. Ja in? Boli me kita kaj si mislijo. Nočete vedeti kako je potekalo tisto popoldan. user posted image  Zelo zabavno. Jaz sem 2 pralna stroja cotik oprala in enega zunaj obesila. Pa je hodla okoli mene, da se to ne bo v 2 urah posušilo (pred temo). Pa se je!user posted image  Drugi pralni stoj pa je ona na skrivaj spraznila in cotike izobesila v takratnem podstrešju. user posted image

Zgledalo je kot, da se greva miši in mačke.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.2.2013 15:23:20   
ursonok
user posted image user posted image user posted image
Pri nas pada sneg!!! Sicer ne tako, kot je to navadno v Slo, samo veter premetava neke boge snežinkice, a vseeno. Grooooza!
Očitno se bo treba preselit še malo bolj južno, damn it! user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.2.2013 7:46:48   
Saša33
Dobro jutro,

danes sem se kooončno naspala. Tamala je padla dol pol9, jst 9h in do 6h se niti obrnili nismo. Mali me tudi ni brcal, ali pa je, pa nisem registrirala. Me pa čaka na veliko kidanje snega. Pri nas ga je vse skupaj dober meter, danes na novo ene 35. Na srečo je lahek in bo počasi šlo.

Jutri pa grem v službo, ha ha. Še dobro, da imam dopust in da bom kmalu spet na porodniški. Jutri moram tudi dati urin, kri. V petek pa imam klasični pregled. Sem pa že  25 tednu. In kar sem zelo vesela sem do sedaj pridelala samo 4 kg. Se res pozna gibanje in ne sedenje. Pri Lari sem takle cajt že imela 10 kg več. In od poroda sta mi še dve ostali. Je pa res, da sem večino časa presedela na šihtu in popoldne prespala. Vmes pa veselo jedla.

Natalija28: Ma jst sem tok presrečna, da sva na svoje. Čisto paše se vidt 1x na teden (čeprav imam ok taščo), je pa res, da imajo pri mojmu doma kmetijo in je nekje moto. Vse lahko sam narediš. Počiva pa se v nedeljo, z govejo juho in na kavču.  Kar pomeni, da je vsako soboto kaj za delat (razen pozimi), takrat se pa notri dela kaj. Saj ne rečem, da ni to dobro. Sam je pa treba najdit en kompromis med užitki, službo in delom. Ma jst si vzamem svoje, to sem že pošlihtala. Me pa edino skrbi kako bo ko bom rodila. Takrat je na kmetiji največ dela. Jst pa dva mala otroka doma. Sem se že odločila, da se ne bom na dvoje prelomila in bom zahtevala pomoč, drugače spokam dam. saj nisem mašina in tudi ne marija. Drugače pa poznam kako je to. Sem nazadnje na kolinah kuhala za 8 odraslih, in 10 otrok je letalo po bajti. Jst s tamalo v naročju., in tamalim v trebuhu. pol so pa sam gledal ko se mi je odpulilo.

evo tamala je sitna napišem še pol kaj.

fajn bodite

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.2.2013 8:02:21   
dvojčica6
Uf ursika user posted image user posted image ... drži se...

Pr nas tut sneži!!! (Primorska) in sploh ne morem verjet! sm ko en majhen otrok user posted image sej ne maram mraza in plundre, sam danes bo luštno...bom peljala tamali vn, bomo metali kepe in mejbi bom celo snežaka spackala...če vidiš sneg vsake 5 let se ga prav moraš razveselit user posted image

tašče ipd... kot sem že napisala, moja dva sta čisto kul, samo neizogibno pride do konflikta...če ne drgač pa ker vedno nadzirajo, kdaj in kam greš... tašča ma doma sp in gleda dirikt na vrata in se ji ne moreš izognit... včasih bi mi pač pasalo it naravnost gor ne da moram ceremonije z lupčkanjem pa kje ste bili ipd prenašat...mene pa lulat pa kosilo me čaka... se pa res zdi to mojemu čudno... vačsih pomislim, da bi ga morala za kak teden k našim peljat pa bi razumel...in mi on pol pravi, da mam js fore, da je njegova mama samo prijazna itd. Ja, pa sej vem, da je prijazna, samo js si pa tut malo zasebnosti želim...mah nič ne zastopi kdaj user posted image

Natalija, a ti to resno??? džisuser posted image

Drgač pa me je napadel tisti grozen apetit, šcccc stran! Pa samo krofe bi jedla user posted image naj gre že mimo ta pust in zima ipd. Spomladi je drugače, si več zunaj, manj je časa za žretje...

