cilla -> RE: Dvojčki 2013 (21.2.2013 18:50:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: portugalka Ciilia, mene pa zanima, kako gre dojenje z dvojčki? A ima katera izkušnje / nasvete o tem? hvala Gre [sm=smiley1.gif] Kakor si naštimaš, če sta seveda mala dva pripravljena sodelovat in imaš dovolj mleka. Pri meni ni šlo vse kot bi si želela, a mnogo mojih dvojnih je dojilo ali še doji oba. Vsaka si naredi po svoje, ene oba naenkrat, ene raje vsakega posebej... Jaz sem za dojenje imela tole blazino http://www.rika123.com/ In jo priporočam. Meni je bila super ne le za dojenje, ampak tudi za dat enega malo počivat oz. sedet. In zdaj jo imava z mojim na kavču za poležavanje ;) IZVIRNO SPOROČILO: Anon2012 Vpršanje, mogoče cilla? Naneslo je, da mi je "pod roke" prišel TFK vozek za dva, rabljen, s košarami, v nevtralni barvi. Do PDP je še skoraj pol leta. Nekako se mi zdi, da bo dotlej še kar nekaj priložnosti, po drugi strani pa spet: rabljenih vozičkov za dva res ni toliko kot za enega dojenčka. Pusti in pojdi? Ali: zagrabi in ne spusti? Kdaj ste mamice dvojčkov imele doma voziček? lp, cinca marinca :) Tole sicer vidim precej pozno, pa vseeno... Jaz bi samo zgrabila. Res. Ko sem bila noseča, sem začela lov za izbranim vozičkom tam nekje v 4. mesecu nosečnosti. Pa na mojo veliko nesrečo takrat ni bilo niti enega takega, kot sem jaz želela, v oglasih. Zato sva tam okoli 28. tedna nabavila novega. Na vztrajanje mojega, jaz sem hotela še čakat. Na srečo sva naredila po njegovo, ker sem potem rodila veliko prej [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|