|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
14.9.2012 17:16:12   
Drimi
Evo mene, ne morem verjet. je, tam kot mora biti, ena vrečka in vidi se <3. HAPPY!!!
za naslednji pregled sem se zmenla pa za 24. 9., ker grem potem nasl. dan v ZDA za en mesec, to je kao tako bolj pozno poročno potovanje, pa je bilo itak planirano že prej, preden je <3 ratal. upam, da ne bo kakšnih zapetov, G je rekla, da ne bi smelo biti oz. da ni nič drugače kot će sem doma.
punce, upam, da ste fino in da se veselite vikenda. Jst sem se čisto zasvojila z Doc Martinom, zdej 1-4 sezone gledam in kar ne morem nehat. user posted image
užiajte!

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 201
14.9.2012 20:56:55   
rdeča pesa
Lorna4: glede nuhalne razmišljam tako: tudi če je z otrokom kaj narobe, ne bom šla delat splava. Pozdraviti ga itak ne morjo in glede na to, da je nuhalna bolj ugibanje, se meni zdi škoda, da bi me prestrašili z nečem kot je npr. 1:25. Šla bi edino zato, da mi bi bolj natančno določili pdp in da bi imela še eno priložnost videti pikico.
Katera ve, koliko to stane? In v katerem tednu se jo opravi?

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 202
14.9.2012 21:00:31   
Lorna4
Drimi čestitke za pregled user posted image user posted image samo da je vse ok user posted image
in pa super za ZDA, jaz bi šla tuuud user posted image

rdeča pesa, mislim da se jo izvaja nekje okrog 12 tedna ponavadi in stane cca 60 €, ne vem pa če se cene kaj bistveno razlikujejo.
Pa vsa čast za pogum za tako odločitev, tega ne premorejo vse mamice user posted image

midva bova šla, da se prepričamo, da je vse ok, predvsem pa zato, da vidimo malo bebo user posted image user posted image

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 203
14.9.2012 21:36:14   
Anonimen
Evo mene, se še vam malo javim. No, danes sem se vrnila s službenega potovanja in me je doma z veliiiikiiiiiimmmmm objemom pričakal moj sinček. Potem je rekel: "Mami, povej da ne bo šla več tako dolgo v službo. Jaz te pogrešam doma." Se skoraj user posted image  začela. 
Drugače pa sem danes zjutraj spet malo krvavela, malo me je strah, ker se mi zdi da tudi nobenih znakov, razen bolečih prsi nimam več. No, ko sem prišla domov sem takoj vzela Utrogestan in opravila še en test (imam še 2 na zalogi user posted image ). Sicer se je druga črtica videla, ampak slabo. Upam, da ni kaj narobe in je hormon padel in je zaradi tega slaba druga črtica. No jutri zjutraj naredim še en test in bom videla, ali je črtica kaj močnejša ali slabša. No, ali je to sploh možno kontrolirat po tem, kako močna je druga črta? Ve katera to?

Ta vikend bo hitro minil, ker gremo jutri na en piknik, v nedeljo počivamo in v ponedeljek grem kar k mojemu G, povem da sem noseča in da krvavim in naj me pregleda. To vem da me bo. Upam na najboljše, ker sem se sedaj že tako navadila na to misel, da je v meni mala pikica, da bi bila izguba precej boleča.

Drimi, čestitam za pregled in da je vse OK. Sem vesela zate.

No, jaz sem tidi za FB skupimo, ampak bom še malo počakala, da vidim da je vse OK in se vam kasneje tam pridružim.

Glede NS - jaz jo bom šla delat in sem jo tudi v prvi nosečnosti. Zato, da vidim malo pikico in da vidim, da je vse OK z njo. Na Ptuju jo dela dr. Lukman, kateri se zelo zavzame in ti stvari razloži, čeprav včasih tako tiho govori, da ga moraš še enkrat vprašat, kaj je rekel. Imam pa jaz še od prvega vse 3D slike od NS in je prav lepo pogledat slike in posnetke, kako se premika in pije plodovnico user posted image .