Nič, šibam, tamala hoče tipkatuser posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.2.2013 8:54:02   
ursonok
Živijo,

uf, Saša, ti zavidam tole dolgo spanje user posted image . Jaz se ne spomnim, kdaj sem se zadnjič tako naspala. A na wc ti pa ni treba hodit? Jaz sem šla včeraj v posteljo že ob 22.30, pa nisem mogla zaspat, pa potem se je mali drl okoli 1h, pa ga je moj štimal, pa potem sem se dvakrat zbudila, ker je moj noro smrčal user posted image user posted image user posted image Drugače nikoli ne smrči, le tu in tam, enkrat na sto let ima dan, ko smrči v vseh pozicijah. Halo, sem mislila, da je potres in da se blok podira. Pa dam tiste vtičke iz ušes, poslušam in ugotovim, da mož smrči. Pismo. Pa potem sem že ob 6h bedela, sicer v postelji, a vseeno. Skratka, nisem preveč spočita user posted image

Tisti sneg je bil včeraj verjetno en tak val iz Sierre Nevade. Ker čez 15min je bil že sonček, 7 stopinj. Videti je bilo pa grozno.

Sem si pa včeraj nabavila nosečniške kopalke! user posted image Grem danes sprobat zadevo, hehe. Roza barve user posted image . Vijolične so imeli samo L in XL. Za 14 evrov. Se spomnim, da so na Poljskem nosečniške kopalke stale celo premoženje in sem si zato nabavila smao dve številke večje user posted image .

Včeraj zvečer sem spekla rženo-ovseni hlebček, je videti kar užiten, komaj čakam, čez urico-dve gremo v napad user posted image . Pa humus zraven, pa guacamole (avokadov namaz), pa stročji fižol, mmmm.

Danes popoldne grem pa k zdravniku po izvide. Hm, me kar malo stiska. Kri, urin, sladkorna... Hemoglobin bo verjetno znižan, ostalo bi bilo pa super, če bi bilo ok.

Dvojcica6
ja, a ni nadležno, da ko prideš domov, moraš vedno še tja pozdravit itd. Saj ne rečem, lahko je vse ok, ampak vseeno je nadležno (psihično), da se moraš vsak dan (nekajkrat) videti in se nasmihati in pozdravljati. pa se ti ne da in bi rad imel mir. Moja kolegica na Poljskem tudi živi pri njegovih zgoraj, skupni vhod, in njen mož je še dolgo časa, ko je prihajal domov, šel vedno najprej k svojim staršem, se tam slekel, preobul, kakšno rekel. je rabila skorja eno leto, da mu je dopovedala, da je njegova družina ona in otrok, ki sta zgoraj, naj ko pride domov, pride naravnost gor, se tam sezuje, sleče, zleke, jih poljublja in vpraša, kako sta. Ne pa svoje starše. Onadva pa prideta na vrsto uro pozneje. No, verjamem pa, da je bilo tudi njemu težko - če pač 30 let delaš nekaj, se je težko odvadit. Zato jaz še vedno pravim - čim dlje stran, pa bo user posted image

Grem delat, pridne bodite!

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.2.2013 9:20:54   
Saša33
Ursonok: Ma jst sem se natrenirala, da ne grem in pika. Neham pit urco preden grem spat in to je to. Popijem dva litra do kosila pop mogoče liter. In grem če me res tišči 1x, sam potem se tako zbrihtam da dve ure ne spim in boljš da vstanem. Zato se raje nalivam zjutraj in zvečer ne. je pa tko, če se navadiš hodit vsako uro potem je eno velko sranje. Evo avto odkidala, tamala spi. POl, pa greva v trgovino in na en kafe.

Pol pa morm mal pospravit. Jutri pride varuška (tašča), pa bo ziher kak komentar. No je pa lepo zunaj, meter snega. Bova šli s tamalo na en sprehod posnegu, men je zakon.

