MojaV
|
Ojla, punce. Javljam, da sem še v enem kosu. Za druge ne vem, ker tudi sama nisem na FB, ampak zdaj res počasi prihaja naš čas. Še vedno nimam pripravljene torbe, ampak glede na to, da imam rok šele konec maja, se še ne mudi tako strašno. Počasi bom začela piti malinov čaj (v prvo sem ga tudi) in spravljati na kup stvari za v porodnišnico in za dojenčka. Hvala za seznamček, jaz sem že kar malo pozabila, kako to gre. Dodala bi še komprese Multi-Mam, ki so zlata vredne v prvih dneh, ko se še navajata dojenja. Jaz jih imam že kupljene :) Kako se počutite? Jaz sem kak dan v redu, kak dan pa obupno. Včasih se mi otroček tako čudno postavi, da se mi zdi, da mi bo kar ven pogledal. Ravnokar se mu kolca in se mi zabija naravnost v maternični vrat :) Spim tudi bolj po etapah. Hrbet še vedno boli, ampak drug teden nastopim porodniško, pa bo lažje. Najprej bom par dni počivala, potem pa počasi počistim celo stanovanje, premečem cunje, pripravim vse potrebno, nabavim še en paket plenic in kako cunjico, potem pa lahko grem rodit :) Tega, da v drugo krčenje maternice bolj boli, še nisem zasledila. Mene je že prvič kar fajn bolelo, menda tudi zato, ker se mi je maternica krčila precej hitro, ker se je mala tako divje dojila :) Ampak to hitro mine, pa še protibolečinske tablete ti dajo, če je treba. Eh, bomo že preživele :) Lepo se imejte in počivajte.
|