ursonok
|
Eeeeh, kje pa, kakšno rojevanje neki . Samo spali smo slabo, je Abel dvakrat tulil ponoči, potem sem bila pa zjutraj tečna ko driskica in vam nisem hotela morit (lepo od mene, ane). Sem šla potem spat za uro in pol, potem pa v mesto - moj je imel danes dopust in je precej birokracije opravil. Potem sva šla pa na kosilo v dvoje, brez otrok - totalen luksuz, ker si tega sicer ne moreva privoščiti (razen kadar so otroci v Sloveniji, kar je redko). Ampak lepo, da ste me pogrešale . Mene pa nič ne boli, Abela skoz dvigujem in nosim, sem ga prejle peš nesla iz vrtca, tudi malo po klancih . EDino, kar je, je to, da sem na splošno precej uturjena. Pomoje ima človeček že vsaj 3kg ali več in se res pozna. Glede porodnišnice ne, še vedno ne vem, kje je, si jo je šel pa moj pogledat od zunaj. Tako da načeloma veva, kam iti. Joj, jaz bi RES rada naslednji teden rodila. Recimo 18., v soboto. En dan grem peš na Alhambro, mojega bom poslilila ene dvakrat (če se bo upiral ), granulke jem ... pa še plavat bom šla ... Ne vem ... Ampak čutim nič, nobenih popadkov sploh Majčica, čestitam za razvajanje. Jaz se sploh ne znam razvajati - pedikure itd. niso v mojem stilu ... Sem si želela naročiti dve knjigi - poljska teologija - pa pošiljanje pride dvakrat več kot knjigi Tako da me je tudi to minilo ... Alergija na cvetni prah meni se je razvila v Krakovu - zaradi onesnaženega zraka itd. Blaga. In sem jemala homeopatijo. Obstaja cel kup teh zadev. Najbolje je titi do homeopata, pa ti priporoči, kaj jemlji. Ker sicer so samo neki steroidi na voljo ... No, tukaj sicer vse zelo močno cveti, ljudje hodijo v maskah po cesti, ampak je zrak na splošno čist, tako da nimam problemov zaenkrat (trkam!!!). Zobje mene so skozi celo nosečnost tu in tam boleli, zdaj se je malo umirilo. Ne štekam, zakaj sploh rabimo ta jajca. Boli, ko rastejo, potem imaš samo stroške z njimi, umreš pa itak brez Kdo je rodil dvojčke? Anon? Je vse ok? Naravno ali CR? Dajte kaj več povedta, no!!! NIč, si grem narest sokič ... Mož se z otrokoma poja - po vseh štirih, gredo se neke kužke al kva Ta vikend pa upam, da se en dan zapeljemo spet na morje! Samo taveliko bo treba zaščitit, da ne bo spet izbruha alergije Držite se, vsekakor javim, če bo kaj dogajalo ... A vse bolj sumim, da bom spet prenosila
|