Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje se dobijo dobre torte? 13.9.2012 23:11:44
|
|
|
|
takotako
|
Razpotnik- v Domžalah
|
|
|
|
RE: Kje se dobijo dobre torte? 14.9.2012 6:07:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: takotako Razpotnik- v Domžalah tudi jaz pri poročam Razpotnika.njihove torte so res mmmmmmm-zakon! www.razpotnik.si/
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.9.2012 6:08:50 >
|
|
|
|
RE: Kje se dobijo dobre torte? 14.9.2012 18:29:30
|
|
|
|
MioBambino
|
Danes bila pri Razpotniku v Domžalah- zelo prijazen moški naju je sprejel, nama ponudil piškote, žal pa nimajo tort po kosih, tako da sva šla naprej v Lenček(Domžale), kos torte po 2,60 eur, dobro, ne zgleda industrijsko.
|
|
|
|
RE: Kje se dobijo dobre torte? 17.9.2012 14:47:29
|
|
|
|
Nika v službi
|
Torte z Gorenjske, glej FB.
|
|
RE: Kje se dobijo dobre torte? 17.9.2012 16:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino Danes bila pri Razpotniku v Domžalah- zelo prijazen moški naju je sprejel, nama ponudil piškote, žal pa nimajo tort po kosih, tako da sva šla naprej v Lenček(Domžale), kos torte po 2,60 eur, dobro, ne zgleda industrijsko. Če sta bila že v Domžalah škoda da nista šla raje v GM-a imajo noro dobre torte ... sploh nutelina je fenomenalna ... je pa samo čez glavno cesto od Razpotnika (v rdečih opečnatih blokih poleg vrtca).
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?