rija -> JANUARČICE (17.9.2005 13:18:37)
|
LE&TA, nosečniške hlače nosim že od julija, ker mi jih je bilo brez veze kupit za zadnje tri mesece, prej se pa matrat z odpetimi gumbi. TAko jih bom vsaj dodobra ponosila. Kupila sem si tri v HM in sem z njim že od začetka izjemno zadovoljna.
Glede garderobe pa sem bila v Grazu, ker imajo pri nas nenormalne cene, pa kot sem že napisala, imajo krasno izbiro v CA, HM pa je isto kot v Mariboru. Zara pa je letos nekam zaspala, se mi zdi.
Gledala sem tudi posteljnino v Ikei, pa moram reč, da imajo res lepo izbiro in solidne cene.
Kupila sem tudi nekaj kopalnih brisač z zavihki v momaxu po 4 eure! Skratka, če pogledaš malo okrog, se najdejo še lepe in poceni stvari.
Puri, 3D uz imam pa tudi v Avstriji, kjer je ginekolog dežuren v soboto in nedeljo, tako, da lahko prideš kadarkoli. Bo pa šele naslednjo nedeljo. Z mojim dragim že komaj čakava!
Ah, pa glede spanja, meni je čisto dovolj kakih 6 ur, medtem, ko mi je bilo pred nosečnostjo 9 premalo! Zjutraj se zbujam že zelo zgodaj, pa kar verjeti ne morem, da sem to jaz.
|
|
|
|