Konec tedna smo šli v hribe, padal sneg. Eno urce do koče. Tamal v ruzalku. Pomoje je bil to moj zadnji vzpon do poroda.Je blo pa lepo, da je kaj. Sem pa slišala marsikateri komentar. A ni premrzlo za otroka. A pa kar vztrajate..... Men so polepšal cel mesec, pa kako pogrešam to hribolazenje, sploh pozimi. zdej pa tuki na notranjskem enga ognk hriba ni in kamna. Kaj češ ne morem s svoje kože. Jst bi lahko dneve in dneve po hribih lezla. Vsak je v nekaj ubrisan. če bi pa vedel da sem še noseča pa lezem gor hhhhhaaaa.

Nič grem še kaj nardit, dokler se frkolin ne zbudi.

Krofov sem se pa tud jst napokala. Domačih, dva danes za zajtrk. Me je pekla zgaga ko sem kidala da je kaj. Kdaj je treba oči nafutrat.

Papa

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.2.2013 9:46:12   
ursonok
Mi smo pa ful za**bali ... Tamalo peljali v vrtec in tam moj vidi, da so vsi njeni sošolčki v maškarah user posted image user posted image . Sicer je res pustni torek, ampak ponavadi so nam v vrtcih vedno rekli, ta in ta dan bomo imeli karneval (ni bil nujno na torek), našemite otroke. Zdaj pa nihče ni nič rekel, ampak očitno tu ljudje vedo, da se v torek pride našemljen user posted image user posted image . Je tamali kar zamorilo, da so vsi levčki in princeske in nekaj, ona pa ne. user posted image
Ma ful sem slabe volje. Si kar predstavljam, kako ji mora biti. Saj jo bo ziher vzgojiteljica kaj našemila, da ne bo izjema, a vseeno. Ma res smo grozni no. Očitno bo treba za vsako stvar vnaprej vprašat.

Saša
ja, očitno je moj problem res ta, da zvečer ful pijem - rižev napitek, pa potem pol litra koprive. Ampak če ne pijem, se pa ponoči zbujam žejna user posted image NIkoli ni ok.

Hribolazenje? ... Brrrr, ni to zame. Ti bi se kar dobro ujela s Poljaki, oni so vsi nekam hribovsko navdahnjeni user posted image . So mi rekli, da če mi ni do hribov, naj se ne sekiram - baje ta ljubezen pride z leti. Tako da se pač tolažim, da sem še mlada, hehe.

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.2.2013 10:10:25   
Peeby
ursonok ravno o isti pustni izkušnji iz vrtca mi je razlagal sodelavec.... Njihov otrok je bil lani tudi edini brez pustne maske in čisto potrt. Enostavno jim je ušlo iz glave in so pozabili našemiti malega.... Je bila pa to lekcija za letos in vsa nadaljna - zdaj so se že teden dni prej temeljito pripravljali. Upam, da se bodo vzgojiteljite znašle in bo mala prišla domov našemljena user posted image
Saša33 dobra si, da greš še vedno takole z lahkoto v hribe!! Mene namreč pobere že po 5 minutah hoje v hrib user posted image No, je pa res, da jaz tudi pred nosečnostjo nisem hodila dosti pogosto (mogoče 1x na 2-3 tedne).

No, danes je bil kar izziv pridet do službe... Ljubljana še ob 9ih ni bila prav preveč splužena, pločniki totalno zasneženi. Še dobro, da hodim v službo z avtobusom in da nimam težav s parkiranjem, ker če ne, bi si morala še parkirišče odkopat prej user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.2.2013 11:10:57   
ursonok
Peeby,
no, je kar malo "tolažilno", da nismo edini ignoranti user posted image . Ma ful mi je bedbo zaradi tamale. Ker se spomnim sebe, ko so moji starši VEDNO na vse pozabili oziroma se niso za nič zanimali ... In sem bila vedno negativna izjema.
Pa nasploh imamo s tem pustom nesrečo - lani, še na Poljskem, smo jo našemili, si izposodili kostim, ki si ga je sama izbrala - bila je zmajček, ful dobr. Ampak v vrtcu so bile potem VSE punčke princeske ... In jo je tudi potrlo. Ker je bila drugačna. Mah, ne vem. Upam res, da so jo namazali vsaj, da se počuti bolj "doma".

