|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
24.9.2012 13:04:43   
LittleSun
hahaha s tem lulanjem je res hecno...ko sem bila jaz noseča sem skoraj vedno šla z lončkom lulat, ga odložila na poličko in se lepo polulala user posted image user posted image se mi je sestra vedno tako smejala. Še dobro, da me je čez pol ure, ko je bilo konec pregleda vedno spet tiščalouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.9.2012 13:21:51   
Magična
GregUr, Radenska_,srečki hvala za odgovor.

LittleSunuser posted image user posted image user posted image . Si me prav nasmejala.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.9.2012 13:48:20   
GregUr
mamica deklicam itak ne moraš popolnoma odklopit. vsaj jst ne. upam da ti rata user posted image glede PDP te pa popolnoma razumem. sem na istem. rok sem imela oktobra. upam da vsaj + zagledam oktobra.

katka_ user posted image še sreča da si mela poln mehur user posted image

LittleSun ja, res je v takih primerih fajn k maš kot user posted image tok hitro spet poln mehur user posted image

o kako vreme. za nikamor. v trgovino bi morala, pa se mi ne da. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.9.2012 14:19:20   
GregUr
in kje se skrivajo LULALKE? user posted image kar nekaj jih še ni (vsaj javilo novice)...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.9.2012 14:42:11   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog) user posted image
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv user posted image

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog) user posted image

10.9.
trezka user posted image

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog) user posted image
tara.81 (9. krog) user posted image
črtica1 user posted image

12.9.
Anonimna XX user posted image

13.9.
malamut (3. krog) user posted image

14.9.
LittleSun user posted image

15.9.
ena_štajerka (8. krog) user posted image

16.9.
katka_ (1. krog) user posted image
smeška83 (1. krog) user posted image
ta*mala (1. krog) user posted image
GregUr (1. krog) user posted image user posted image

17.9.
aviva83 (4. krog) user posted image
srečki user posted image
mehurcica (2. krog s klomifenom user posted image ) user posted image
kaatkaauser posted image

18.9.
petrussa (1. krog) user posted image

19.9.
Žabica86 (10. krog) user posted image
mamica deklicam (7. krog) user posted image

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image ) user posted image
pika555 (4. krog)
Nessika18 (6. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)
bebica25 (1. IUI + klomifen user posted image )

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

30.9.
Radenska_ (1. krog)
Tammyv

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image NOSEČKE: 3

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*, trezka, aviva83, lidik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
24.9.2012 14:45:48   
Anonimen
Čist preveč moder je ta seznamček user posted image .

Šele zdaj sem opazila, da sem 29.9. dala med 22.9. in 27.9. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
24.9.2012 16:03:35   
ena_štajerka
Oh, sem bila prepričana, da bom lahko danes kateri spet čestitala... ta*mala in aviva83 user posted image user posted image
Čeprav... aviva83, dokler se ti zares ne ulije, ali še vsaj nekaj dni tud ni čisto ziher, da nisi noseča, kljub krvnemu testu. Če ti je ovulacija ta mesec zamujala, je lahko tudi za krvnega prekmalu. Moja kolegica je 1 teden po izostanku M imela negativen krvni test (oz. neko res minimalno koncentracijo), nekaj dni kasneje pa pozitivnega, zdaj je v 5. mesecu... tako da če ni bila res čista nula na testu, je še nekaj šanse...

GregUr, se čisto strinjam, zelo težko se je dat na off, če tako poznaš svoje telo in ves čas spremljaš zadeve. Jaz že od nekdaj, tako rekoč od prve M spremljam svoje cikluse, nekako vedno orientacijsko vem, kje sem, poleg tega res čutim vse spremembe in ne znam si predstavljat, da ne bi vedela kdaj pričakujem M (ok, res je to tudi stvar sicer zelo rednih ciklusov), kot npr. ene, ki kar naenkrat ugotovijo, da jim pa že 3 tedne zamuja... In me zdaj, ko delam na otroku to prav moti, ampak iz svoje kože pa ne morem.

Radenska, jutranji urin za O teste ni primeren zato, ker je zaradi koncentriranosti lahko lažno pozitiven zaradi drugih hormonov in ne zaradi tega (LH), ki se ga v resnici išče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.9.2012 16:18:08   
niinii
Ahja.. Moje user posted image še ni. Čakam, kdaj se bo ulila. Ponavadi pride tam med 30. in 34. dnem. Danes je 34. dan. Glede na to, da ta mesec v primerjavi z ostalimi prejšnjimi nisva bila kej preveč pridna, čakam, da se mi ulije.

