|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
26.9.2012 9:49:24   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr
želim ti veliko uspeha pri izgubljanju kg, verjamem da ti bo uspelo! jst sem v dveh mescih in pol zgubila slabih 10kg. držim pesti še zate user posted image

RECEPT, please!!!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.9.2012 10:35:56   
ROXY_
punce držim pesti za vse ki še niste nalulale user posted image user posted image
sploh zate niinii...navijam, navijam, navijam user posted image
radenska črtica je črtica četudi zelooo tanka user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.9.2012 10:49:31   
curly
Jaz bi pa priporočala, da jutri ponoviš test z jutranjim ali nočnim urinom in če bo črtica močnejša se lahko veseliš!
Meni je namreč že pokazalo črtico pa je naslednje jutro potem ni bilo več... user posted image
Stiskam pesti, da bo pri tebi ostala!!!

< Sporočilo je popravil curly -- 26.9.2012 10:50:02 >

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.9.2012 10:51:28   
Anonimen
Radenska_, držim pesti, da rata črtica še bolj močna, da ne bo dvomov user posted image .

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
26.9.2012 10:56:17   
niinii
Moje user posted image tudi danes še ni. Joški še vedno občasno bolijo, čeprav večkrat kot včeraj. Občasno me zgaga peče. Zdej res ne vem no, al me sam hormoni hecajo al bo kej. Sam pred petkom ne bom lulala, da nau prevelikega razočaranja.

Roxy_ hvala :)

Radenska_ tudi jaz navijam, da je to to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
26.9.2012 11:02:07   
oreh
user posted image user posted image Curly, lepo, lepo, da obe imava tak fajn cilj, a ne? Jaz imam na vratih hladilnika napopan citat iz Dela: ne natepavaj kruha zraven vsega, žri manj in športaj 3x na teden.
Pa to je tut čist res.

Radenska sem istega mnenja kot curly, mogoče je in bo močnejša. se mi je pa že 100x pojavila taka črtica, tudi pri ponovitvenem testu, pa nič. sej smo vse 3 PCO-jevke, a ne? mogoče ima tudi to kej veze s temi črticami, da zazna test kak podoben hormon...user posted image . No, vseeno pa držim pesti, da se motimuser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 656
26.9.2012 11:06:28   
Radenska_
Oreh, jaz nimam PCO, nikoli nisem imela. Imam samo neredne cikluse, različno dolge pač. Na UZju je vedno par foliklčkov, eden pa recimo dominira.

Bom še ponovila in sporočim novice... ;)

Hvala. Se pa ne veselim preveč, dokler ne bo za ziher oziroma sploh ne verjamem.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 657
26.9.2012 11:29:01   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: oreh
user posted image user posted image Curly, lepo, lepo, da obe imava tak fajn cilj, a ne? Jaz imam na vratih hladilnika napopan citat iz Dela: ne natepavaj kruha zraven vsega, žri manj in športaj 3x na teden.

user posted image user posted image user posted image
That`s the spirit!!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 658
26.9.2012 11:57:59   
Martyna83
hej hej moje soborke,...po nekaj dnevih se tudi jaz javljam,..od moje zadnje user posted image je preteklo 32 dni,..zadnja dva meseca sem imela cikel dolg 30 dni,..prej pa vedno 25 tako da ne morem rect nic,...

Znaki? hja kaj pa vem ponavadi kadar user posted image dva tri dni preden mora prit user posted image se ze pozna ponavadi malo rdecega,..danes nicuser posted image ,... (.)(.) me bolijo skoraj tako kot pred vsako user posted image trebuh pa me ne boli skoraj nic,. me je pa takoj po ovulaciji zacelo spikat tam spodaj (prej me ni nikoliŽ) in me je spikalo cela dva tedna...to mi je ful cudno,..razen obcasnih rahlih krcev nic,..ponavadi pa me fuuuul zvija pred ,..tako da upamo upamo upamo aja in test nevem kdaj bom delala? mogoce v Soboto ce me prej ne preseneti user posted image

Za vse ki moramo se lulat user posted image drzim mocno mocno mocno pesti

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 659
26.9.2012 12:30:19   
Magična
Curly in Savanah user posted image user posted image user posted image .

Radenska držim pesti da je to to. Verjamem da se bo ta črtica spremenila v eno debelo črto user posted image .

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 660
26.9.2012 15:47:38   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: curly

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr
želim ti veliko uspeha pri izgubljanju kg, verjamem da ti bo uspelo! jst sem v dveh mescih in pol zgubila slabih 10kg. držim pesti še zate user posted image

RECEPT, please!!!

user posted image Ločevalna dieta user posted image že pred leti sem jo furala, pa sm zgubila 15 kg, pa jih uspešno vzdrževala - pač par kilc gor/dol, pol sm jih pa z letošnjo polletno nosečnostjo spet pridelala nekaj, ker so me mučle grozne slabosti in vse kar sem spravla po grlu so bli makaroni. za zajtrk, kosilo, malco, večerjo, posladek, solato, vsepovsod so bli makaroni. user posted image in itak sem jih dobila 7 takoj gor...
tko da zdej sm pa spet na tistih k sm bla, oz. še na -3 user posted image
pa itak, migat sem začela user posted image pa ne sam v pojstli user posted image user posted image morš si res dat v vsakdanji urnik še vsaj pou urce kakega sprehodeka. da ti vsaj mal pulz nabije. pa gre. user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 661
26.9.2012 15:54:20   
mojamura
Vsem nosečkam iskrene čestitke in lepih 9 mesecev....
vsem, ki vas pa je rdeča teta obiskala pa pošiljam virtualni objem user posted image ...ne obupat drage moje

