diana 28 -> RE: Dremeljka razkrila ime (20.9.2012 11:38:39)
|
Jaz pa slišim veliko bolj nenavadna imena, ki jih dajejo ''''''''navadni'''''''' ljudje. Ne vem zakaj je tako pomembno kakšno ime je dala Rebeka (by the way- Dremeljka se mi zdi kar malo žaljivo). Nasplošno se sliši vedno več nenavadnih imen in očitno se bo treba na to privadit. In navsezadnje, če je njima všeč in sta pač to ime izbrala.... Šajana Škaler se niti ne tako slabo sliši, vsaj meni ne.... Na to temo pa se itak ne pride do konca, ker enim je pač določeno ime všeč drugim ne..In če dobro pomislimo, če daš Franc ali Janez ni prav, če daš Luka, Primož ali Tomaž jih je preveč, če daš Irenej, Ulrih (to ime ima 15 letni deček) so preveč nenavadna...... Vedno bodo kritike..... Poznam žensko, ki je dala hčerkama ime Tais in Minar. Pa ni znana oseba in verjetno ne tekmuje z njimi koliko bolj nenavadno ime bo dala svojim otrokom. No pa še na ''''sosednji'''' temi se mi zdi, da se poleg Svena (ime za sestrico) predlagajo tudi bolj nenavadna imena tako da zgleda, da je to sedaj moderno.....
|
|
|
|