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.9.2012 19:32:16   
GregUr
ena_štajerka evo citat pušenjaka o krvnem testu:
"krvni test vedno pokaže pravilno za tisti čas, ko ga delamo. Če je vrednost < 10 U/L ni nosečnosti, če je vrednost > 40 U/L pa nosečnost je. Vmes je treba test po nekaj dneh ponoviti. Točnega trenutka, ko vrednost ßhCG zraste preko 40 U/L ni mogoče napovedati, ker je hitrost naraščanja te vrednosti pri vsaki ženski lahko drugačna, začne se dvigati po vgnezditvi, slednja pa se zgodi 6 do 9 dni po oploditvi.

niinii upam da se tvoj nick ne spremeni v JEEJEE, edino v primeru, če nam hočeš sporočit jeejee druga črtica user posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 634
24.9.2012 20:43:52   
aviva83
ojla bejbike user posted image po čisto pokvarjenem vikendu ko sem izvedela da ne bo nič od user posted image se mi je danes zjutraj napovedala user posted image v vsem svojem sijaju........ sem jo vesela, saj to pomeni, da user posted image nisem izgubila kot takrat ko me je zapustila za dobra pol leta user posted image user posted image user posted image tako da se z veseljem selim v okrober user posted image je pa res, da ne pomnim takšnih bolečin kot jih imam sedaj....grrrrrrrrrrr groza..... še vzravnano ne morem stati....od bolečine mislim da bom kar skupaj padla.... ne pomaga ketonal, ne pomaga spasmex..............NIIIIIČČČČČČČČČČČČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no ja upam da bo ju3 že boljše user posted image
me pa zanima nekaj.... spet.... user posted image in sicer.....kako si določite okvirni datum kdaj ne pričakujete user posted image tiste z nerednimi ciklusi?? user posted image user posted image user posted image upoštevate najdaljši cikel ali kako??

bodite pridne..... in kot ponavadi.... polivam z roziko user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 635
25.9.2012 8:58:10   
mamica deklicam
aviva83 meni ketonal tudi nikoli ni pomagal. Mi je G dala naglesine 550mg. V lekarni so mi povedali, da je potrebno tablet vzeti takoj, ko se začne stopnjevati bolečina in ne, ko je že razbolelo. Takrat včasih potem sploh ne prime. naglesine (Krka jih dela) lahko kupiš tudi v redni prodaji. V tem primeru sta dve tableti za eno tisto, ki jih dobiš na recept. Poskusi, meni je pomagalo.

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.9.2012 10:08:14   
črtica1
ojla,

sem že v oktobru pa me vseeno nekaj zanima če bo katera vedela odgovor.

prejšni mesec sem bila prvič brez belega toka v času ovulacije, nisem delala testov tko da ne vem a je ovulacija bila ali ne ne.
ta mesec je billo nekaj belega toka takoj po menstruaciji ampak je ginekolog reku da ni to to..ker sem bila na odvzemu brisa.
in včeraj ko naj bi bil dan za ovulacijo ni na testu nič pokazalo..danes tudi ne..user posted image in sem že čist obupana a je možno da kar naenkrat ni ovulacij? pa še to, a semenska tekočina lahko spremeni izcedke?naprimer da zato ni bilo belega toka pa je bila ovulacija recimo čez vikend? res me skrbi, pridna sva bila na polno pol pa ni ovulacije..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 637
25.9.2012 12:43:07   
GregUr
črtica1 ovulacijski test ti bo pozitivno pokazal max 2 dni pred dejansko ovulacijo. takrat je ta LH hormon najvišji, potem začne upadati, nato pa pride do O.

Načeloma semenska tekočina nebi smela spreminjati izcedkov. Lahko pa, da si zaradi semenske tekočine spregledala to ovulacijsko sluz, ker si pač videla ST.

če sta pridno slončkala, imaš vse šanse za + user posted image
kar mirno user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 638
25.9.2012 12:53:52   
črtica1
hvala GregUr user posted image user posted image si me kar pomirila..

ja pridni smo od petka naprej vsak dan..tko da če je bla ovulacija bi se mogl kj prjet..user posted image
moj je v petek postal stric, dobil je nečakinjo, in zdj res ful upava da ji nardimo sestrično al pa bratrančka:)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.9.2012 14:27:34   
Nessika18
Pozdravljene moje soborke user posted image

da se javim, nekak mi časovno ni šlo skoz do danes da bi se javila, moja user posted image bi naj prišla v petek, in je še do danes ni. Bla zelo neučakana in šla delat že testek v nedeljo, pokazalo vlki - , tak da zdaj ne vem, a me kaj heca pa bo malo zamudila al pa je mogoče za testek bilo malo prehitro.. user posted image
Do sobote me je spremljala nekak zgaga, v nedeljo in ponedeljek čudne vrtoglavice, ta mesec je blo vse čudno.

Bomo vidli kaj bo, dajmo se presenetit ..

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 640
25.9.2012 14:47:34   
ena_štajerka
GregUr hvala za pušenjakov citat, ki pravzaprav potrjuje moje navedbe oz. obratno user posted image . Če O zelo zamuja in se zgodi samo nekaj dni pred sicer pričakovanim dnem M, je lahko 1 teden po izostanku šele vgnezditev in je krvni test negativen, že čez nekaj dni pa lahko zelo naraste, kot je bilo v tistem primeru.

aviva83, res je, kot pravi mamicadeklicam, analgetik (pa niti ni tako zelo pomembno kateri) prime takoj ob začetku bolečine, ko enkrat zamudiš "točko brez povratka", ne pomaga več živ bog! Meni se to včasih zgodi ponoči, ko prespim tisto začetno rahlo bolečino, ko pa je enkrat dovolj močna, da me zbudi, pa je ponavadi tudi že prepozno...

