Kje se dobijo dobre torte? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

kokosh -> Kje se dobijo dobre torte? (13.9.2012 14:30:08)

Zbiram predloge, kje lahko najdem čimbolj okusno in natur sadno torto (jagodovo?, 20-25 kosov) v okolici Ljubljane ali v smeri proti Gorenjski po normalnih cenah. Slaščičarne tipa Zvezda, Confetto odpadejo, ker se mi zdi pretirano dati 2.5+ EUR/kos. Industrijske torte tipa Kranjski kolaček, Leclerc, Spar se mi pa zdijo preveč umetnega okusa.

Hvala.

MioBambino -> RE: Kje se dobijo dobre torte? (13.9.2012 17:30:45)

http://www.pecivo-hribar.si/o%20nas.html

takotako -> RE: Kje se dobijo dobre torte? (13.9.2012 23:11:44)

Razpotnik- v Domžalah

Čebel@ -> RE: Kje se dobijo dobre torte? (14.9.2012 6:07:50)

IZVIRNO SPOROČILO: takotako

Razpotnik- v Domžalah

tudi jaz pri poročam Razpotnika.njihove torte so res mmmmmmm-zakon!
www.razpotnik.si/

Zora* -> RE: Kje se dobijo dobre torte? (14.9.2012 9:53:08)

http://www.lincer.si/

MioBambino -> RE: Kje se dobijo dobre torte? (14.9.2012 18:29:30)

Danes bila pri Razpotniku v Domžalah- zelo prijazen moški naju je sprejel, nama ponudil piškote, žal pa nimajo tort po kosih, tako da sva šla naprej v Lenček(Domžale), kos torte po 2,60 eur, dobro, ne zgleda industrijsko.

Nika v službi -> RE: Kje se dobijo dobre torte? (17.9.2012 14:47:29)

Torte z Gorenjske, glej FB.

Anonimen -> RE: Kje se dobijo dobre torte? (17.9.2012 16:17:25)

IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

Danes bila pri Razpotniku v Domžalah- zelo prijazen moški naju je sprejel, nama ponudil piškote, žal pa nimajo tort po kosih, tako da sva šla naprej v Lenček(Domžale), kos torte po 2,60 eur, dobro, ne zgleda industrijsko.

Če sta bila že v Domžalah škoda da nista šla raje v GM-a imajo noro dobre torte ... sploh nutelina je fenomenalna ... je pa samo čez glavno cesto od Razpotnika (v rdečih opečnatih blokih poleg vrtca).

cilla -> RE: Kje se dobijo dobre torte? (17.9.2012 22:33:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Torte z Gorenjske, glej FB.

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Če sta bila že v Domžalah škoda da nista šla raje v GM-a imajo noro dobre torte ... sploh nutelina je fenomenalna ... je pa samo čez glavno cesto od Razpotnika (v rdečih opečnatih blokih poleg vrtca).

Podpis pod oboje.

Stran: [1]