(odgovor članu Lorna4)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
14.9.2012 21:39:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Evo mene, se še vam malo javim. No, danes sem se vrnila s službenega potovanja in me je doma z veliiiikiiiiiimmmmm objemom pričakal moj sinček. Potem je rekel: "Mami, povej da ne bo šla več tako dolgo v službo. Jaz te pogrešam doma." Se skoraj user posted image  začela. 
Drugače pa sem danes zjutraj spet malo krvavela, malo me je strah, ker se mi zdi da tudi nobenih znakov, razen bolečih prsi nimam več. No, ko sem prišla domov sem takoj vzela Utrogestan in opravila še en test (imam še 2 na zalogi user posted image ). Sicer se je druga črtica videla, ampak slabo. Upam, da ni kaj narobe in je hormon padel in je zaradi tega slaba druga črtica. No jutri zjutraj naredim še en test in bom videla, ali je črtica kaj močnejša ali slabša. No, ali je to sploh možno kontrolirat po tem, kako močna je druga črta? Ve katera to?

Ta vikend bo hitro minil, ker gremo jutri na en piknik, v nedeljo počivamo in v ponedeljek grem kar k mojemu G, povem da sem noseča in da krvavim in naj me pregleda. To vem da me bo. Upam na najboljše, ker sem se sedaj že tako navadila na to misel, da je v meni mala pikica, da bi bila izguba precej boleča.

Drimi, čestitam za pregled in da je vse OK. Sem vesela zate.

No, jaz sem tidi za FB skupimo, ampak bom še malo počakala, da vidim da je vse OK in se vam kasneje tam pridružim.

Glede NS - jaz jo bom šla delat in sem jo tudi v prvi nosečnosti. Zato, da vidim malo pikico in da vidim, da je vse OK z njo. Na Ptuju jo dela dr. Lukman, kateri se zelo zavzame in ti stvari razloži, čeprav včasih tako tiho govori, da ga moraš še enkrat vprašat, kaj je rekel. Imam pa jaz še od prvega vse 3D slike od NS in je prav lepo pogledat slike in posnetke, kako se premika in pije plodovnico user posted image .

anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
15.9.2012 0:43:27   
veveve
Sem Majčica 2012 tako da imamtrenutno že štirimesečnico poleg že triletnice in bi želela le iskreno čestitat vse bodočim majčicam in vam zaželeti lepo in mirno nosečnost!Pa pripravite se na zeeeeelooo vztrajne bikce :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
15.9.2012 9:31:35   
zvezdicax
Jutro....dobrodošle vse nove user posted image
Jst imam pa že vsak dan slabosti, dopoldne in pol proti večeru, zaenkrat brez bruhanja.
Prvič sm šla k nuhalni k dr. Strahovi, pa sem bila malo razočarana, ker sm bla notr z mojim samo ene 5 min, tako na hitro se naju je rešla. Zdej v drugo ne bom komplicirala, pa bom kar tukaj v Postojno šla. A ve katera keri ginekolog to dela tle?

Pa čestitke tistim, ki ste že imele prvi pregleduser posted image

(odgovor članu veveve)
Neposredna povezava do sporočila: 207
15.9.2012 9:35:15   
Lorna4
Punce, fb skupina je ustvarjena MAJČICE 2013, skupina je skrita, tko da je ostali ne vidijo, vidijo jo samo tisti ki so člani, tko da tiste ki bi se rade pridružile mi na zs pošljite ime in priimek, da vas najprej dodam kot prijateljice, šele na to vas lahko priključim k skupini, ko vi to prijateljstvo potrdite. Je pa res fino, ker noben zunanji ne more spremljati, ker je skupina zaprta in skrita.

drugače pa sem danes zgodnja, tamala vstala že ob 6h, včeraj mi je malo kuhala, ampak je danes že mal bolj, sva sami, mojega čez vikend ni, in me je tamala čist okupirala, skos tičiva v sobi in se igrava vse možno. Kasneje greva malo na luft, komaj čakam, ker sem bila že včeraj cel dan notri, in mi tale zrak čisto nič ne ustreza.
kavico sem že popila(mimogrede, a ste jo vi nehale pit?), jaz sem se samo omejila na eno na dan user posted image

Ne vem pa kaj naj kuham, ker mi spet nič ne paše jest user posted image

(odgovor članu veveve)
Neposredna povezava do sporočila: 208
15.9.2012 9:54:29   
Pika41
Pozdravljene.