Ja, sem zdajle pri zajtrku gledala včerajšnji dnevnik - res vas je zamedlo! user posted image user posted image Jaz sem pa tako sita teh zim in snega in mraza in megle, brrrr. Komaj čakam tisto pravo pomlad, +20!

Kruhek je uspel, mmm, sem dala notri še semenke, pa ful ima okus po ovsu. Zakaj nikjer nihče ne dela ovsenega kruha?! user posted image Saj verjetno iz samega ovsa ne bi uspel, ampak kot dodatek ... Jaz sem dala nekje pol-pol (rž-oves), pa je super. Malo se drobi, ampak ni sile.
Zdaj pa spet pokam po šivih - upam, da se do bazena malo poleže user posted image

(odgovor članu Peeby)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.2.2013 12:30:17   
ursika_ursi
Dan babnice...

Pri nas je vse belo in na novo je zapadlo okoli 30cm snega. Cucku se že meša, ko gleda skoz okno, mene pa danes nič kaj ne vleče ven. Pa itak je tolk snega, da bi mi še za škornje letel in bi mela noge premočene..
Moji pikici sem včeraj našla lepo mesto za večni počitekuser posted image  Jjo lahko vidim skozi kuhinjsko okno, poleti pa ji bo senco delala Catalpa. Čakam, da sneg skopni in ji lahko posadim še bel in vijoličen žafran, med katerim se je tako rada sprehajala.. Ahhh...user posted image user posted image  Sem nekak upala, da mi bo s tem še par let prihranjeno, pa nas je vse prehitelo...user posted image Včeraj zvečer se mi je prav zdelo, da jo slišim kako skače po kletki in danes zjutraj tudi- sem se celo malo prej zbudila, da bi jo čimprej iz kletke spustila, ampak me je pričakala samo prazna kletkauser posted image user posted image

user posted image

In še med žafranomuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Zdaj pa malo lepše novice- oma je stabilna, počasi jo že zbujajo iz kome in diha že tudi skoraj sama.. Huh, vsaj to...
Danes grem k zdravniku, da malo pojamram zaradi koleno pa upam, da se bo kaj rešlo..

Letos se po dolgem času ne bom našemila, mam pa eno maškarco domauser posted image user posted image  Lani sva bla v duetu, ker imam dva takšna kompletka doma za mačkico, ampak njemu sem lahko dala samo ušeska, za metuljčka okol vratu ima malo preširok vratuser posted image

user posted image

Pridno čakam na keksauser posted image user posted image
user posted image

Tako, zdaj pa grem jaz malo čarat v kuhinjo, treba meso začinit in ga pustit malo v začimbahuser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.2.2013 15:50:37   
Lethe
Helouuser posted image
Kako? Pri nas je tudi zapadlo nekaj snega, ampak vidim, da ga nimamo nič proti nekaterim. Samo 25cm. Za užitke dovolj user posted image
Ursika_ursi, žal mi je za tvojo dihurčico. Očitno je prišel njen čas, čeprav prezgodajuser posted image Domnevam, da imajo podobno življenjsko dobo kot kunci - moja pritlikava ovnačka je tudi živela nekaj takega. Je pa lepo slišat, da gre babici bolje.
Muco pa sem videla na FB, so jo LOOMPovci objavili, kajneuser posted image Sem lajkalauser posted image

Mi smo imeli precej aktiven podaljšan vikend. Bravo za nasuser posted image V petek je šel M na turno smučanje v Avstrijo in sva bila s psom celo popoldne sama na "izletu", v soboto smo se malo vzpeli iz Kamniške Bistrice - dobro uro hoje (gazenje) v hrib in potem še dol. V nedeljo pa smo šli iz Kranjske Gore do Koče v Krnici (M in kolega potem šla do Kriške stene in se spustila dol s smučmi), jaz in kolegica pa tam na čajček, še malo naokrog in potem kar do jezera Jasna, kjer sta naju fanta pobrala. Sva se dobro namartinčkali in nahodili. Krasno izkoriščen dan, več ur na svežem zraku, pes presrečen.

