|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
18.11.2012 13:14:50   
ajnas6

IZVIRNO SPOROČILO: flowy

PDP
-moja G meni še zdaj ni določila PDP-ja, čaka na NS, da bo na podlagi teže in velikosti otrok določila točen datum, ki pa potem tako ne bo pravilen, ker so dvojčki itak prej…

Tale z PDP meni tut ni čisto jasna. Meni ja zadnjič G naredila UZ in ji je UZ sam zračunal, koliko je velik eden in koliko drugi in kdaj je PDP. In pri prvem je pisalo 8t4d (kot sem dejansko noseča) pri drugem, ki pa je skozi manjši pa je pisalo 8t0d. Tako da mi je res čudno, kako drugi ginekologi kar ne morejo določiti PDPja. Mi je pa logično, da ga spremenijo na podlagi tega recimo. Mogoče pa je tudi od mašine odvisno, ker ta se mi zdi da je precej nova, ki jo imajo v Izoli.

(odgovor članu flowy)
Neposredna povezava do sporočila: 751
18.11.2012 15:06:01   
sover
Pasmo preživeli večer brez otroka :))) Je blo prav fino, predstava luštna, le razvratni zaključek se ni zgodil ... Moj je pretiraval z alkoholom, tako da niti večerna niti jutranja akcija nista prišli v poštev. Beda! Nekaj časa sem bila ful jezna nanj, sam kaj naj zdej naredim? Priložnost je mimo... Moram se spomnit, kako se mi bo odkupil.

Drugače mam pa zdaj druge skrbi, ker grem v četrtek nazaj v službo. Sploh si ne morem predstavljatuser posted image . No ja, sicer pa ne grem za dolgo, tako da ne bo hudega.

ursonok, mislim nate in na pregled. Prepričana sem, da bo vse OK.

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 752
18.11.2012 15:37:00   
jaz_sem_jaz
Punce, če katera rabi...

PRODAM čisto nov/originalen/zapakiran/z računom Femibion1(metafolin+folna kislina+vitamini) brez joda(pred zanositvijo ter do dopolnjenega 3.meseca nosečnosti), 30 tbl., uporaben do 4/2013. Cena: 7 eur.
Kupljen v LekarnaLjubljana(5/2012), pa sem pozabila nanj- zdaj pa uporabljam že Femibion2.

Več informacij na ZS ali na mail:mateja.pozitivka@gmail.com.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 753
18.11.2012 16:47:08   
ursonok
Živijo,

danes sem bolj zalimana, po plavanju sicer odspala urico, ampak to ni to. Ponoči so zgornji sosedje noreli - mislim, njihovi otroci. Imeli so obiske, oni so pač želeli jesti piti in debatirati, otroke so pa pustili, da norijo. In to do pol štirih zjutraj!!! user posted image user posted image

Ob 2h ponoči imam bus do Madrida, jaz pa NIČ spakiranega - zdajle, ko se mali zbudi, gremo pa h kolegom na obisk. Zvečer kopanje, hranjenje, še kolač moram spečt, da se bodo s čim sladkali, ko me ne bo user posted image . Sploh ne vem, kdaj se bom spravila pakirat. Moram priznat, da sem se ful veselila izleta, zdaj se mi pa sploh ne da it.

PDP
na vsakem UZ pregledu, ko merijo dolžino in težo, jim naprava vrže ven predvideni termin. Ampak najbolj zanesljiv - statistično - je baje datum, ki ga dobijo okoli 12. tedna, se pravi na nuhalni. Tako da če ste v 9. tednu, pa imate UZ, datuma PDP verjetno ne upoštevajo ravno iz tega razloga. Ker bo na nuhalni natančnejši.

Sover,
ja, tvoj je pa res za na gobec user posted image . Z moškimi je baje dostikrat tako ... da imajo možnost, da si dajo duška, pa je to prej alkohol kot karkoli drugega ... Jaz imam glede tega srečo - moj ne pije sploh user posted image . Pri nas sem bolj jaz nagnjena k temu user posted image
TI kar pomisli, kako naj se oddolži, zločinec. Pa naj bo kruto, da si bo zapomnil za drugič user posted image

Lepo, da mislite name user posted image Tudi jaz seveda ves čas mislim o tem ... Ko pozabim, se zavem, da imam neko skalo v prsih, da me nekaj teži, in včasih rabim par sekund, da se spomnim, za kaj gre user posted image . Še par dni, pa bo.