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 662
26.9.2012 17:22:32   
ta*mala
Jaz imam spet vprašanje oz. me zanima, če katera kaj več v o čudnih stvarehuser posted image

Moja user posted image traja 4 dni, tudi tokrat je bilo tako, čeprav je bila sumljivo šibka (razen enega dneva ponoči je bilo tako, kot ponavadi normalno... Zdaj se mi pa že dva dni pojavlja en čuden izcedek tak rozast. A je treba kako paniko zganjat, je kaj narobe oz. kaj bi to bilo spet? Prosim za kak nasvet...

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 663
26.9.2012 17:45:49   
črtica1
ta* mala jaz bi šla na pregled. za to da te pomiri..ker tole se res nekam čudno vleče..user posted image user posted image za srečo pa pikepoke..user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 664
26.9.2012 18:24:05   
ta*mala
hvala ti... res je čudno vse skupi... sem pa tja se pojavi tud rahla bolečina kot prvi dan m... lahko bi bla O, sam je tud mal sumljivo kmalu... ah ja... vmovidl

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 665
26.9.2012 18:26:38   
Anonimen
Ginekolog ti bo po mojem rekel, da če je to samo v enem ciklusu, da ni treba panike zganjat. Tako vsaj ponavadi napiše dr. Pušenjak.

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
26.9.2012 19:10:49   
malamut
Ta*mala, jaz sem mela po abraziji tako user posted image kot si jo ti imela zdaj. Pa mi je G rekla, da se mi ni cela maternica ščistla, oz se je samo ena plast in je bla še odebeljena. Zato mi je dala primolut nor, pole k je pršla user posted image , je bla res konkretna, nazaj na UZ in je bila lepo oluščlo, normalna, kot bi mogla bit. Mogoče je to krivo, da se ni v celoti vse odluščlo, ne vem. Vsekakor bi pa šla na pregled, čene drugega, vsaj poklicala G in jo vprašala kako in kaj. Zgubit nimaš kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
27.9.2012 9:21:37   
savanah
imam eno vprašanjeuser posted image
Je imela katera od vas konizacijo in je imela zaradi tega težave pri zanositvi? sicer je ginekologinja zagotovila, da to nima nič pri tem, pa me vseeno malo zanima? sicer je bil izvid po konizaciji izrez v zdravo in tudi naslednji bris je bil vredu (prvič:D )...pa vseeno...

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 668
27.9.2012 10:04:51   
Martyna83
caw caw,..
mOJE user posted image se ni,..upam da je ne bo,..ko bom lulala v prihodnjih dneh vam javim,.. za vse ostale drzimm pesti

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 669
27.9.2012 11:02:00   
niinii
Punce jaz verjet ne morem. Nisem zdržala in sem danes zjutraj naredila test, ki je user posted image . Sem tolk vesela. user posted image

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 670
27.9.2012 11:04:58   
Anonimen
Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niinii)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
27.9.2012 11:05:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: niinii

Punce jaz verjet ne morem. Nisem zdržala in sem danes zjutraj naredila test, ki je user posted image . Sem tolk vesela. user posted image

wiii....bravo bravo čestitkeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

A. user posted image

(odgovor članu niinii)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
27.9.2012 11:10:25   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog) user posted image
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv user posted image

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog) user posted image

10.9.
trezka user posted image

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog) user posted image
tara.81 (9. krog) user posted image
črtica1 user posted image

12.9.
Anonimna XX user posted image

13.9.
malamut (3. krog) user posted image

14.9.
LittleSun user posted image

15.9.
ena_štajerka (8. krog) user posted image

16.9.
katka_ (1. krog) user posted image
smeška83 (1. krog) user posted image
ta*mala (1. krog) user posted image
GregUr (1. krog) user posted image user posted image

17.9.
aviva83 (4. krog) user posted image
srečki user posted image
mehurcica (2. krog s klomifenom user posted image ) user posted image
kaatkaauser posted image

18.9.
petrussa (1. krog) user posted image

19.9.
Žabica86 (10. krog) user posted image
mamica deklicam (7. krog) user posted image

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog) user posted image

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image ) user posted image
pika555 (4. krog)
Nessika18 (6. krog)

22.9.
niinii (8. krog) user posted image

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)
bebica25 (1. IUI + klomifen user posted image )

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

30.9.
Radenska_ (1. krog)
Tammyv

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image NOSEČKE: 4

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*, trezka, aviva83, lidik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
27.9.2012 11:13:14   
srečki
niinii user posted image user posted image user posted image čestitke, lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
27.9.2012 11:19:47   
niinii
Hvala punce :)

Savanah jaz sem imela konizacijo januarja 2011, pa sem zdaj zanosila v 8. krogu.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?