mateyka -> RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... (30.9.2012 20:42:06)
|
v določenih primerih živali klapajo takoj na nas. mačka od moje tašče tud. domača kot bi bla že od nekdaj pri njej, od momenta ko je uletela na test/obisk. pa naš Nisse, maček od umrle sorodnice, ki smo ga vzel mi trije nekaj mesecev nazaj - nas je kr posvojil, inara ga mrcvari (mačka od tašče vedno pobegne) in ta buksl, se še uleže zraven nje in prede, spita občasno skupi, ko kdaj leži na njeni pojstli, se tamala igra, da je Nisse na plaži in mu da kremo za sončenje, senčnik, miš (plastično), da je kao tom&jerry na plaži in on to vse stoično gleda, ko ona cele zgodbe napletna in se igra okol njega in na njem [sm=smiley36.gif] pa rad spi v naših omarah in zadnjič je šel z nama ponoči na sprehod. ni da ni.. pa ga nimamo dolg, 10 let starga smo dobil, prej ni bil nikoli zunaj, nobene živali videl; sem bla mal skeptična (samo je tok radoveden, da mu nobena žival ni za pojest niti za ustrašt), sam se super obnese, ker je sam en magičen klik nardil, ko je uletu in smo kot celota [sm=smiley20.gif] po moje mate vi nekaj podobnega [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|