Tippi -> RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 (13.1.2013 17:09:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Tippi, si pa res padla noter!!![sm=bravo.gif] Pa še celo romantiko narediš iz tega.[sm=smiley1.gif] jaz sem pa ravno zato včeraj šla tečt, da mi danes " ni bilo treba" med snežinke in se grem zapečkarstvo na toplem, he he. Meni pa ne paše vsak dan tečt, redkoredkokdaj grem 2 dneva zapored, v glavnem imam 1-2 dneva počitka, ker sem nekak mišljenja, da se morajo mišice regenerirati. Sploh če čutiš kolke, te mogoče telo opozarja, da da bolj na izi.[sm=smiley1.gif] Po katerem koncu pst pa tečeš? Jaz ga imam tudi blizu, tuki na Bežigrajskem koncu.... Ja, če je pa res blo romantično [sm=smiley36.gif] Jaz dva dni zapored gre, tretji potem neko drugo vadbo, ali pa počitek - regeneracija. Že odnekdaj imam to tako, da recimo od sedmih dni, dva počivam in nekako mi to laufa. Kolki me še bolijo, tako da ne grem danes na kolo, in verjetno bom jutri počivala, potem pa dalje [sm=smiley1.gif] Tečem pa na PST-ju bliz tehnološkega parka... tja proti koseškemu bajerju. sva kar daleč. škoda [sm=smiley13.gif] kolk maš do koseškega? mogoče bi se pa tam lahko srečali...
|
|
|
|