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 754
19.11.2012 10:02:56   
5ra8
jutro mačke

Kako smo kaj daneS?

Kako ste preživele vikend?

Jst sem bila včeri doma, v soboto sem pohajkovala po LJ, smo imele punce z marčevčki 2011 srečanje. Super je bilo, mali so se naigrali, me pa načvekale, kokr smo se lahko, ker je blo skos treba črmlje gledat pa merkat user posted image

ajnas6, čestitke za dvojno srečo

junij 13 user posted image

ursonok, mislim nate večkrat...drži se, in upam na čimboljši rezultat. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 755
19.11.2012 10:33:13   
ursika_ursi
Joj, tale RR me zadnje čase skos neki heca. Napišem cel post in stisnem Potrdi, pa napiše ERRORuser posted image user posted image
In pol spet jovo na novouser posted image

Ta vikend je bil precej super, sma z mojim pospešeno uživalauser posted image  Nič kaj nisma delala, razen v soboto sma generalno bajto spucala, pa lih gledam in si mislim v čem je to point, če je danes že takšno po tleh, kot, da bi se mi ovce sprehajale po celi bajtiuser posted image
Valda je razlika, ker imam psa in mačko notri, ampak se nogice sčistijo in obrišejo na hodniku, če že skačeta kaj zunaj. Mačka bi norela, kuža pa je čist žalosten zarad tega vremena in se je raje odločil za počitek in sledenje meniuser posted image  Mam dv senci- svojo in njegauser posted image  Je taki radovednež pa malo preveč je name navezan in potem je cela panika, če vidi, da grem kam brez njega.. Sicer pridno leži in spi v svoji postelji, ampak ko se vrnem pa to zgleda tako, kot da sem bila najmanj 10let nekje na fronti in sem se končno vrnila k njemuuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem imela 3 ure časa pazit na nečakinjo- joooj, ker srček je touser posted image  Da bi bil moj vsaj pol tako pridenuser posted image  Ji na you tube nastaviš tale komad Gangam style in pleše, ko velkauser posted image user posted image  Stara bo 10 mesecev čez par dni pa še nima niti enega zobka, zna pa se tako posrečeno smejat, da pokaže obe dlesni in ne moreš, da se ne bi še ti smejaluser posted image  Ah ja, veselje, veseljeuser posted image

ursonok, mislim nate in navijam, da bo vse dobro- drugače itak ne more bituser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 756
19.11.2012 10:50:13   
flowy
Ursika_ursi-jaz pa si cel posta najprej napišem v wordu (ziher je ziher) user posted image

Tudi midva sva čez vikend bolj kot ne lenarila, šla na kako kavico in na sprehod. Res super. Totalno na off.

Mislim, da bo ta teden kar nekaj nuhalnih. Kdo je kaj na vrsti? Se prav veselim rezultatov!!!

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 757
19.11.2012 10:53:10   
5ra8
jaz pa preden pritisnem predogled, skopiram kar sem napisala user posted image

jst mam nuhalnooooooooooooooooo popoldne

se še odločam, ali bom vprašala za spol ali ne user posted image

(odgovor članu flowy)
Neposredna povezava do sporočila: 758
19.11.2012 10:58:20   
ursika_ursi
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jaz pa preden pritisnem predogled, skopiram kar sem napisala user posted image

se še odločam, ali bom vprašala za spol ali ne user posted image

Joj, 5ra8, valda moreš vprašat, ker mene ful zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, saj jaz sem tudi zdaj kopirala besedilo, just in caseuser posted image

