tinkamiška -> JANUARČICE (14.9.2005 19:44:37)
|
Evo mene
Sva imela celodnevni izlet, pa sem šele zdej prišla za PC.
Ja tkole je blo na 3D UZ. Sava vidla najino Izo, so ptrdili, da ima luliko, sva jo tudi sama lahko občudovala, malo šiško , Iza nama je pokazala jeziček in rokice in nogice, stiskala pesti, se skrivala pre UZ sondo, je bla tako živa, da smo se smejali skupaj z G. Sem pa malo žalostna, ker sem spet padla skupi in sva bila v ordinaciji samo 30 min. Jst mam pač težave z nizkim pritidkom in ker sem dlje časa ležala na hrbtu(na mizi) mi je zaradi pritiska naše Ize na veno zmanjkalo kisika in potem so me spravljali k sebi. Sem se pa sama odločila, da ne bi nadaljevali, ker sem bila čisto preč. Važno je, da sva vidla Izo, da so nama posneli 4 filmčke in 9 slikic na USB ključ in jo lahko zdej doma občudujeva. Zdravnica je zelo prijazna in ves čas komentira kaj se kje nahaja, kaj otroček dela, ga izmeri in stehta, v glavnem jst sem zelo zadovoljna, samo pri naju je vse skupaj trajalo manj časa in zato tudi manj slikic in filmčkov.
Je bil pa za naju kljub vsemu res lep dan in kr ne morem verjet, da je najino malo bitje že tako "veliko"
Komaj čakam, da se srečamo in jo bom lahko objela
Lepo bodite pupe
Jutri greva na morje do ponedeljka in me zato do takrat ne bo na RR. Greva še mal nogice namakat Do takrat pa vse lepo in lepe rezultate izvidov in morfologij
Tinka
|
|
|
|