Imam slabo novico. V sredo sem zakrvavela in bla na urgenci. Noseča cca 5 tednov. Vidi se 3 mm velika gestacijska vrečka, odboja ploda še ni. HCG 1170. Naročena spet v ponedeljek, ko naj bi vrečka zrasla in naj bi se videl še plod. Diagnoza: Grozeči splav.

user posted image

Vse je možno, da je vse ok ali da je vse narobe.

Držim pesti za vse.

Pika

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 209
15.9.2012 10:40:01   
Pika41
Pozdravljene.

Imam slabo novico. V sredo sem zakrvavela in bla na urgenci. Noseča cca 5 tednov. Vidi se 3 mm velika gestacijska vrečka, odboja ploda še ni. HCG 1170. Naročena spet v ponedeljek, ko naj bi vrečka zrasla in naj bi se videl še plod. Diagnoza: Grozeči splav.

user posted image

Vse je možno, da je vse ok ali da je vse narobe.

Držim pesti za vse.

Pika

(odgovor članu Pika41)
Neposredna povezava do sporočila: 210
15.9.2012 11:09:20   
ROXY_
pika41 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image močno držim pesti, da bo s pikico vse uredu...drži se, počivaj in pozitvine misli...user posted image user posted image  
anonimna
user posted image tudi zate upam, da se krvavitev ustavi!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
drimi čestitke za srček in da je vse ok, kr v ZDA šibaš frajerkauser posted image ...fovš user posted image user posted image
lorna4 mi2 s tamalim sva povečini skoz sama, ima moj pač tako naravo dela, da smo čez teden res bolj malo skupaj, je pa vikend toliko bolj SAMO NAŠ!!!!Upam,  da je hčerkica boljše in boste lahko šle malo ven...glede kave- sem jo omejila na 1 skodelico-na dan, čeprav sem drugače strastna kofetarcauser posted image
nasploh so moje slabosti razvlečene zdej čez cel danuser posted image , še najbolj mi paše bit na svežem zraku..tako sva z škratom že bila na daljšem sprehodu-se je pokazal tak lepi sonček user posted image user posted image ..zdej pa skuham kosilo, na hitrco še malo pospravim in popoldne spet nekam na sončekuser posted image ..izkoristite tudi ostale tale vikend, kar se najbolj da...
aja, na FB mene sploh ni user posted image , tako, da vas bom spremljala kar tukaj..
l

(odgovor članu Pika41)
Neposredna povezava do sporočila: 211
15.9.2012 11:09:52   
Anonimen
Punce živjo,

pozdravljene vse nove. Jaz še vedno ostajam anonimna, do prvega pregleda 4.10.
Pika41, držim pesti zate. Drži se!

Vas spremljam dnevno. Po splavu lanskega decembra, po operaciji miomov letos, se seveda veselim nosečnosti, čeprav sem v strahu vsak dan. Loteva se me tesnoba. Skušam sicer biti čimbolj pozitivna.
skupino na fb pozdravljam, ampak bom vaša (upam) po 4.10.

Držite se in lep vikend.
anonimna user posted image

(odgovor članu Pika41)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
15.9.2012 12:21:01   
Lorna4
Pika 41 in anonimna user posted image stiskam pesti, da bo s pikicam vse ok user posted image user posted image

ja tamala je že boljš, tko da greva potem sigurno mal na zrak, pa na en sprehod, se mi bo pasal mal zmigat.

včeraj sta mi tast in tašča prinesla že prvo darilo za user posted image user posted image user posted image se skor bolj veselita, kot jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
15.9.2012 12:39:31   
zvezdicax
Lorna4, zelo fajn za skupino fb, ampak zaenkrat bom tukaj ostala, po naslednjem pregledu 2.10. se pa pridružim.

