|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Akupunktura v nosečnosti-Maribor
12.9.2012 14:45:21   
K.REBEKA
Pozdravljene!Zanima me kakšne imate izkušnje z akupunkturo v nosečnosti?Kdo v Mariboru to izvaja oz. koga priporočate? Hvala! user posted image Sem drugič user posted image in sem slišala same pozitivne stvari.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Akupunktura v nosečnosti-Maribor
13.9.2012 10:37:21   
Anonimen
Znanka je hodila v bolnico k dr. Gostenčnikovi-bila navdušenauser posted image
Če jo v teh dneh kaj vidim jo povprašam, pa ti javimuser posted image

(odgovor članu K.REBEKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2012 8:39:29   
anit6
Nasplošno je akuponktura super stvar. Meni so z njo pomagali premagati migreno in zato tudi sedaj v nosečnosti razmišljam, da bi se zato odločila. Na naslednjem pregledu bom vprašala svojo G kaj meni o tem in če bo le možno se bom odločila za akupunkturo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2012 11:31:45   
amii
Jaz sem v 1. nosečnosti hodila k dr. Gostenčnikovi. In tudi sedaj v drugi bom šla. Je 10 obiskov od 36. tedna naprej (cena je bila cca 250€, če se prav spomnim)
Z akupunkturo ti zviša prag bolečine, te sprosti in poskrbi da se hitreje odpiraš in posledično hitreje rodiš. Dobiš ogromno nasvetov in odgovor na vsako vprašanje ki ga maš v zvezi z nosečnostjo in samim porodom.
Sem bila prvorodka. Ob 20.30 sem dobila prvi popadek, ob 22h sem bila odprta 4 cm, ob 23h mi je rekla babica da bom rodila 1,2,3. No, potem sem dobila epiduralno, ki pa je porod ustavila............. Zapleti........

Sedaj drugič grem ponovno k Gostenčnikovi in porod bo 100% brez epiduralne!

Priporočam akupunkturo (odsvetujem epiduralno)

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2012 20:12:59   
pepa6
Pozdravljene!
Jaz delam na oddelku kjer je zaposlena dr. Gostenčnik, in moram povedat da je odlična zdravnica. Sama sem proti epiduralni, ker mislim, da je vse v glavi. Imam enega otroka, rodila brez analgetikov, in tako bo tudi v drugo. Drugače pa dr. Gostenčnik ni samo za nosečnice, tudi druge stvari "zdravi" z akupunkturo, baje da pomaga.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?