Oooo, nuhalne že, prave frajerkeuser posted image  Jaz se bom še kar načakalauser posted image  Sem pa danes že 9t1duser posted image user posted image user posted image user posted image  Ful veselauser posted image user posted image  Včeraj zvedela za eno znanko, ki sva skoaj istočasno imeli splav, da je nosečka, jeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa nimam pojma kaj si naj danes začnem, sem čist zanič pa tole vreme je ubitačnouser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 759
19.11.2012 11:00:29   
5ra8
ma ne vem ne vem user posted image

pri prvem nisem vedla, zdej pa po eni strani bi vedla, po drugi pa kr ne user posted image po moje se bom tam odločila ko bom detece vidla v živo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 760
19.11.2012 11:01:46   
ursika_ursi
Aja, tole bom poskusila naredit http://www.mojirecepti.com/recept/kolac-z-limono.html
Mi zgleda čist om nom nomuser posted image user posted image user posted image
Samo namesto bele moke bom dala polnozrnato, pa bomo videliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 761
19.11.2012 12:03:30   
zeemeermin
Tale receptek sem pa že danes na fb vidla in zgleda res slasten. Jaz sem edino vedno v dvomih glede limonine lupinice (ali lupinice katerega drugega agruma) - ful mi ni, da bi ribala tisto lupino, ki je polna škropiv, niti bio limonam ne zaupam... Mogoče če bi jo vzgojila doma, tega pa seveda ne delam :) Kaj pa vi mislite?
Jaz nimam nič novega za povedat, zdaj ko je nuhalna za mano, naslednji pregled imam šele decembra, tako da je malo zatišja... Apetit je že skoraj tak, kot je bil prej, edino utrujenost še ostaja. Pa lulanje sredi noči :(. Pa seveda napihnjenost. A katera ve (sploh tiste, ki ste že mamice), ali ta napihnjenost kaj izgine ali je samo skoz hujša?
Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 762
19.11.2012 12:13:32   
Anon2012
dobro jutro :)

pridne ste že, vidim.

mmm, limonin kolač, ursi? si včeraj mogoče gledala un film, k talep Patrick Dempsey je limonino tortico od simpatije in svojo čokoladno? če ne bi bla jaz "s kurami hodim spat", bi ta film z največjim zadovoljstvom pogledala že drugič (no, mogoče tretjič...)

glede RR: ja, tudi jaz pred predogledom vse skupaj CTRL+A in CTRL+C, šele potem karkoli klikam naprej. mislim, da je fajn, da za zanamke ostaja ta tema javna, kljub začetnemu nasprotovanju pa vidim, da FB skupina funkcionira precej bolje, ne zmrzuje, ne erorrira... :)

NS in spol midva še vedno nisva složna oz ne obdelujeva več te teme - on ne bi, jaz bi vedela za spol. "otom potom" :) nekaj izgleda, da mogoče moj gospod ne bo mogel na NS z menoj (zaradi službe), kar mi seveda ni najbolj OK, po drugi strani, pa bom lahko ginekologa ne glede na skupni dogovor vprašala vse :) No - pač, skušam gledati pozitivno na zadevo, seveda bi si želela, da gre z menoj. V prvi vrsti si želim, da sta moja dvojčka tam notri v meni zdrava, rasteta, se razvijata in bosta pridno tiktakala čimdlje v meni. :)

moja teta je ziher čarovnica novice o N midva seveda ne razglašava naokoli. moja teta je ziher čarovnica. obiščem jo cca 1x mesečno, se pravi, odkar vem, da sem noseča, 2x - in glej ga zlomka, vsakič mi kaj od nosečnosti razlaga, pa od dojenčkov, pa... Mislim, da do NS ne bom šla več k njej na obisk, ker - lagala ji res ne bi rada.

