|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
17.9.2012 14:05:39   
Anonimen
Hej user posted image

Evo, 1. UZ za manouser posted image srček bije, user posted image ustreza tednom nosečnosti, naj bi bil celo malo večji user posted image tako da sem nekje v 9. tednu in ostajam pri aprilčicah.
Ampak to ne pomeni, da vas ne pridem še kdaj kaj pokukat user posted image

Lepo user posted image vam želim!

Anonimna user posted image

(odgovor članu zvezdicax)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
17.9.2012 14:12:57   
mala lizika
hvala lepa zvezdicax ;)) anonimna, tebi pa srečno naprej, čeprav si nas malo prehitela ;)

Neposredna povezava do sporočila: 227
17.9.2012 14:26:04   
Drimi
O, mala lizika in anonimna, ČESTITKE. super!
tudi ostale upam,da ste super in fino in da vas je tale sonček kej razveselil.
jst sem bolj... no ja... preveč dela v službi, zobozdravnik popoldne,pa še nekaj me spodaj špika in ni preveč prijetno.
upam,da bo jutri boljše. user posted image Lp,

(odgovor članu mala lizika)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.9.2012 19:01:16   
Anonimen
evo, tudi jaz s prvega pregleda user posted image . Noseča 7t4d, srček bije, velikost ustreza, tako da sem v user posted image .
Napisala mi je še potrdilo za os. zdravnico, da mi napiše bolniško, dobila sem dve slikici, naslednji pregled je pa 2.10 user posted image

čestitke vsem za opravljen prvi pregled in user posted image !!

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
17.9.2012 19:26:14   
Natalija28
Nič ne bo s tem, da bi se vam pridružila... Test je bil negativen. Lp

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.9.2012 19:30:23   
Anonimen
Sem imela če cel post enkrat napisan, pa je nekaj jezi user posted image .
V glavnem, da povzamem, čestitke vsem za uspešne preglede in user posted image . Jaz sem tudi danes šla na pregled, G je ugotovil nosečnost v maternici, veliksti nekje za cca 5 tednov, čeprav bi po mojih izračunih morala že bit za 6 tednov. Ni se videlo nič druga kot en mali fižolček, ampak tako se pri 5 tednih vidi (se spomnim od prvič). Upam, da se bo naslednji petek, ko imam ponovno pregled videlo že kaj več, tudi user posted image . Drugače pa nisem danes nič krvavela user posted image .

Sma pa bila z mojim malčkom v termah in sma fuuulll uživala, zdaj pa samo še pod tuš in potem boma verjetno kar skupaj zaspala, še preden pride moj iz službe. Ja voda dela svojeuser posted image .

Lepo se imejte, vas jutri kaj preberem.

LP, anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
17.9.2012 20:24:08   
Anonimen
Dober večer...

Takole je... Vas že ves čas berem, danes se pofočkam, da sem z vami, pol vas pa spet do NS berem. Dones sem videla svojega fižolčka in njegov utrip user posted image , kar je po ss zelo lep občutek. Sem nekje v 7 tednu, kaže malo večjega fižolčka, bomo vidli na ns. Doma imam že enega cukra, tak da je tkole nekak z mano zaenkrat: 3 user posted image , 1 user posted image , pdp po mojih izračunih 9.5., naslednji pregled 15.10., pa še na NS se moram naročit. Kaj še? Aja, bruhat sem začela še predno sem test naredila, tko da wiiiuuu user posted image , nič fajn... Jem po grizih, sem čist neenergična, kar me precej moti, ampak upajmo, da bo šlo na bolje.

Tolk od mene... Vse lepo pozdravljam, držim pestke za vse, ki ste še negotove in upam, da smo do konca skupi.

Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 232
18.9.2012 8:50:51   
tacamuca
Pozdravljene!

Najprej čestitke vsem nosečkam. Posebej tistim, ki ste se trudile zelo zelo dolgo. Tudi jaz sem včeraj zagledala dve črtici. PDP po mojem izračunu naj bi bil 24. maj. Počutje pa podobno kot v prvi nosečnosti: utrujenost, zaspanost, neverjetna pozabljivost, rahla slabost. Sem bla že pred testom skor zihr, da je to to. Pač takšni so čari nosečnosti.user posted image user posted image Na pregled se še nisem naročila. Pokličem konec tedna. Doma imam 3-letno punčko, ki si močno želi družbe. Aja, stara sem 32 let.
Lepo bodte, močno upam, da bomo maja skupaj striskale pesti za vsako posebej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
18.9.2012 10:53:39   
innchy
Pozdravljene,

tudi jaz se vam pridružujem :). Terst pokazal + :)). po mojih izračunih imam pdp 22.5.2013, stara sem 27 let, doma pa imam januarko 2012. Sicer nosečnost ni bila načrtovana,je pa zaželjena :). Ker sem pri 1 porodu imela cr, bo tudi zdaj cr. Ker sem 21.9 naročena na kontrolo brisa,mi bo pogledala še ali je nosečnost v maternici, za prvi pravi pregled pa se bomo še zmenili. Toliko za zdaj,ker je mala že budna ;)

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 234
18.9.2012 11:22:50   
*cinca*marinca*
Ojla punce!