Pika41, brez skrbi, je tud prezgodaj, da bi se plodek plodek vidu,tako da kar optimistično. Lani sem imela tud jst podobno kot ti pa pol je bil viden plodek in srček user posted image user posted image user posted image

Danes tako lepo sije sončke, sam jst pa sm kot cunja, slabo mi je, sam spala bi...

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 214
15.9.2012 13:02:39   
Anonimen
zvezdicax, jst sem na istem kot ti... tud sonček ne pomaga...
lp anonimna user posted image

(odgovor članu zvezdicax)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
15.9.2012 16:57:14   
lana83
Dobrodošle vse nove Majčice user posted image Upam, da bomo vse skupaj do maja 2013user posted image

Evo mi smo v toplicah...jaz itka paničarim ali sploh lahko grem v tako toplo vodo...sem malo prebrala po netu, tako da v termalne in une ful tople nisem šla, in seveda v zmerni meji. Upam, da je bebika ok user posted image Ali katera ve kako je z vsem tem cirkusom pri kopanju v bazenih??
Vi kako ste? Jaz z bolečimi (občasno) dojkami, drugega ni. saj vem da je še zgodaj in da se verjetno prezgodaj hvalim, ampak me itak skrbiuser posted image

Lep vikend!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.9.2012 8:56:56   
Drimi
Ojla punce,
predvsem pika41 in anonimna, mislim na vaju, zares. sicer pa se strinjam,da je 5t6d na meji za srček, tako da ne obupat! sigurno bo ok, samo počivat. moja sodelavka je imela tudi eno takšno podobno, je preležala 1 mesec, zdej ma pa user posted image .
kava kar se mene tiče 1/2 na dan, pa ssem bila tudi kofetarca prej. pa nič cigaret, kar je tudi bojl user posted image .
drugače me pa včasih ful boli tam v smeri maternice,spodaj v trebuhu. a ma še katera kaj pdobnega?
uživajte še naprej v vikendu, ap se pridno igrajte s svojimi malčki in malčicami, sm vam kar malo fovš. Meni samo pes in maček ostaneta, poleg moža. user posted image
si pišemo, lp, user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.9.2012 9:15:52   
Natalija28
Zdravo Majčice,

želela bi samo Anonimni, ki sprašuje glede jakosti črtice - če se vidi + pomeni, da si noseča - ne glede na jakosr črtic. Važno je da se vidijo. user posted image
lana83 - glede kopanja v toplicah - res je, da jih ne priporočajo najbolj, vendar jaz sem v prvi nosečnosti velikokrat hodila na bazen in ni bilo nič narobe. Sem pa uporabljala Vitagyn gel.

Veselo nosečnost še ostalim puncam. Z malo sreče se vam čez kak dan pridružim. user posted image  Bomo videli. 

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.9.2012 11:39:22   
Anonimen
Hojla user posted image

da se vam spet malo oglasim... imam cel kup dela, opravkov, skrbi, itd, da komaj kaj časa ostane še za rač.
Jutri imam KONČNO 1. pregled user posted image in bom potem videla ali spadam v maj ali še v april user posted image res ga že komaj čakam, upam da bo vse kot mora bit user posted image
Drugače sem zaenkrat ok, če izuzamem slabosti user posted image kar vztrajajo in vztrajajo po cele dneve user posted image no ja, tudi to enkrat mineuser posted image čeprav je kakšen dan res težko.

Zdaj me čaka kuha nedeljskega kosila do konca, kar mi diši v user posted image je pražen krompir user posted image in ga res že komi čakam user posted image ga bom nardila cel pisker, na koncu mi bo pa itak tako slabo da joj... user posted image

Se beremo, lepo bodite, lepo nedeljo!

