napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (16.7.2013 10:14:20)
|
dvojna_mama dobrodošla!!! Kar naslednjič vprašaj, kakšne dvojčke imaš. Mogoče ti pa v materinski piše, meni je že prvič napisala, da so BI-BI (dvojajčni). Potem imaš lahko MO-BI ali MO-MO. To so oboji enojajčni, samo da imajo eni vsak svoj amniotski ovoj in skupno posteljico, drugi pa oboje skupno. Se mi zdi, da je tako... [sm=smiley9.gif] Na lov za voziček bom jaz šla po morfologiji, mi je pa tale, ki ga je linkala Chery prav všeč... jaz sem gledala enega drugega (sem link dodala že par strani nazaj) ampak je res ful širok, 90 cm! Razni TFK-ji in podobno so mi rahlo zelo predragi, čeprav vem, da so dobri, vseeno bi pa rada imela nov voziček, ne pa rabljenega. Chery super za pregled! Midva sva pa vprašala za spol... firbca pač [sm=jezicek.gif], čeprav bo šele na morfologiji bolj sigurno. A kaj veš, a se da tale voziček videti v živo samo v Murski? latka jaz ti ne vem dosti pomagat, mene itak skoz nekaj špika [sm=smiley29.gif] me pa res ful boli, če ne grem pravi čas lulat, lulam pa skoz (no tudi pijem skoz). Ancika, kdaj imaš že ti NS? Krysta kjeeeeeeeeee ssssssssssssiiiiiiiiiiiii ?????? [sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|