dvojčica6
|
Živjo ! Natalija, uf, se ti je nabralo... mam na žalost podobne izkušnje kot Drulči... midva sva skor od začetka že zgoraj na kašči...odnosi so bili super do otrok... ta večja ima, ki ima zdaj tudi 2 in pol in tamala je glih prvo svečko pihala... Pa sta v redu človeka, tast in tašča, kot osebam nimaš kaj očitat, sta poštena, rada pomagata vsem, za nas bi naredili vse itd. Samo ko pride otrok niso več tasti in tašči ampak nonoti in none... in pol vidijo rdeče...sploh, če je prvi vnuk Mi je kdaj smešno, ko vidim, da se ženske pritožujejo, da tašča ne povoha njihovega otroka...pri nas je obratno, zmeša se jim, če jih kak dan ne vidijo...seveda, boste rekle, ja, kolk lepo, lahko daš čuvat ipd. samo pride tudi slabo zraven npr: ja, a samo tako malo se oboste oblekli??? Al pa danes je mrzlo zunaj (neizgovorjeni očitki) in sploh tiste dvakrat, ko sta bili bolani, jih je skoraj kap... pa potem, ko sem šla z njmi vn, je bilo: pa jim bo pustilo kake posledice, če greš z njimi z vročino ven (nista več mele) in še in še bi lahko naštevala... Najhujše mi je bilo, ko sem ta večjo peljala vn po bolezni in sem ji kupila kepico sladoleda... je prišla tašča tudi z nama in mi očitala, da lahko pusti tista kepica sladoleda posledice in da sploh ma moj otrok problem, ko gre lulat in kakat in bi morala it na UZ trebuščka - ne vem, kje je to pobrala, menda je enkrat rekla, da jo buš boli, ko je bila dol... Skratka, če znaš preslišat take stvari, ni problem...če ne znaš, se sekiraš tako kot jaz, vsake toliko ti poči film in poveš kako grdo in tako gre naprej... Pa tudi midva se želiva kreditu izognit in tle se pač odločiš al so vredni več živci al denar... Srečno ti želim v vsakem primeru Hm , dopust??? Odvisno od financ...ponavadi gremo h kaki slovenski rekici... bo pa pestro letos s tremi Ursika, se kar strinjam s tabo, da je lažje it z dojenčkom na morje kot z malčkom... takrat pa res ni minute miru Tako da kar preslišite pametnajkoviče Krst... za ta večjo smo še meli plan, da bomo, pol sva se pa polenila in ni nič... se mi pa zdi lep obred... spet grejo finance sicer ampak ok... sva bila oba krščena in sva mislila nadaljevat tradicijo...ampak, kot pravim, sva se dobili dve lenobi skupaj in verjetno ne bo nič... bojo pa pri noni dobili malo filinga o krščanstvu No, drugače sem v pričakovanju morfologije, 18.2., me čaka... sj bo kar hitro Na sploh se mi zdi, da se zadnji mesec ful dogaja tam noter...tut trebuh mi je pognal, zdej pa res ni več dvomov, večraj sta me dva napadli, kdaj čakamo To je to, lep dan!
|