babyboooom -> RE: Posledice kajenja v nosecnosti (27.9.2012 7:59:44)
|
nanaša se na to... IZVIRNO SPOROČILO: mika Uškinamama, hvala za čestitke[sm=smiley1.gif]! Naša bejba je eno leto starejša od uške oz, je december 2004. Povedala sva ji po nuhalni...tako zelo je bila srečna, da je jokala in smo na koncu jokali vsi trije. Naslednji dan me je vprašala, če je res al jo hecam. In sem ji rekla, da iz takšnih stvari se ne heca in, da je res. Že pred enim letom je pisala štorklji pismo, ki je bilo zalepljeno na oknu, v katerem je prosila štorkljo, da meni v popek prinese jajčko, da bo dobila bratca ali sestrico (tako so ji povedali v šoli-sedaj se počasi pripravljam, da ji povem resnico[sm=smiley36.gif], čeprav je takosimpatična, ko verjame v štorkljo[sm=smiley36.gif], da kar odlašam). V tem letu se je rodilo kar nekaj dojenčkov in je bila razočarana, ko smo hodili gledat tuje dojenčke, ona je pa še vedno bila sama. Enkrat se je razkurila in rekla...pa kaj je s to štorkljo, kaj je gluha in slepa al ne zna brat[sm=jezicek.gif]. Vzela je pismo z okna, da je itak brezveze, ker drugi ne pišejo štorkljam, pa dobijo bratca oz. sestrico. Za nosečnost sva izvedela med prvomajskimi prazniki in so takrat spet prišle štorklje, zato sem ji rekla, da naj spet napiše pismo, mogoče bodo nam pa letos kaj prinesle. In je se jih je ful razveselila in jim pisala[sm=smiley36.gif]. Tako je posrečena v tej otroški naivnosti...[sm=smiley36.gif]. sedaj lupčka trebuh, čaka na brcike....srečna, srečna srečna....[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|