Tako, upam, da ste dobro in želim en fajni delovni teden.

anon

Neposredna povezava do sporočila: 763
19.11.2012 12:36:02   
Anon2012

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

uf, jaz putka sem tole spregledala: držimo pesti in pričakujemo obsežno poročilo.

pestke :)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 764
19.11.2012 12:39:23   
ursika_ursi
Anon2012, mhm, točno ta film sem gledalauser posted image user posted image  Sicer že večkrat, ampak mi je tako zelo všeč, da se mu še včeraj nisem mogla upretuser posted image  Glede teh tortic pa sma z mojim istauser posted image user posted image  Jaz sicer čokoladno, on pa katero drugo in valda potem kombinacijauser posted image  Pa itak je tako, da na drugem krožniku je vedno boljše kot na svojemuser posted image user posted image

Glede spola pa sva midva zedinjena, da bova vsekakor vprašala- sem prevelik firbec, da bi čakala na junijuser posted image user posted image  Moj pa nič kaj ne zaostaja za manouser posted image

Limonce pa sem jaz dobila od mami, ki jo soseda redno zalaga z domačimi in niso nič škropljeneuser posted image Dišijo pa tako zelo, da to kar ne moreš verjetuser posted image user posted image  Jo na zimo prestavi v garažo in je prav ogromno drevouser posted image
Namesto belega sladkorja bom porabila rjavega, ampak manj kot piše v receptu, namesto bele moke bom vzela pa polnozrnatouser posted image  Pa me prav zanima kaj bo iz tega ratalouser posted image

Sem pa ravno zakurila v kaminčku in je že prijetno toplouser posted image  Počasi bi mogla it kuhat pa kar nimam ideje za kosilo, niti lušta se mi nič posebnega- se mi zdi, da sem se v preteklem obdobju volčje lakote vsega prenajedlauser posted image user posted image  Zjutraj in zvečer imam najraje mlečni gris z malo kakava, kosilo pa je odvisno od trenutnega prebliska- no, zdaj še ga čakamuser posted image

Je pa tudi mami včeraj mene tako čudno gledala, sem samo čakala kdaj bo kaj reklauser posted image  Imam čez majčko obvezno kakšno jopo prek, ker drugače bi že vsi vedeli kaj se dogajauser posted image  Pa tudi v pasu vidim, da sem se malo razširila, mazat sem se pa začela prejšnji teden- prsa, trebušček, boki, rita in bedrcauser posted image

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 765
19.11.2012 12:43:08   
ajnas6

IZVIRNO SPOROČILO: zeemeermin

Jaz sem edino vedno v dvomih glede limonine lupinice (ali lupinice katerega drugega agruma) - ful mi ni, da bi ribala tisto lupino, ki je polna škropiv, niti bio limonam ne zaupam...

Jaz kupim bio limonina lupina v prahu od Biotopa, ki ima certifikat in se mi zdi, da jim najbolj zaupam.

(odgovor članu zeemeermin)
Neposredna povezava do sporočila: 766
19.11.2012 13:39:55   
Anonimen
Pozdravljene

Zaenkrat se bo javila kot anonimna. Prvi pregled imam 29.11. in če bo vse ok, se prijavim in seveda z vami z veseljem kramljam. Pričakujemo pa 4 otroka. Lepo se imejte in čimmanj nosečniških tegob.

(odgovor članu ajnas6)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
19.11.2012 14:29:01   
Saša33
Oj punce pozdravčki,

no mene kar daje tale nuhalna. Jo imam jutri okol 9h. Bomo šli vsi kar s tamalo. Sicer sva v nedeljo obe ratali prehlajeni. tamala se je celo noč premetavala, posledično spanje moje 0. No danes sem se vsaj naspala. Nama pa teče iz nosa, oči. Mene boli betica pa še živčki delajo svoje.

Jutri upam, da bom že bolje, ker imamo cel dan zase in nočem da sem čist kaput, želja in idej je bilo velik kam po nuhalni. Tako, da sporočim kako in kaj bo.

Glede spola pa sva bila že prvič zedinjena, da naju spol ne zanima. Je pol tok boljš. Sem pa celo nosečnost imela občutek, da bo fant. ha ha pol pa cela komedija je bla punca. Mamo tok šal na to temo.

Ursonok: Babnca, drže se, mislemo nate!!!