Anonimna user posted image

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
16.9.2012 18:04:49   
Anonimen
Pozdravljene, evo mene, pozitiven test. Za prvi pregled se še nisem dogovorila. To bo moja druga nosečnost. Med prvo sem zadnje mesece v bazenu plavala najmanj 3x na teden, čisto do konca. Srečno vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
16.9.2012 18:08:10   
Lorna4
Hej! Čvekice kje ste, na tak turoben dan, pri nas ni bilo skoraj nič sončka user posted image večinoma oblačno, sem pa do 3h itak delala, tko da mi je blo bl kt ne vseeno user posted image

tamala ni nič boljš, kvečem slabš, tko da smo dali dons že ventolin, ker diha dvesto na uro in hrope..upam da se kmalu izboljša, sem pa za jutri naročila tasta in taščo, da greva midva z mojim lahko normalno v službo. je pa tamala ok, normalno razigrana, drugače bi itak jaz ostala doma...
upam da ne naleze še mene kaj, sem tudi že nekaj šmrkava user posted image

sem bila pri mojih doma na kosilu, odlično, tudi meni neverjetno diši pražen krompirčekuser posted image da od tega ne govorim, kako je pasalo ko ni bilo treba kuhati..

zdaj sva pa že v pričakovanju user posted image da pride domov in da se na večer še malo pocrkljamo, potem je pa tko nov delovni teden, kako letijo dnevi mimo, včasih se res tko mal vidimo, mi je kar hudo, sam smo pa lahko veseli da imamo službe user posted image

še dva tedna do pregleda....komaj komaj čakam user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj ostale, kako se počutite, kaj počenjate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.9.2012 11:58:23   
Anonimen
no, pa mi končno spet dela RR... nekaj mi je nagajalo in sploh nisem mogla pisati...
jaz sem ta vikend šla zraven mojega k njemu domov, pa mi je prav pasalo, čeprav sem se malo nahladila.. ampak zdaj sem uredu (trkam na lesuser posted image ).
če bo imela moja ginekologinja danes kaj fraj bom šla danes k njej, da lahko grem jutri k moji os. zdravnici (imam jo na štajerskem, ker še nisem iskala druge v Ljubljani - pa jo bo treba čimprej) pa da dobim potrdilo za bolniško user posted image .
Drugače sem pa še kar uredu, slabosti so dosti boljše, zjutraj ne bruham več, hvalabogu, ampak če ne jem dovolj pogosto se čudno počutim in mi je kar malo slabo.
je bilo pa v petek tak hecno ko sma z mojim jedla kosilo.. V spodnjem delu sem čutila neke vrste metuljčke, ki so se čutili tudi če si dal roko gor... pa še zdaj se včasih to pojavi... se mi zdi tak posrečeno, čeprav vem da še ni možno da bi čutila kake premike ali karkoli.

Kako ste ve kaj preživele vikend?

anonimna user posted image

(odgovor članu Lorna4)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
17.9.2012 13:51:37   
mala lizika
Halo punce user posted image evo, vikend je res za nami, zame sicer delaven, trgatve... sem ker v gibanju. No danes sem pa ravno od prvega pregleda user posted image , noseča 7 tednov, 1 dan, velikost je 8,57 mm in srček se je tako lepo slišal user posted image res lep občutek. Dobila sem dve slikci, komaj čakam, da ju zvčer pokažem mojem. Jutri moram še nazaj, da dam kri in vodo. Na naslednji pregled sem pa naročena šele 22.10. in moram še prej na nuhalno. Še sestri ni blo nič jasno zakaj tako pozno. Tako, da računam, da moram na NS tisti teden od 15. do 19. okt, bo ravno 11 teden.
Pri meni slabosti recimo da ni, le občasno malo brez bruhanja. Tudi driska se je zaključila, razen danes me je zjutri malo zvilo, ker sem bla tak živčna pred pregledom, da joj user posted image . Pa drugače sploh nisem user posted image Upam, da bo vse ok in da 6. maja dobiva zdravo bebico user posted image Kako ste pa ve kaj? Ena ima tudi danes pregled, kajne??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
17.9.2012 13:54:52   
zvezdicax
Ojla, kako ste kaj?
Jst sm uredi, sam slabosti so prisotne in utrujenost. Danes imam celo več volje kot za vikend.

Anonimnauser posted image , žal to niso še gibi, jst sm prvič začutila okoli 18. tedna in pri prvorodkah je tam okoli med 18.-20. tednov, drugorodke čutijo pa tud do 2 tedma prej. Tako da to kar čutiš ti je prebava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
17.9.2012 13:58:14   
zvezdicax
Mala lizika, čestitam za prvi pregled, prav lepo je slišat. user posted image

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?