Stanislava_ -> RE: Razkazovanje stanovanja oz. hiše (24.9.2012 17:52:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda [sm=jezicek.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Povabili ste jih v svoje domovanje, če prav razumem? Torej so že bili v vaših intimnih prostorih? Kako naj vedo, kje je tvoja meja, čejim tega ne poveš? Različni smo, mi pred vrati pustimo vsakega, za katerega ne želimo, da je del naše intime. Tisti ki je, mu je dovoljeno 'vse' - lahko tudi pospravi moje spodnje hlačke, če mu prekrižajo pot. Stanislava jaz sama postavljam meje kdaj in komu kaj dovoliti oz. ne dovoliti. Kot 1. ti obiski NISO bili 1.pri nas 2.Povabili so se sami v stilu: PRESENEČENJE!!!! 3. A poštarju,ki ga spustiš v stanovanje, da ti ni treba na dežju podpisovat vročene pošiljke kar povabiš, da ti pomaga gate in moderce zlagat? A ni to delo na črno?[sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] Ne rabiš se DRET!!!! Ne vem, če so bili prvič pri vas...nisi tega napisala. Poštarja smo vabili v stanovanje samo, ko je nosil pokojnine v bankovcih. Še nekaj časa ga ne bom, več toliko naprej ne vem. btw, a v wc in kopalnico, ki sta tudi intimna prostora, tudi ne spuščate obiskov?
|
|
|
|