Da vas spet malo pozdravimuser posted image ! Kako ste! Čestitke vsem za 1. pregled in user posted image . Res je fajn slišat, da je vse OK. Jest tud komej čakam na 1. pregled pa se mi zdi da je do 02.10. še ceeela večnost. Zadnej čase sem se sicer bolj k pa s tem, da sm noseča ukvarjala z groznimi bolečinami po puljenju zoba. Alejuja za dežurne zobozdravnikeuser posted image . Včeri sem bla spet pri svojmu in zdej celo lahko uporabljam glavo spet za mislt in svet spet vidim v barvahuser posted image .
Drugače pa mi je full čudno, ker zadnje čase sploh nimam občutka, da sem noseča. Mogoče mi je sm pa tja malo (res malo) slabo in nimam ne vem kakšnega teka, drugače pa nič. A ima še katera tak občutekuser posted image ???

Lep pozdrav in držim pesti za vse, ki nas še čaka 1. pregled!

*cinca*marinca*

(odgovor članu innchy)
Neposredna povezava do sporočila: 235
18.9.2012 11:47:26   
anit6
Pozdravljene nosečke......naj se vam pridružim še jaz....tudi mi bomo zibali nekje med 6.5 in 12.5.2013. Od kar sem imela občutek da nama je le ratalo, po dobrem letu je v naši hiši samo vesela......Je pa zelo težko držat to veselo novico zase, jaz bi kr naglas zakričala user posted image user posted image Imam pa eno vprašanje ali jeste folno kislino? In katere tabletke?

Pozdravček user posted image

(odgovor članu *cinca*marinca*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
18.9.2012 12:32:27   
Drimi
O, dobrodošle vse nove majčice user posted image ,
sem pa malo zgubila pregled, koliko nas je in katera je katera.. bi mogle najbrž malo posodobit seznam.... aja, ali pa če ste pripravljene, Lorna4 je skupino na FB naredila, zaenkrat je sicer bolj redko "poseljena", ampak upam,da se malo napolni.
Natalija28, žal mi je za -, točno vem, kako je, ko čakaš pa čakaš, pa neče. Sigurno bo nasl. mesec, držim pesti.
Anonimna čestitke za pregled!
Aja, pa jst sm bila tudi pri zobozdravniku včeraj. user posted image
Uživajte!

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.9.2012 12:54:34   
mala lizika
OOOOO, kaj nas že je, bo res treba posodobit seznam ;) čestitke vsem novim in da bo vse potekalo kot v sanjah!!!
jaz sem pa danes dala še kri & vodo in je vse super. Sem tako vesela. Zdaj pa veselo čakam nuhalno in močno upam, da bo vse vredu. anit6 glede folne je baje najboljše elevit, ker ima še vitamine, je pa enkrat dražja od tifola. Jaz sem mislila skoz, da imam zaradi elevita jutranjo drisko, sem probala tifol in je bilo isto, tako da, sedaj nazaj jem elevit. Bom ga pa ker celo nosečnost verjetno jemala, mi je tako priporočal tudi ginekolog.
FB skupini se jaz pridružim po nuhalni ;) To je potem res zasebno in samo članice lahko vidimo?? Ali kako je s tem?
Lep dan še naprej vsem srečkam nosečkam ;)

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 238
18.9.2012 13:09:53   
anit6
Hvala mala lizika za odgovor user posted image

Tudi sama jemljem Elevit, in sem pravkar naročila družinsko pakirnaje 100 tabletk. Bom pa tudi jemala Evelit do konca nosečnosti in med dojenjem, ker mi je tako predlagala ginekologinja.

Glede FB skupine pa tudi mene zanima ali je to zasebno,...itd?????

Neposredna povezava do sporočila: 239
18.9.2012 13:10:39   
ROXY_
Ojla, čvekice..
čestitke za tako lepe novičke od vseh, za uspešne preglede in vse srčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..imam polne roke dela zadnje dni in komaj uspem do računalnika....
počutje:slabo, slabo, slabouser posted image user posted image user posted image in čisto brez energije sem...tudi jesti mi nič ne paše.še najbolj sadje in testenine-take prazne, samo kuhane, brez omakuser posted image user posted image ..poskušam biti popoldneve kar se da zunaj, na sončku, z malim škratom...to mi pomaga, recimo da malouser posted image ..zdej pa šibam-uživajte punce..se beremo in tipkamouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
18.9.2012 19:46:56   
Lorna4
hej majčice user posted image

sem vas prebrala, jutri pa popravim podatke na seznamčku in dodam nove nosečke. danes nimam volje, sem utrujena, ravnokar sem prišla z roditeljskega sestanka za vrtec, dopoldne sem delala, tamala je še vedno bolna, tako da imamo kar pestro. Še jutri delam, potem sem pa do nedelje frej, tko da bo bolj umirjeno vse skupaj.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 241
18.9.2012 19:52:25   
Dejčka912
Dejčka912, , 1-vičuser posted image , 0user posted image , 26.9.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 242
19.9.2012 8:58:38   
babyboooom
še jaz, še jaz user posted image
25.5., babybooom, 33, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana, 18.09.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 243
19.9.2012 11:26:26   
lana83
Pozdravljene,

sem vas le na hitro prebrala ker me nekaj zelo skrbi. Sem sicer ok, brez znakov. Amapak danes sem imela rjav izcedek ko sem šla na wc in me je groza. Moja G dela šele v petek :(

