napalmica
|
Ancika, ob 13h imam v petek... kdaj ga imas ti? Zadnjic si me vprasala, ce mislim v lj rodit. Ja to mi je itak prva izbira, dobro Postojno mam enako blizu, samo imajo v lj intenzivno za nedonosencke, ce jo bomo rabli, pa itak imam vse v lj. No razen na IVF sem bila nazadnje v Mb . Latka, super, da ti olje pomaga, mogoce ravno te naravne sestavine delujejo na maternico, tako kot homeopatska zdravila, kaj pa vem... je za poskusit. Jaz se drzim nacela "kar ti ne skoduje, ti lahko edino pomaga. Sara 84 ja mene tudi je veliko in me se vedno boli v spodnjem delu trebuha, vcasih bolj, vcasih manj... so me pa v bolnici ob sprejemu vprasali, ce me je kaj "dol tiscalo" in sem rekla da ja in da sem mislila, da je to pac normalno, pa mi je sestra rekla, "no vidite, da to ni normalno". Sam kaj pa ves, ene pa skoz dol tisci, pa imajo normalno dolg MV. Chery moj busi je tud zdej velik ratal, pa so mo skoz govoril, kok mam mali trebuscek, sploh za dvojcka, vceraj je pa moj prav pobulu, ko sem bla sam v modrcu, ocitno je naenkrat zrastu . Me je potem slikal, bom probala dat v galerijo, ce mi bo ratal mal slikico obdelat, ker me je celo slikal. Sem imela vceraj pregled pri svoji G in mi je UZ delala za tamale in mata 723g in 673g . Vaginalno me ni hotla nc gledat, ker ni upala drezat in bakterije vnasat, sem bla kar vesela, ker mi je takoj rekla, da me ne bo nic spodaj gledala, ker imam za to itak v petek pregled.