ursika_ursi
|
Uh, po malo pavze se vam spet oglašam Ker je bil M doma sploh nisem imela časa, da bi prišla na rr, nekaj se je še delalo pri bajtiin itak dan mine ko šus. sonce987, oprosti za pozen odgovor. Pri ultivi sem bila kar ornk zadeta, zato sem si jo pol v žilo spuščala samo vsak 3. popadek. Precej je bila kriva še utrujenost, ker noč prej nisem nič spala zaradi popadkov, jedla pa nisem nič že od popoldneva prejšnjega dne Mi je pa fuuuul pomagala, res. Hodila sicer nisem, sem pa skakljala po žogi, ko sem lahko in ko me ni odneslo Se je potem M usedel za mano, da me je držal, ker sem tu in tam kar zaspala/odplavala Ampak učinek pa res popusti po ene 5min in si pol čisto brihten. Saj sem rekla, če bi se lahko šla iztis z ultivo- ma, bomba Pomoje sploh vedla ne bi zase Sem ta teden zvedela, da je bila kar panika, ker je malemu ful utrip padel in je kar naenkrat bilo 7 babic okoli mene. No, jaz se tega sploh ne spomnim, niti mi ni kasneje nihče povedal. Boljše, ker bi itak paniko zagnala. Mi je pa bilo čudno, ko je popoldne na oddelek k meni prišla G in me vprašala, če sem jaz tista, kateri je utrip od malega padel, jaz pa čist samozavestno rečem, da ne Tako, da ultivo ziher vzamem še enkrat, če se slučajno odločiva za še enega sončka- po porodu sem bolj jaz tista, ki pravi da je eden čisto dovolj, moj bi pa še kar enega po hitrem postopku Prdanje, kakanje- jaz ne vem kaj ima moj Aleksej v riti, ampak ko se pa on sprdne/pokaka, ja, če pa tega ne slišiš ven na teraso Moj pravi, da je kot kak stari ata Zdaj pa naj grem z njim kam v trgovino in se pokaka, si bo folk mislil, kaj pa tale tako na veliko serje sred trgovine Krčki- pri nas so se že začeli. Sicer smo to noč spali ko ubiti in zvečer brez krčkov (trkam po lesu), ampak drugače pa zna bit zvečer kar hudo. Tam po 2 urci nenehnega jokanja, da sem na koncu že jaz čisto adijo, ker se mi mali tako smili pa mu ne morem nikakor pomagat Spi čez dan ful lepo in se zbuja tam nekje na 3-4 ure, se dojiva 5-10min (vleče ko hudir, auč?!), cartanje 15min in potem spet koma. Ponoči pa zna potegnit tudi za 5 urc ali več (spet trkam ). Med previjanjem včasih tako brca z nogicami, da je cela umetnost mu tisto planico na rito namontirat Pa ponavadi ni ravno tiho Majčke za dojenje- poglej na netu pod Mami Design. Jaz imam 3 njihove in so super!! Sicer imam tiste na naramnice, ampak če je bolj hladno pa dam kakšno jopco prek, pa tudi modrca spodaj ne rabiš, so tolk podložene, da tut semaforjev ne kažeš Danes sva bila prvič zunaj na sprehodu, mojemu prej ni ratalo koles napumpat. Joooj, je spal- kot dojenček Evo jo, sireno, je spal slabe 4 ure Nič, šibam ga previt, pol pa itak joška time
|