Včeraj smo imel tud žurko za en rd, pa je tamala nosila majčko z napisom, da bo postala sestrica. Mater res so vsi slepi, samo 1 je opazil. Pol sva seveda mogla povedat tud slepcem.  Blo pa je fajn, zdej sem vsaj lahko noseča in ne debela.)

pa pa vsem in se slišmo jutr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
19.11.2012 15:23:07   
niinii
5ra8 kako je bilo na nuhalni? Čakamo poročilo :)

Jaz sem pa danes dopolnila 12. teden. V četrtek popoldne imam nuhalno in tudi upam, da bo vse ok. Drugače pa danes me že cel dan daje utrujenost. Ker delam popoldan, sem skoraj ves dopoldan prespala in preležala, pa še sedaj sem vsa utrujena. Zdej k sem nastopila 2. trimesečje bi morala biti polna energije. Le kje se skriva?

Ursonok mislim nate.

Držite se :)

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 769
19.11.2012 16:45:17   
baby2012
Pozdravljene souser posted image ,
jaz imam pa čez 3 ure prvi pregled. Moja ginekologinja dela popoldan, zato tako pozna ura. Tako, da sem še malo več kot 2 urci v službi, potem pa domov da se spravim in gasa na pregled. Komaj čakamuser posted image . Držite pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 770
19.11.2012 19:34:48   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Kje so zdaj poročila iz NS?? Do moje je še en teden in en dan user posted image .... zdajle mi je bilo par dni v glavnem samo zvečer slabo, danes pa že od zjutraj user posted image ....joj res bi bilo fajn, če bi mi bilo slabo samo do 12. tedna, ker to bi potem pomenilo samo še 6 dni user posted image user posted image ...no bomo videli....

Ima pa moja hčerka od včeraj novo naj pesem...in sicer I follow rivers od Modrijanov....hoče da dam to pesem na youtubu in potem vsam trem prinese sončna očala pa vsakemu svojo plišasto živalco in potem plešemo po dnevni sobi user posted image user posted image ...če nas gleda kakšen sosed čez okno si misli da smo čisto ubrisani user posted image user posted image Je pa zadnje čase kar luštno ker hodi "že" okrog 20.45 spat...smo imeli spanje tudi že ob 21.30 šele, tako da se kar pozna tiste 3/4 ure več prostega časa zvečer user posted image

Sicer pa jaz tudi komaj čakam da povem v službi da sem noseča (po NS) ker imam reees že konkreten trebušček in že težko najdem vsak dan cunje da lahko skrivam...

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu baby2012)
Neposredna povezava do sporočila: 771
19.11.2012 19:54:51   
sonce987
no pa se še jaz javljam...je bil naporen vikend, polen praznovanja rojstnih dnevov.

napihnjenost-pri meni v prvi nosečnosti ni izginila, samo večala se je. Tud sedaj sem že taka, da ne morem več skriti in že vsi,ki me vidijo opazijo, pa sem šele v devetem tednu. Me kar malo skrbi kako velik trebuh bom imela, ker je že pri prvem bil ogromen in pravijo, da se trebuh z vsakim otrokom veča.

spol-jaz v prvo nisem izvedela spola na nuhalni, mi je rekla, da se ne vidi. Bomo videli kako bo tokrat. Samo ne vem pa kako je ta napoved zanesljiva, ker je plodek še res majhen. Katera kaj več ve o zanesljivosti napovedi spola na nuhalni?

Držim pesti za same lepe novice z vaših pregledov...

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 772
19.11.2012 20:19:20   
jasmini
Pridružujem se vam junijkam 2013 :)

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 773
20.11.2012 8:02:56   
Lorencia
Kaj zdaj, kje ste tiste iz pregleda?
Me nestrpno čakamo na novice, v upanju na vse najboljše?

(odgovor članu jasmini)
Neposredna povezava do sporočila: 774
20.11.2012 8:09:59   
babyboooom
Živjo, totalno iz vaše teme....sem Majčica 2013...bi vas pa neki vprašala...
a je katera, ki ima sina in bo zdaj dobila hčerkico?
jaz bi namreč vse "roza" oblekice zamenjala za "modre", ker imamo hčerkico, zdaj bo pa sinček.
za starost od rojstva do 4 oz 5 let
seveda bi še malo počakala da potrdijo spol, ampak me zanima, če je katera taka in bi bila za to?
piše naj mi na ZS

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: