Anonimen
|
Evo mene, se še vam malo javim. No, danes sem se vrnila s službenega potovanja in me je doma z veliiiikiiiiiimmmmm objemom pričakal moj sinček. Potem je rekel: "Mami, povej da ne bo šla več tako dolgo v službo. Jaz te pogrešam doma." Se skoraj začela. Drugače pa sem danes zjutraj spet malo krvavela, malo me je strah, ker se mi zdi da tudi nobenih znakov, razen bolečih prsi nimam več. No, ko sem prišla domov sem takoj vzela Utrogestan in opravila še en test (imam še 2 na zalogi ). Sicer se je druga črtica videla, ampak slabo. Upam, da ni kaj narobe in je hormon padel in je zaradi tega slaba druga črtica. No jutri zjutraj naredim še en test in bom videla, ali je črtica kaj močnejša ali slabša. No, ali je to sploh možno kontrolirat po tem, kako močna je druga črta? Ve katera to? Ta vikend bo hitro minil, ker gremo jutri na en piknik, v nedeljo počivamo in v ponedeljek grem kar k mojemu G, povem da sem noseča in da krvavim in naj me pregleda. To vem da me bo. Upam na najboljše, ker sem se sedaj že tako navadila na to misel, da je v meni mala pikica, da bi bila izguba precej boleča. Drimi, čestitam za pregled in da je vse OK. Sem vesela zate. No, jaz sem tidi za FB skupimo, ampak bom še malo počakala, da vidim da je vse OK in se vam kasneje tam pridružim. Glede NS - jaz jo bom šla delat in sem jo tudi v prvi nosečnosti. Zato, da vidim malo pikico in da vidim, da je vse OK z njo. Na Ptuju jo dela dr. Lukman, kateri se zelo zavzame in ti stvari razloži, čeprav včasih tako tiho govori, da ga moraš še enkrat vprašat, kaj je rekel. Imam pa jaz še od prvega vse 3D slike od NS in je prav lepo pogledat slike in posnetke, kako se premika in pije plodovnico .
|