Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 20.9.2012 14:27:05
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Hm, kaj je zdaj - Šajana ali Šanaja? haa-haa, ti si isto dislektična na to ime kot jaz
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 20.9.2012 15:30:45
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Hm, kaj je zdaj - Šajana ali Šanaja? haa-haa, ti si isto dislektična na to ime kot jaz meni ime ni všeč, ampak če je njima, ej, to je to Se mi pa zdi, da ne bosta edine dislektičarke v življenju Šanaje, al Šajane
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 20.9.2012 15:32:07
|
|
|
|
Tippi
|
Bemti ne morem verjet, da sem šla guglat za eno Rebeko, za katero mi ubistvu dol maha Šajana je tamicena
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 20.9.2012 15:49:13
|
|
|
|
Colt
|
Spominja me na Shanio Twain. Oziroma v indijanos jezikos....hodi z volkovi.
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 20.9.2012 16:47:35
|
|
|
|
mateyka
|
ja, tudi to - šajeni ali Cheyenne indian tribe..
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 20.9.2012 22:04:57
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Hm, kaj je zdaj - Šajana ali Šanaja? haa-haa, ti si isto dislektična na to ime kot jaz V tem primeru Daschi v prvem postu piše o Šajani, v drugem pa o Šanaji. Drugače pa se imam že dolgo na sumu, da sem malo dislektična.
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 21.9.2012 9:59:06
|
|
|
|
tečla
|
Saj tudi v enem dnevnem časpoisu piše da je Šanaja... Kakorkoli meni zveni simpatično, ni pa ime ki bi ga izbrala za svojo hči.
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 21.9.2012 17:01:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
V Slovenskih novicah danes piše ŠaNaJa.
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 21.9.2012 18:01:00
|
|
|
|
mateyka
|
ja pol pa je možno da je od Shanie (šanaje) Twain dobila ime..
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 21.9.2012 18:43:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
ma briga me za ime, sam da so vsi srečni in veseli, in da je dete zdravo.
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 21.9.2012 19:13:46
|
|
|
|
mateyka
|
itak TT. kva`s tečna, to je prav tema o imenu - ti odpri svojo o sreči in zdravju otroka rebeke dremelj
< Sporočilo je popravil mateyka -- 21.9.2012 19:14:09 >
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 21.9.2012 19:20:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka itak TT. kva`s tečna, to je prav tema o imenu - ti odpri svojo o sreči in zdravju otroka rebeke dremelj tisti dan, ko je "razkrila" ime v medijih sem prebrala da je mala Šajna. Pol na vlaku izvem, da je Šanaja. Pol, da ni ne eno in ne drugo, ampak Šajana. Takrat sem si rekla; ma dej, boli me za ime hčere rebeke dremelj. Dejstvo je, da ji bodo do konca življenja ime zamenjevali s Šajno in Šanajo. Važn, da bo zdrava
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 21.9.2012 19:41:04
|
|
|
|
LuLu
|
Mene pa je na tej temi najbolj pritegnilo to, da se je Daschi spet oglasila in odprla temo
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 21.9.2012 21:00:50
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Mene pa je na tej temi najbolj pritegnilo to, da se je Daschi spet oglasila in odprla temo a je to pomembno dejstvo?
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 21.9.2012 21:26:15
|
|
|
|
Colt
|
Šajn on you crazy diamond...
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 21.9.2012 21:45:07
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Mene pa je na tej temi najbolj pritegnilo to, da se je Daschi spet oglasila in odprla temo a je to pomembno dejstvo? Mah... meni bolj zanimivo, kot pa ime hčere od Rebeke. V življenju sem imela več od Daschi, kot od Rebeke. Pomembno pa ni glih... samo pišem, ker mi je za pisati.
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 22.9.2012 9:27:29
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Mene pa je na tej temi najbolj pritegnilo to, da se je Daschi spet oglasila in odprla temo ja Dashi se je zadnje mesce kar mal polenila pri odpiranju tem
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 22.9.2012 9:41:45
|
|
|
|
Stanislava_
|
Reklama? Zna Rebeka, zna .
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 25.9.2012 13:22:47
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Nekomu pa mogoče ni všeč ime vašega otroka,pa naj bo to manca,jože,patrik ..... Pač nimamo vsi istega okusa.V današnjem času vidim,da je to zeeeelo težko razumeti,kar me pa zelo čudi . Mokasinka in zakaj uboge učiteljice Bo jim zaradi njenega imena kaj težje v službi,bodo več morale delati ali kaj podobnega? Svašta Že že, sam da daš pa otroku slovenskega porekla ime Elizabeth al pa kej še bolj eksotičnega, zraven pa pripopaš še kak priimek ki je stari kmečki, kot Pajk recimo je pa malo blesavo.
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 26.9.2012 14:24:06
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Hja, kaj pa slavčkovo dete? http://www.24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/murko-postal-ponosni-ocka-sina-tiarja.html Mali Murkec car! Velik zdravja, to je vse kar rabi. zabave mu pa po moje pr slavnemu fotku ne bo manjaklo
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 26.9.2012 14:42:10
|
|
|
|
mateyka
|
Šajana in Tiar - no, okol leta 2030 se bo pa slovenija slišala drugače kot danes. mogoče bo to takrat moderna dežela sloweijna
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 26.9.2012 22:21:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Šajana in Tiar - no, okol leta 2030 se bo pa slovenija slišala drugače kot danes. mogoče bo to takrat moderna dežela sloweijna
|
|
|
|
RE: Dremeljka razkrila ime 27.9.2012 0:03:45
|
|
|
|
petea
|
ime po indijski kasti ... ampak, ni pa izviren; Tiar (takšno ime ena punca uporablja za spletno komuniciranje že kar nekaj let) poznam že dooolgoooo moram ugotoviti, kako se poznata ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?