Tutan -> RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... (24.9.2012 13:24:31)
|
Mi imamo rdečevratko. Zadnjič sem v Tukano gledala, pa so jih umaknili iz prodaje. Menda so zdej ogrožena vrsta. Želva je ena fajn zadeva, ja. Če kupiš manjšo, niti ni tako draga, aquaterarij jim pa tudi lahko fino urediš. Ni pa to neka žival za cartlat [sm=smiley36.gif] So pa fajn za opazovanje, pa želvica raste, se levi, naša je že toliko velika, da dobi kakšen ligenj al pa del puranjega šnicla. Drugače jo hranimo z solato, pa seveda z želvjo hrano. Fino šetka po hiši, pred psi se skrije v oklep, je pa že tako velika, da se mi ne more kam zavlečt - ok včaSih imava borbe, da jo z metlo spravim izpod zakonske postelje, ki na eni strani meji na steno in potem se ona dela, da nje ni tam in je v skrajnem kotu. Drugače pa ja, sledi otrokom, oziroma glasu mojega tamauga, nalocira se na kakšno igračo, da je na soncu in se sonči. Tu in tam se ji zazdi, da je ozka in majhna, pa se poizkusi spravit v kakšno režo, sam ji glede na velikost ne uspe. Potem pa je jezna na ves svet [sm=smiley36.gif] Fina žval, pa niti nimaš veliko dela z njo. Aja, pa rdečevratke niso zgolj vodne. Na dan je lahko zunaj tudi po 4,5 ur....
|
|
|
|