ursonok
|
Živijo, danes sem bolj zalimana, po plavanju sicer odspala urico, ampak to ni to. Ponoči so zgornji sosedje noreli - mislim, njihovi otroci. Imeli so obiske, oni so pač želeli jesti piti in debatirati, otroke so pa pustili, da norijo. In to do pol štirih zjutraj!!! Ob 2h ponoči imam bus do Madrida, jaz pa NIČ spakiranega - zdajle, ko se mali zbudi, gremo pa h kolegom na obisk. Zvečer kopanje, hranjenje, še kolač moram spečt, da se bodo s čim sladkali, ko me ne bo . Sploh ne vem, kdaj se bom spravila pakirat. Moram priznat, da sem se ful veselila izleta, zdaj se mi pa sploh ne da it. PDP na vsakem UZ pregledu, ko merijo dolžino in težo, jim naprava vrže ven predvideni termin. Ampak najbolj zanesljiv - statistično - je baje datum, ki ga dobijo okoli 12. tedna, se pravi na nuhalni. Tako da če ste v 9. tednu, pa imate UZ, datuma PDP verjetno ne upoštevajo ravno iz tega razloga. Ker bo na nuhalni natančnejši. Sover, ja, tvoj je pa res za na gobec . Z moškimi je baje dostikrat tako ... da imajo možnost, da si dajo duška, pa je to prej alkohol kot karkoli drugega ... Jaz imam glede tega srečo - moj ne pije sploh . Pri nas sem bolj jaz nagnjena k temu TI kar pomisli, kako naj se oddolži, zločinec. Pa naj bo kruto, da si bo zapomnil za drugič Lepo, da mislite name Tudi jaz seveda ves čas mislim o tem ... Ko pozabim, se zavem, da imam neko skalo v prsih, da me nekaj teži, in včasih rabim par sekund, da se spomnim, za kaj gre . Še par dni, pa bo.
|