Sem pa opazila, da ob toliko aktivnostih sploh nisem nič čutila brc cel vikend in me je potem že kar malo zaskrbelo. Danes pa me je malček fino zbrcal dopoldne in sem bila takoj boljše volje user posted image

Ooo, pa hlače sem danes dobila, tiste kavbojke na elastiko. Super bodo. Kar nekaj cm je še prostora, dobro se še raztegnejo, poleg vsega pa imajo nizek pas in mislim, da bodo za kar nekaj časa.

Nič, toliko z moje strani. Lepo se imejte, pa se ne se preveč s krofi nabasat user posted image

(odgovor članu pika89)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.2.2013 16:45:35   
Peeby
Kako se pa do FB strani pride? user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.2.2013 16:47:45   
Keses35
Lep pozdrav vsem!
Danes sem si vzela čas in se prijavila. Prej me je bilo strah, da ne bo vse o.k..Rok imam 4.6.2013, Je pa to že 3. nosečnost v enem letu.
Kakšne imate izkušnje z določanjem spola, na nuhalni in morfologiji. Meni so povedali vsakič drugače. V bistvu mi je vseeno kaj bo. Počasi bi pa že kaj nakupila, pa je vse čisto za fantke ali pa za punčke. Nevtralnih cotk skoraj ni.
Dajte napisat ali je normalno, da sem zvečer dostikrat čist ubita. Res pa, da štartam že ob 6h, pogosto do večera. Ponoči pa tudi bolj malo spimo - ni miru..

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.2.2013 16:50:58   
Lethe
Peeby: Loomp

Jaz imam dodane na FB in vidim objave...in sem opazila, da je enaka slika kot tu na RR ter tako povezalauser posted image

(odgovor članu Peeby)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.2.2013 17:18:11   
jasmini
Hejla.
Tudi jaz bi se rada pridružila vaši skupini na fb-ju,ampak vas nikakor ne najdem.
Keses35 kaj se je pa tebi zgodilo, da si že tretjič, če ne sprašujem preveč?

Tudi jaz se danes filam s temi krofi in miškami. :) Ampak saj je samo danes pust (se tolažim) :)
(S)mejte se. :)

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.2.2013 18:08:07   
Keses35
Ena nosečnost je bila izvenmaternična, druga pa odmrtje ploda v 13.tednu. Zdaj pa grem do konca...-))
LP

(odgovor članu jasmini)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.2.2013 18:57:33   
jasmini
Aha, vesela zate,da si se nam pridružila. Zdaj pa gremo skupaj do konca :)

(odgovor članu Keses35)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.2.2013 21:57:49   
ursonok
Živ,
ej, da ne boste vse na tisti beden fejsbuk pobegnile!!! user posted image Drekci pekci.

Ursika,
tale dihurka je bila res kar simpatična ...user posted image Pes pa itak! Jo tudi on kaj pogreša?

Jaz sem od zdravnika - izvidi so vsi super, sladkorja imam po eni uri skoraj pol manj kot je dovoljena meja user posted image , urin bp in še celo kri je super, nobene anemije! user posted image Se ful pozna, da ne živimo več v tistem smrdečem umazanem Krakovu, ampak tu, kjer je svež gorski zrak, polno lokalne zelenjave in sadja, ekološko vince ... user posted image Ne morem verjet, da človeku lahko izvidi tako polepšajo dan ...

Sicer me pa ful napenja, zadnje par dni (od pitja glukoze naprej), pa začel me je boleti zob!!! Ima še katere probleme z zobmi? Že na obeh straneh nekaj čutim user posted image .
Spat bi šla, pa sem se preveč nabasala sadja in sadnih sokov, požeruhinja! Mmmm, pa spekli smo pirin jabolčni zavitek, a sem se uspela brzdati in ga šparam za jutri user posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu jasmini)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.2.2013 22:05:28   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Mi smo spet preživeli vikend na štajerskem...v petek pri moji mami proslava za kulturni praznik (ja povabila par ljudi in je moral vsak pripravit kakšno točko user posted image ), v soboto 2 rojstna dneva in v nedeljo še en...raje ne stopim na tehtnico user posted image user posted image ..

No danes sem bila pa na enem seminarju in se mi sredi vlije kri iz nosa user posted image ...sem samo letela na WC pa potem moja šefica za mano pogledat če je vse ok....ja drobne radosti nosečnosti user posted image user posted image Sem imela sicer že kar nekajkrat zabasan nos zaradi krvi, samo vlila se mi ni pa še nikoli....no upam da se ne bo ponavljalo...

Sicer pa ima kot običajno okrog 22.00 ure naše dete svoje pol urice telovadbe in me fajn prebrca user posted image user posted image ...se že pripravljam da bo tudi potem ko bo zunaj bolj večerni oz. nočni tip user posted image user posted image

Natalija28 - jaz res upam da bo boljše če boste zgoraj, čeprav moram rečt da jaz ne bi računala na to....se je ravno ena prijateljica 3 mesece nazaj odselila od svoje tašče in tasta, ker je bilo nevzdržno...so šli raje živet najemniško na 40 m2 (tam so pa imeli cca. 110 m2) ampak pravi da je bilo vredno....no saj vprašanje če je to res povezano s selitvijo, ampak pravi da je hčerka, ki je bila že kot dojenček zeeeeelo neješča, začela veliko več jest odkar so se odselili....Midva sva tudi imela opcijo pri njegovih doma ali pa pri moji babici in dedku si zrihtat zgornji štuk, pa sva se odločila da raje dava 3/4 moje plače za kredit in sva na svojem...je vredno user posted image Ampak moram pa rečt da tistemu s kapico in štrlečim ušesom sem se pa res nasmejala user posted image user posted image

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu jasmini)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.2.2013 9:14:40   
Saša33
Jutro punce,

ma evo mene v službi. Na srečo samo danes in petek, ostalo imam dopust do marca. Jupiiii
Sem pa skurjena do amena. Tamala je kot, da bi vedla celo noč neki kašljala. Potem se je
lump v trebuhu zbudil in na vse pretege brcal, bobnal, kaj jest vemkaj vse je delal.
Nikakor nisem mogla spati, zaspati. In sem celo noč prebedel, gledala na uro. In evo tok od prvega dne v službi.

Ma bo že. Je pa kar čudno po 11mesecih biti večji del dneva brez tamale. Paše, še bolj bi se pasalo v miru naspat.

Se pa nalivam z vodo, morm dat urin. Pa resnično upam, da ne napade nde vem kolk snega še. Mal sem iz forme vozit se poo takem.

Ursonok: Glde FB, ni panike. Jst ostajam tuki. Nisem za na FB. Glede težav z zobmi. Jst sem začela kar precej krvaveti iz dlesen. To pa je tud vse. Upam, da zobje ostanejo. Pri Lari sta se mi zlomila dva. Tako, da imam bonus še za tega.
Nič grem malo pogledat po službi, kaj je novega.

papa

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.2.2013 9:46:24   
Lethe
Girl79, meni se je isto zgodilo včeraj... mi je kri malo tekla iz nosu. In tudi danes sem na robčku videla, da so mi očitno popokale žilice. Tega nisem doživela že od osnovnošolskih dni. Takrat so govorili, da je to zaradi visokega pritiskauser posted image Zmeril pa ga itak ni nikoli nihče in tudi močno močno dvomim, da je bil to razlog. Največkrat mi je namreč kri tekla poleti zvečer, ko sem bila vsa pregreta.
Sem si za foro včeraj takoj izmerila pritisk (in to po sprehodu in črnem čaju) in je bil 100/65, utrip 65user posted image Toliko o tem, a ne.

Jaz nisem pridružena skupini junijk na FB. Nisem preveč navdušena, mi je forum boljši medij za klepetanje in še malce bolj si skrit.

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.2.2013 9:54:33   
majčica1508
Še ena,ki ji ni za FBuser posted image  A sem čudna?user posted image

Uzela sem si frej dan,mali dve odala v vrtec šla k kozmetičarki,nato na kavico,trgovino.......Zdaj pa malo preberem kaj se dogaja okoli in okoli,potem se bom preoblekla v Fato in malo pospravila...Pa kosilo skuhala
danes bo pire krompir in sladko zelje,motovilček z jajčko,za posladek pa jagode in borovnice+sladoled

Pri nas še vedno pomalem sneži,jaz pa komaj čakam pomlad,čeprav nimam nič proti snegu,sam zelena barva je le zelenauser posted image pa sonce........

Če pa kakšna neve kam bi šla na morje,ji mogoče lahko pomagam
http://mojalbum.com/soncica31
Mi gremo septembra,pa mogoče začetek avgusta....

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?