Lethe
|
Helou. Kako ste kaj? Punce, pejte že rodit, no. Peeby, ti danes oz. jutri, dvojčica6 jutri...da ostanete tudi uradno junijke Itak bomo pa v vsakem primeru skupaj v novi temi, kajne? Ne boste pobegnile k julijkam, če bi slučajno kakšen dan kasneje rodile Ursonok: Tolele - Coliprev? Meni zdaj dva dni ni delal internet, niti mobilni. Čisto živčna. Aja, da malo poročam. V četrtek sva prišli domov. Je bilo kar pestro, v primerjavi s porodnišnico. Tam je bila mala še full zaspana in mirna, potem pa sprememba okolja, zraka, zvokov in same novosti...se je celo prvo noč zbujala in je nisem mogla umiriti. Verjetno tudi zato, ker še ni toliko mleka. Imam ga sicer od prvega dne, ampak zdaj že tudi opažam polnjenje/praznjenje. Na srečo nama je dojenje takoj steklo, to sem full vesela. Drugače bi verjetno izgubljala živce. To noč je že bolje spala, kar na žalost ne pomeni, da bo tudi danes...ampak sem vsaj jaz malenkost naspana. Ob 23ih smo šli spat, ob 2 30 dojenje in potem malo pred 6 spet - takrat smo tudi vstali in se previli itd...pa spet 3 urce spanja na kavču. Kar ok :) Zdaj edino opažam, da ima problem zaspat: če je priklopljena, zaspi takoj, čim jo odložim, pa pritožbe. Isto povzroči podiranje kupčka. Moram naštudirat kako ji pomagat zaspat. Zdaj pač podereva kupček, potem jo pa še malo podojim (bolj nič) in zaspi nazaj, pa jo odložim. Samo je malo štorasto tako in še kdaj potem polije... Pa zibelka ji kar ni všeč Je zato obe noči spala na postelji, ampak to ne bo šlo, ker potem midva ne bova dobro spala, ker ves čas paziš, da je kaj ne butneš ipd. Mogoče je problem v tem, ker gre iz toplega naročja v mrzlo posteljico. Kakšna ideja? Hrana: jaz zaenkrat jem čisto vse, kar sem že prej. Edino jagod se bom izogibala, kot sem že omenila. Zaradi alergij. Poleg tega imam tudi sama alergijo (sicer pridobljeno kasneje), a je zaradi tega večja verjetnost, da bo imela tudi ona kakšno in ne bi rada povečala tveganja...jagode in oreški niso v pomoč. Če se bo izkazalo, da je kakšna hrana problem (krči ipd.), bom potem izločala iz jedilnika, v naprej pa nimam namena. Včeraj smo imeli tudi patronažno že na obisku in je bila super. Taka realna, s pametnimi nasveti, "na easy" Se človek takoj bolje počuti in manj zaskrbljeno, izgubljeno... Pes je čisto nor, človeški mladič mu je blazno všeč. Ima ves čas nadzor, ko smo zunaj. So prišli obiski, jih je kar nalajal (drugače tega ne dela). Ko je zajokala, je zajokal še on Odlična varuška bo. M jo je včeraj in danes že malo vozil z vozičkom po dvorišču in je bil pes ves čas poleg, ves ponosen Stehtala sem se tudi... približno +5kg (prej +11). Pa prebava se mi mora še uredit. Ker je spodaj še vse zatečeno, me je kar malo strah it na wc, ampak počasi bo bolje oz. je že. Čišča je pa obupna zadeva Kolikor je bilo fino 9 mesecev brez menstruacije, tole odtehta takoj. Pijem plahtico, upam, da kaj deluje. Ker 6 tednov tega si ne predstavljam prav z veseljem. Že res, da je vedno manj, a vseeno...pa še tampone sem vedno uporabljala, zdaj pa te "jogije" Ampak ok, dokler nič ne boli in ni krčev itd., bo že. Trebuh pa kot žolca, smešno Smo imeli v P še pregled fizioterapevtke in med trebušnimi mišicami nimam čisto nič razmaka Soseda je imela pa kar za 3 prste Nisem si mislila, da je lahko toliko. Zgornji del trebuha tudi še kar ok zgleda, spodaj pa...no ja...kot kakšne malo bolj debele...špeh pač...hehe. Uff, sem se razpisala...se vidi, da mala spi tu zraven. Jaz pa čez dan ne morem, ne gre mi Poročajte še ostale, kako ste kaj, kako vam gre... Lep dan vam želim p.s. kako pa je kaj s temi d3 j? Verjetno povzročajo kakšne krče, a? Bolje dajati dopoldne?
< Sporočilo je popravil Lethe -- 29.6.2013 14:54:32 >
|