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.9.2012 11:28:16   
Anonimen
Živjo,

tudi jaz sem nova. Po mojih izračunih, naj bi imela rok nekje 25.5.2013. Sicer sem pa še čisto na začetku. Jutri se mi začne komaj 6. teden. Pregled pa imam šele 25.10.! Takrat bom že v 11. tednu! Je to normalno? Skrbi me, kaj pa če bi imela slučajno izvenmaternično nosečnost? Kako bi vedela, da jo imam, preden bi bilo prepozno?
Nisem ravno v rizični skupini, samo vseeno...
Malo mi je tudi čudno, ker prsa niso več tako boleča, kot so bila. Je kaj narobe s tem?
Joj, kar skrbi me,saj sem imela lani zadržani splav in do pregleda je še tako daleč...user posted image

Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu babyboooom)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
19.9.2012 13:00:29   
športnica
še jaz še jaz user posted image

22.5., športnica, 34, 2 zarodka iz IVF, prva nosečnost, prvi UZ 4.10., LJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 246
19.9.2012 13:12:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lana83

Pozdravljene,

sem vas le na hitro prebrala ker me nekaj zelo skrbi. Sem sicer ok, brez znakov. Amapak danes sem imela rjav izcedek ko sem šla na wc in me je groza. Moja G dela šele v petek :(

Lana83, če te preveč skrbi ima tvoja G gotovo kako zamenjavo, drugače pa pokliči na urgenco. Če bi pa bila slučajno krvavitev pa takoj na urgenco, sploh ne rabiš klicat. Imaš kakšne bolečine, krče, karkoli? Če imaš doma Buscopan (proti krčem) ali Dabroston (za ohranjanje zadebeljene maternice - tako nekako) potem jih lahko po mojem vzameš, škoditi ti ne more.
Poskusi ostati mirna in veliko počivaj ter pij tekočino. Držim pesti da bo vse uredu in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drži se!user posted image

(odgovor članu lana83)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
19.9.2012 13:16:25   
Drimi
Pozdravljene punce, vedno več vas je, ne morem verjet...
ja, se strinjam, Lana83, počivat, sej izcedek še ne pomeni nujno, da bo tudi krvavitev. držim pesti zate.
anonimna user posted image ne preveč skrbet za izvenm nosečnost, sej se res redko zgodi. pa še velika verjetnost je, da bi krvavela.
drugače pa punce,upam, da ste fino... se pišemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
19.9.2012 16:19:23   
Lorna4

user posted image

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol user posted image

1.5
ROXY_, , 2 user posted image , 1 user posted image , 14.9,
anonimna user posted image , ,3 user posted image , 2 user posted image , 17.9,
chatarinchy, user posted image , user posted image
7.5
coeur, 33, 2user posted image , 1user posted image , 28.9.

15.5

17.5
rdeča pesa, 28, 2user posted image , 1user posted image , 4.10.
19.5

22.5
innchy, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
športnica, 34, 1user posted image , 0user posted image , 4.10., LJ

SKUPAJ NAS JE: 29

Nosečke z dvojčki:

PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 249
19.9.2012 16:25:25   
Lorna4
Evo, seznamček posodobljen, ni pa navedenih tistih, ki še nimajo točnega PDP, oziroma ga niste navedle, ker pač ne vem kam naj vas uvrstim user posted image

če je kak podatek napačen, oziroma pomanjkljiv, me opomnite, da popravim.

No jaz sem zaključla s šihtom do ponedeljka user posted image se bova z malo doma crkljali, ker še vedno ni čist ok, da bi šla lahko v vrtec...sem pa danes malo zapravljala, sem ji mogla še nekaj jesenske garderobe kupit, c&a trgovine imajo -20%, če katera kaj rabi, imajo tudi nosečniška oblačilca user posted image

mene slabosti nič več ne matrajo, imam pa še vedno grozno boleče prsi, sem si kupila za ponoči en elastičen top, da si ga oblečem, da mi vsaj mal stisne vse skup, drugač je joj user posted image
sem si mogla pa kupit že večji modrček ker so se mi res že neverjetno povečale, in prvič je bilo isto user posted image no ja, vsaj enkrat imam kaj pokazat, ker drugače res nimam velikih
user posted image

čestitke vsem, ki ste že imele preglede in pa potrpljenje vsem nam, ki še čakamo user posted image

Pika41, je že kaj novic?? Javi se in sporoči user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?