Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: komentirajte imena za punčko 14.1.2013 10:50:22
|
|
|
|
lananai
|
Julija
|
|
|
|
RE: komentirajte imena za punčko 16.2.2013 16:10:23
|
|
|
|
nicolette
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Pa pod kolikimi nicki se boš ti še prijavila in povsod spraševala za ena in ista imena in eno in isto stvar - kako pogosto je ime in ali bodo otroka zaradi imena zafrkavali. Pol pa še sama sebi odgovarjaš. Upam, da boš kmal rodila in nehala morit. kak si me nasmejala
|
|
|
|
RE: komentirajte imena za punčko 16.2.2013 16:11:39
|
|
|
|
nicolette
|
no sicer če smo že pri imenih..so meni všeč eksotična imena....favoriti itaq francoska...tu okoli mene same neke eve, lea ipd....v glavnem nič posebnega....pol pa pride kakšna z tujim imenom pa revicam nič jasno......
< Sporočilo je popravil nicolette -- 16.2.2013 16:19:49 >
|
|
|
|
RE: komentirajte imena za punčko 16.2.2013 16:12:38
|
|
|
|
nicolette
|
IZVIRNO SPOROČILO: elinkica Izbiram med Ana, Lisa, Sofija in Stela. Zdaj pa dileme pri vsakem: za Ano se bojim, da jih je ogromno in da bo imela povsod kakšne soimenjakinje za Liso, mi moj pravi, da to ime dajejo kravam (ne vem, ali me heca) za Sofijo se bojim, da bi jo klicali Zofka za Stelo pa mi moj, ki je s kmetov, spet pravi, da tako pri njih rečejo stelji (tistemu, kar nasteljejo živalim) in pa da je to oznaka za osebo, ki je pozabljiva in vse izgubi (npr. Ti si pa res stela. ) Zdaj pa mi povejte, kaj od tega je res in ali so moji dvomi upravičeni. Druga imena pa minekako niso všeč. stela je super..sam če je tvoj iz kemtov:ha pol res to ime ne paše k vam no:ha
|
|
|
|
RE: komentirajte imena za punčko 12.3.2013 11:37:31
|
|
|
|
Nastija
|
Meni najlepše ime je Tijana, je tudi ena izmed Disneyevih princesk...Drugače pa bi se odločila za Sofija - pomeni modrost.
|
|
|
|
RE: komentirajte imena za punčko 12.3.2013 12:36:26
|
|
|
|
Zora*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nastija Meni najlepše ime je Tijana, je tudi ena izmed Disneyevih princesk...Drugače pa bi se odločila za Sofija - pomeni modrost. A tole obujanje starih tem, ki sploh niso več aktualne (glede na datum vprašanja, je že sigurno rodila) je za nabiranje točk? Pa na novo prijavljena? A s vi to sami poskušate dvignit z zadnjega mesta
|
|
|
|
RE: komentirajte imena za punčko 12.3.2013 12:40:30
|
|
|
|
aleksa83
|
hehehe kaj čemo,....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?