črtica1, semenska tekočina lahko zabriše sliko izcedka zgolj v smislu, kot ti je napisala GregUr, da svoje sluzi pač ne vidiš, ker je pomešana s ST. Samo da sta bla pridna...user posted image (pa bodita še naprej user posted image ) Držim pesti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 641
25.9.2012 15:29:00   
niinii
No tkole... danes je 35. dan, tečke še ni, dosedaj je bil najdaljši cikel 34. dni, mam pa občasno občutek, da se mi joške polnijo, na tak čuden način bolijo. Drugih znakov nobenih. Razen, ko grem na wc občutek, da se mi bo vsak čas ulila. Po eni strani kar nočem upat, da je kej, ker 2 cikla nazaj mi je 4. dni zamujala, pa sem bila ful razočarana, pa še v primerjavi s prejšnjimi meseci, sva bila sedaj najmanj pridna, kar se user posted image tiče. V glavnem, če se ne ulije prej delam test v petek, al pa če bom zdržala v soboto.

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.9.2012 21:05:12   
witch
user posted image user posted image user posted image ... navija za vse vas, ki še lulate .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko roza barve porabite

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.9.2012 21:28:36   
curly
POROČILO:
Tudi nama ni uspelo! Adijo IUI in hello IVF! Nisem žalostna, ker sem skoz imela nek slab filing zarad teh smotanih izcedkov. Dokler ne pride pošta za umetno, bo delanje user posted image na strani (ODKLOP! user posted image ). Lotila se bom namreč novega "projekta", in sicer se bom poskusila znebiti par kg, ki sem jih pridobila v zadnjih parih letih. Vseeno ostajam vaša navijačica, kar pomeni, da vas bom zvesto spremljala! Naj se september zaključi v čim bolj roza barvi!!!

P.S.: Tista, ki ureja seznamček, ni me na njem, če me boš slučajno iskala, ker nisem hotela videt mojega imena v modri barvi (AGAIN!). user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 25.9.2012 21:30:14 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.9.2012 21:36:28   
GregUr
curly user posted image sem vesela, da nisi žalostna user posted image (kakšen stavek, a?) user posted image
želim ti veliko uspeha pri izgubljanju kg, verjamem da ti bo uspelo! jst sem v dveh mescih in pol zgubila slabih 10kg. držim pesti še zate user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.9.2012 21:53:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: curly

P.S.: Tista, ki ureja seznamček, ni me na njem, če me boš slučajno iskala, ker nisem hotela videt mojega imena v modri barvi (AGAIN!). user posted image

Vredu, potem te pa ne bom dopisovala user posted image .

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
26.9.2012 6:15:50   
Radenska_
Jaz sem zdajle naredila test s Clear Blue-jem. Urin je bil star 3 ure in pol, ker sem šla vmes ponoči lulat.
Narisala se je kot lasek tanka črtica (navpična) niti slučajno toliko debela kot kontrolna ampak je vidna.
Mislim da ni nič, skorajda prepričana sem da laže.
Bom ponovila še do nedelje, pa da vidim pri čem sem...Tako da me še nikar barvat v karkoli, ker sem ziher da to ni to.
Znaki pa napihnjenost, skozi me napenja al neki, pa 3 dni me že stalno cele dneve peče zgaga. Apetita pa ful več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
26.9.2012 7:05:50   
Radenska_
Aja pa prosim pol tud za nasvet, če je katera že imela pač tko.
Navpična črta se je izrisala pred pretekom dveh minut, je tanka ampak temna.
Verjetno mi drugega kot ponoviti čez par dni ne preostane...

Neposredna povezava do sporočila: 648
26.9.2012 7:19:40   
GregUr
user posted image user posted image user posted image Radenska to zna biti TO!!!

mislim, da je bila pri meni januarja tut pri CB tanjša navpična črtica, vodoravna pa pač debelejša.

user posted image user posted image user posted image woohoooo!! user posted image

test brez problemov ponoviš s katerimkoli urinom, če pač ne boš mela živcev čakat do jutri zjutraj user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 649
26.9.2012 9:33:12   
savanah
pozdravljene,

da se javim še jaz...moja user posted image je danes prišla z zamudo, ampak vse jeuser posted image user posted image . tako da mene kar pobarvajte v modro. zdaj pa spet to dolgo čakanje, najprej da mine user posted image , potem čakanje na ovulacijo (ki že dvomim da jo sploh imam) in kar je najhuje čakanje na dan D (da spet malo za brezveze zapravim za teste). Grozno je imeti tako dolge cikluse...

Za vse ki še čakate pa držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?