Akupunktura v nosečnosti-Maribor (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

K.REBEKA -> Akupunktura v nosečnosti-Maribor (12.9.2012 14:45:21)

Pozdravljene!Zanima me kakšne imate izkušnje z akupunkturo v nosečnosti?Kdo v Mariboru to izvaja oz. koga priporočate? Hvala! [sm=smiley1.gif] Sem drugič [sm=nosecka.gif] in sem slišala same pozitivne stvari.

Anonimen -> RE: Akupunktura v nosečnosti-Maribor (13.9.2012 10:37:21)

Znanka je hodila v bolnico k dr. Gostenčnikovi-bila navdušena[sm=bravo.gif]
Če jo v teh dneh kaj vidim jo povprašam, pa ti javim[sm=smiley1.gif]

anit6 -> RE: Akupunktura v nosečnosti-Maribor (2.10.2012 8:39:29)

Nasplošno je akuponktura super stvar. Meni so z njo pomagali premagati migreno in zato tudi sedaj v nosečnosti razmišljam, da bi se zato odločila. Na naslednjem pregledu bom vprašala svojo G kaj meni o tem in če bo le možno se bom odločila za akupunkturo.

amii -> RE: Akupunktura v nosečnosti-Maribor (2.10.2012 11:31:45)

Jaz sem v 1. nosečnosti hodila k dr. Gostenčnikovi. In tudi sedaj v drugi bom šla. Je 10 obiskov od 36. tedna naprej (cena je bila cca 250€, če se prav spomnim)
Z akupunkturo ti zviša prag bolečine, te sprosti in poskrbi da se hitreje odpiraš in posledično hitreje rodiš. Dobiš ogromno nasvetov in odgovor na vsako vprašanje ki ga maš v zvezi z nosečnostjo in samim porodom.
Sem bila prvorodka. Ob 20.30 sem dobila prvi popadek, ob 22h sem bila odprta 4 cm, ob 23h mi je rekla babica da bom rodila 1,2,3. No, potem sem dobila epiduralno, ki pa je porod ustavila............. Zapleti........

Sedaj drugič grem ponovno k Gostenčnikovi in porod bo 100% brez epiduralne!

Priporočam akupunkturo (odsvetujem epiduralno)

pepa6 -> RE: Akupunktura v nosečnosti-Maribor (27.10.2012 20:12:59)

Pozdravljene!
Jaz delam na oddelku kjer je zaposlena dr. Gostenčnik, in moram povedat da je odlična zdravnica. Sama sem proti epiduralni, ker mislim, da je vse v glavi. Imam enega otroka, rodila brez analgetikov, in tako bo tudi v drugo. Drugače pa dr. Gostenčnik ni samo za nosečnice, tudi druge stvari "zdravi" z akupunkturo, baje da pomaga.

Stran: [1]